Ağrısı, hafifte morarması olması tehlikeli mi sizce? Ameliyatla alınıyor bildiğim kadarıyla. Aldırılmasa ne olur?
#yağmurunsesi
#yağmurunsesi
aaa hiç bilmiyorum kuzu hemen araştırıp cevap veriyoruummm
Lipomlar mikrop kaptığında problem yaratabilir. Özellikle renk değiştirme, kızarma, büyüme gibi durumlarda dikkatli olmak gerekir. Çok nadir de olsa selim lipomlar habis tümörlere dönüşebilir. Zamansız büyüme gösteren lipomlar mutlaka ameliyatla çıkarılmalı. Daha sonra da patolojik sonucuna bakılmalı. Eğer sonuç kanser çıkarsa tümör ameliyatla geniş olarak çıkarılır. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için beslenmenize çok dikkat edin, düzenli egzersiz yapın, sigara ve alkolden uzak durun.
Kızarma da büyüme de var 😞 ameliyat diyor burda kuzu ben korkarim 😄
Gidicem kuzu ben ölürsem arkadaşsız kalma buralarda seni yalnız bırakmak istemiyorum 😞😄
Ya ölürsem tıp tarihine ilk olarak geçerim 😕
Ee yuh yani 😄
sdfghjktugjyhtdgfsafghjvfdsr<zsgvrthrngjbngkjlhvgjkfsjdvhkglşlvnçbdskjvlgfjvdnhgskfşjdvlgbnşovkscfvnolıb khvngjdçkjgsdnehtrjkcfnvlgjldkfxdmcnl jdgcfnçgvbhlgkmfsnbwmcljjfd. kjuıyghuıjoıutyfyghıytftkghjışgofghljkiıuşlhjkşığupyhşjıupygılhşjıouytguhıoğyglhıuopuyghkıjuygkhjoıuykghjlşoıuygkhjıuykghjuygklhjıuyglhjıuyglhjıuygfkıpuygıpugıpuhgıipoşulşpyotuıouyghjoıytghuotrfyguytrfguytuglhıuuytıgulhıoıuyıoıuytgulhıoyutıgulıhşouıyutıglhşuoıuytglhşouytıgljhşuytgkfhjluytfkhjglşuytfkhguytghjuyghjuygfhhdtfgtdtrtedretsdrjdfkgltfdgftrdfredsfdszxdfreszxdeszdesdesdreszxdfredszxdfrdfghghjhjkljklklşlşpoklokıjhkıjuhghygtfghytfdcvghgfcvbnkjuygthbjkuıytkgöhjbkuyltgkfbjhçlşuylıkgjhçlşiıuşylgkfgjlhşiuylgtfkhlgjouytfylhgjşkijoygu
lfkhvjıyltgfkhvjkuytugfkhvjbuytkfhvjbkuoytkfhgjkuytkgfhjuytgkjhuyltgkjhuytgkjhjkhjışgkfhgljışgkfhgjıgk
hvjkgkjkgkhjvkşıgkhjvkgkvjşıulgkhjlşhghkhlhuıyglhghljıugıkhjluıyglkhjşuıoylgkhjşuyhlgıkbjşuyhlgıkşjouyhglşhjıguıfyhlgışytupıgflguhıytuıfkhgluytuıfhkghckvjulhgyfkhljşıoulgıkfjvhblgkfvhljg
Durdun durdun üşenmedin şuna yazdın ya bravo 😄
Ben ölüyorum diyorum sen gülüyorsun 😞
Tamam olsun 😕😞😔
Ağrı ve morarma normal değil bence doktora görün. Şayet sendeki gbi belirtiler olmasa bir sıkıntı olmuyo ama büyümeye devam ediyor
Evet önceden daha küçüktü böyle dokunduğumda pek ele gelmiyordu ama şimdi hafif büyüme var birde ağrısı filan
Geçmiş olsun ama erteleme bence bak önemli bir hastalık çıkmadan doktora görün
Öyle yapıcam teşekkür ederim
Rica ederim canım
Ağrıması baskı yapmasından dolayı muhtemelen. Morarması da sen uğraşıp durduğun için olabilir =)
Bir zararı olmaz. Kendiliğinden de kaybolur. Yağ sonuçta =)
Peki teşekkür ederim
Babamın omuzunda vardı yağ bezesiymiş aldılar ama Dr görün belki de hareket eden bir noktada olduğu için morarma olmuş olabilir geçmiş olsun
Teşekkür ederim sağol.
Cevap
10Cevap
Ağrıması normal ama morarmasından emin değilim. Aldırınca tekrardan çıkmaya devam edecek. İyi düşün. Hangi bölgede o yağ bezesi?
Tekrar çıkacaksa aldırmanın mantığı yok ki.
Koltuk altımda.
Başka bir doktora daha göster. Orada lenf bezleri de var çünkü.
İleri boyuta taşınmazsa ameliyat gerekmez, ciddi olmaması için tedavi edilmeli
İleri boyuttan kastın ne kadar sürede vucutta kaldığı mı?
Anladım canım ben doktora gidcem mecbur
Sağol canım 😊
doktora görünmelisin, ciddi bişey olup olmadığına o karar verir
Haklısın...
Bu yağ bezesi nerede? İlaç tedavisiyle düzelmedi mi? Yağ bezesi morarmaz diye biliyorum. O yağ bezesi olmayabilir. Doktora gittin mi?
Koltuk altımda.
Çevremdekiler; pek önemli birsey değil o dedikleri için ilk zamanlarda gitmedim ama uzun bir aradan sonra hafif morarma ve ağrısı olmaya başladı.
Doktora gitmelisin. Dahiliye, genel cerrahi ya da cildiye olabilir. Panik yapma ama ihmal de etme doktora git
Olur giderim teşekkür ederim.
Rica ederim
Benimde var bacağında kocaman gittikçe büyüyor ama seviyorum aldirirsam evlat acisi gibi gelecek kiyamiyorum 😊😊
Tehlikesi yoksa bile seni rahatsız ediyosa doktora gidip çözümü neyse yapmalısın
bn aldırdım aldırmayonca baya bir büyüyor
Aldırman gerektiği için mi aldırdın yoksa rahatsızlık duyduğun için mi?
Renk değiştirmesi normal değildir
Bana da öyle geliyor.
Abimde de vardı uzun süre onunla yaşasdı bir şey olmadı sonra aldırdı gene bir şey olmadı
En iyisi doktora görün :)
Olur 😊
😊😊
Bunları danışacağın en iyi yer doktorun
sorun olmaz kimseye inanmayın
Ya olursa? 😏
agrı olsa hastahaneye git ameliyatla 1 saat de düzelir
bisiy olmaz ☺
Dağılın benim hemşirem geldi 😄
ahahaha benimde gözümun altinda kücücuk var büyümedigi icin bir sorun yok cok cok cokk nadir oluo zarari , o da büyüyorsa olur , sen saglikli beslenmene bak 😘☺
Tamam kuzu çok sağol 😘
rici idirim ☺
büyür daha çok ameliyat kesiside büyür süreside
Benim kolumda var gerek duymadım
Nerende yag bezesi
Koltuk altımda.
Bilmem. 😕
Doktor
öldürür
Yoktur
var aldır
yoktur