Saçım çok dökülüyor ve bu yüzden duş öncesi saça iyi gelen yaglari karıştırıp 30 dk bekletip yıkıyorum. Saça iyi gelen tüm yağları karıştırdığım icin bu yağların tepkimeye girip saçıma daha çok zarar vermesinden tırsmadım değil. Internette kullandığım yağların ayrı ayrı karıştırılmasinda bir sorun yok diyor ama hepsini karıştırmakla ilgili bir bilgi yok. Sizce sorun olur mu?
Bahsettigim yağlar ;
Lavanta yağı
Biberiye yağı
Çay ağacı yağı
Cam terebentin yağı
Hint yağı
Tatli badem yağı
Portakal yağı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır hiçbir şekilde bir yan etkisi veya zararı falan yok. Bende bazen saç bakım yağlarını karıştırıp o şekilde sürüyorum saçlarıma yani herhangi bir şekilde bir zararı falan olmaz diye düşünüyorum. Tüm bu yağlar zaten saçlar için oldukça etkili yağlar. İster hepsini saçlarına tek tek sür istersen hepsini birlikte karıştır o şekilde sür.
Herşeyi karıştırınca iyi bir şey ortaya çıkmayacağı kesin zaten bunları ayrı kullanman gerekiyor bilmen lazım
Hepsini karıştırma saçına zarar verir aynı gün içerisindede kullanma bence ayrıca okadar yağnın fayda ediceğini düşünmüyorum
Biberiye otunu al 20 dk tencerede kaynat sonra soğuyana kadar beklet, ucu sıkmalı olan spray kutusuna dök suyunu gerçekten daha faydalı olur
Onu da kullanıyorum. Bu sekilde sacimi çok kuruttugu icin icine bir iki damla biberiye yağı ve tatlı badem yağı koyuyorum