Merhaba arkadaşlar 2 ay sonra evleneceğim bunun için spiral taktırmak istiyorum bakireyim ve hiç cinsel hayatım olmadı bu durumda bana takarlar mı bazı İnternet sitelerinde takılabilir diyor fakat bazıları takılmaz diye yazmış doğrusu nedir taktıran var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu soruyu kızlara sordum ama erkekler atlamış resmen hepside cahil takmışlar kafaya kızlık zarı öyle bişey yok ki nedir bu cahillik
Bakire biri illa taktircağim derse Dr takar fakat bekaret zarı yırtılır ve bakire olmaz. Normal şartlarda bakire biri spiral taktırmak istemez çünkü vajinanin içine takılıyor.
Spiral kayma yapabilir o zaman çok daha zor ve tehlikeli hale geliyor sen ilişkiden ertesi dün ilaç alabilirsin daha pratik ve daha kolay olur senin için
1 sebeke daha çökertildi Son dakika Evlilik vaadiyle saf efendi adamları dolandıran dolandırıcı 20 kadın tutuklandı müebbet alırlar inşallah içlerinden bir kşar da utanmadan diyorki iyi ki dolandırdm salsınlar beni yine dolandiracam dedi,,,
sen nerenin cahilisin yaaa gerçekten 😂😂 kızlık zarı die bişi yokmuş 😂😂 mağarada yaşıyosun galiba 😂😂 cahil bilime diss attı şaka gibi al bak gör cahil https://www.hizliresim.com/r1hznzu
Bakirelere takılmaz çünkü zar vardır ama sen seks yaptıktan sonra yine istersen orası belli olmaz çünkü doğum yapmayan kişilere olabiliyor diye bir yerde görmüştüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bakire biri illa taktircağim derse Dr takar fakat bekaret zarı yırtılır ve bakire olmaz. Normal şartlarda bakire biri spiral taktırmak istemez çünkü vajinanin içine takılıyor.
Bekaret zarı diye bişey yok ki yırtılsın
Neden böyle biley yapma gereği duyuyorsun elime söylersin şimdiden çocuklar istemiyorum diye
Ben bi kaç yıl düşünmüyorum üstelik ilk ilişkide bile hamile kalma olasılığı var o yüzden şimdiden halletmek istiyorum
Evet var ama ilk ilişkide içeri boşalacak değil ki
Hamilelik olayı sadece boşalmakla gerçekleşmiyor ki
Spiral kayma yapabilir o zaman çok daha zor ve tehlikeli hale geliyor sen ilişkiden ertesi dün ilaç alabilirsin daha pratik ve daha kolay olur senin için
Bakireysen olmaz
Onu tahim girişime takıyorlar bakireysen oraya giremezler
Neden giremeyecekler abi ne alaka
Girerler girmesine ama bakireliğin bozulur
Evlenmeden bozulmasına sıkıntı yok diyorsan girerler
https://m.youtube.com/watch?v=tJ4PNal-Zog
Nasıl alakası olabilir sence
Dene o zaman
bence bakire olana takılmaz bu sonuçta doğum kontrolü veya hamile kalmayı engellemek için
Ama evlencem yani bunun önemi var mı
bence var yani bunu takmak için bakireliğin olmaması gerekmez mi sence
1 sebeke daha çökertildi Son dakika Evlilik vaadiyle saf efendi adamları dolandıran dolandırıcı 20 kadın tutuklandı müebbet alırlar inşallah içlerinden bir kşar da utanmadan diyorki iyi ki dolandırdm salsınlar beni yine dolandiracam dedi,,,
bakirelere spiral takılmaz kızlık zarının ortadan kalkması lazım sen evlenmeden önce doğum kontrol hapı kullan kızlık bozulunca gider taktırırsın
Kızlık zarı diye bişey yok başta git önce bunu öğren ayrıca ben bunu kızlara sordum erkekler profesör kesildi siz ne anlarsınız
sen nerenin cahilisin yaaa gerçekten 😂😂 kızlık zarı die bişi yokmuş 😂😂 mağarada yaşıyosun galiba 😂😂 cahil bilime diss attı şaka gibi al bak gör cahil
https://www.hizliresim.com/r1hznzu
https://m.youtube.com/watch?v=tJ4PNal-Zog
Sende izle o zaman cahilliğine yan
video başında burası hymen kızlık zarı denir geçilir diyo gerisini izlemeye gerek warmı? bayan cahil
Gerisini izlersen zar diye bişey olmadığını görürsün o sadece litaritürde geçen çok aptalsnz gerçekten
yaw heee bi sen akıllısın zaten
Senin gibi cahilin söylediğine mi inanıcam anatomisini bizzat bilen anlatan doktora mı
olmayan beyinle bunu ayırt edemezsin zaten boş ver sen😂😂
Doktordan iyi biliyosun sanki işine bak
Bekaret ile ilgisi yok. Zaten zarın olmadığını biliyormuşsun. Doktora danış. En iyi o bilir.
Bakirelere takılmaz çünkü zar vardır ama sen seks yaptıktan sonra yine istersen orası belli olmaz çünkü doğum yapmayan kişilere olabiliyor diye bir yerde görmüştüm
bakireysen takilmaz takanlar evlidir ya da bakire degiller
Bakireler için uygun değil bildiğim kadarıyla
Bende öyle düşünüyodum bi sitede takılabilir yazıyor diğerlerine baktım onlarda tam tersi
Hatta daha önce doğum yapmamış birine takılmaz diye biliyordum ama öyle değilmiş
Takmazlar zarın arkasına takılır spiral
Nerden biliyosun sanada mı taktılar acaba? Zar diye bişey yok ayrıca
Merhaba hayır takılmaz
Takılmaz diye biliyorum
Sana yakışır ama sen bakire değil gibisin
Alakaya maydanoz
Hayır takılmaz
Hayır
takılmaz
takılmaz
Hayır olmaz saçmalama