Arkadaşlar göz kapağımda bu şekilde yağ bezesi çıktı nasıl geçer bu :(
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bır goz doktoruna gorun damla verir buyuk ıhtımal daha once bendede olmuştu kendlıgınden gecmişti
Geçmiş olsun Arpacık derler ona
gözlerde yaşanan kaşınma, şişme, enfeksiyon gibi durumlarda en çok uygulanan yöntemlerden birinin
çay veya çeşitli bitkiler ile pansuman yapmak
"Ilık pansuman göz Ağrısını azalttığı, kas spazmlarını giderdiği, kan dolaşımını artırıp yara
iyileştirmesini hızlandırabildiği için bazı durumlarda gerçekten yararlı kabul edilebilir.
Göz kapağında Arpacık gelişimi, ılık pansumanın iyi geldiği durumlara tipik bir örnektir. arpacık
oluşumunda göz kapağı içinde iltihabi bir doku oluşmuştur. Ilık pansuman hem bu bölgedeki kan dolaşımını
arttırarak yara iyileşmesini hızlandırır, hem de gözeneklerin genişlemesine yardımcı olarak
Apse dokusunun boşalmasına yardımcı olabilir. Ayrıca aktif enfeksiyon geçtikten sonra geride kalan
(şalazyon adı verilen) kalıntı dokuların da kaybolmasına yardımcı olmaktadır
mendil, havlu veya Kağıt peçete mikrodalga fırında ısıtılabilir veya kaynamış ve ılıtılmış temiz Su ile ıslatıldıktan sonra suyu sıkılarak pansumana hazır hale getirilmelidir
EİG için teşekkür ederim
Cevap
7Cevap
Mikrop kapmış makyajdan falan olabilir bu arada gözlerin güzelmiş
Bundan bende de çıkmıştı, takbiri 1 hafta da geçti şimdi yine çıktı bende nedenini bilmiyorum ama
Merak etme öyle büyümüyor geçer yani
Kanki uykusuzluktan çıkıyor uykusuz kaldığımda bende hep çıkıyor uyuyunca geçiyor
Kendi kendine geçer, antibakteriyel kremde sürebilirsin
ay ne abartmışsınız yorumlarda hiç bir şey olmuyor genelde uyukusuzluktan çıkıyor ellemeyince gidiyor
selam eğer antibiyotik tedavisi fayda etmezse mini bir operasyonla hallediliyor
Bence göz doktoruna gitmelisin. Sana en doğru ve en sağlıklı cevabı veren o olacaktir. Geçmiş olsun
göz doktoru var mi aranizda😂😂
Gelincik ellemezsen zamanla geçer.
Yahu burasi sağlık ocağı mi
ne o kiz sari bulasik bezi gibi
göz onemlı doktora gıt krem versın
Orada ki bezeyi nereden gördün lan
Arpacık o
Korktum be 😂 bu ne
Kes at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?