Ne zaman grip hapı içsem ishal oluyorum hemde öyle böyle değil grip hapından şüpheleniyorum sizce bir ilgisi var mıdır?
bu arada ilacın adı katarin
bu arada ilacın adı katarin
katarin isal yapıp yapmadığını bilmem prospektüsünde yan etkilerde yazar. Be size şunu öneriyorum
Gribe karşı bitkisel çözüm
•Bir su ya da kupa bardağının içerisine sıcak suyumuzu doldurduktan sonra 4-5 tane karanfil,
küçük bir parça zencefil ve küçük bir parça tarçın atıyoruz.
•5 dakika beklettikten sonra 4-5 damla limon sıkıp, bir tatlı kaşığı bal ilave ediyoruz.
•5 dakika daha beklettikten sonra karışımımız hazır hale geliyor.
Bu karışımı günde iki defa yapmamız durumunda hem 2-3 gün içerisinde gripten kurtuluruz hem de gribe yakalanma riskimiz azalır.
İshale pirinç, Elma , şeftali, yaban armudu, anason, asma, ayva, ceviz, nar vişne gibi pektin içeriği
yüksek meyveler (kabuksuz olarak), az yağlı yoğurt, ayran tüketimin artırılması, bol Su tüketimi ishale
iyi gelir. Ekmek, Pirinç ve patates gibi karbonhidratlı besinleri tüketmek ishali geçirmede faydalıdır.
Sadece Gün içerisinde iki kase kadar yoğurt yediğinizde; rahatladığınızı hissedeceksiniz. Peki bu rahatlama
hissini daha da arttıracak ve de sindirim sisteminiz için faydayı maksimum arttıracak olan muzu da yoğurt
ile birlikte tüketmelisiniz
Sahip olduğu içeriği sayesinde, elma sirkesini tükettiğinizde, ishale neden olan virüsler vücudunuzdan
kısa bir sürede arındırılacaktır
İshal sürecinde tüketilmesi önerilen besinlerin başında beyaz pirinç gelmektedir. Bunun nedeni ise
havuç çorbası büyük bir gıda kaynağı aynı zamanda hazımsızlık sorununu yenmenizde sizin en büyük yardımcınız
olmaktadır tüketiminin kolay olmasıdır
İshal vücudunuzda aşırı sıvı kaybına neden olmaktadır. Bol bol sıvı tüketilmelidir
Çok teşekkürler
şifalar olsun
Allah razı olsun
Sizdende
EİG için teşekkür ederim
Sana yan etki yapıyo olabilir reçeteye bakabilirsin
yan etkilerine bak bazı ilaçlar kiminde yan etki yapıyor
Cevap
3Cevap
Habı değiştir başka marka kullan
Onu bilmiyorum da ishal hapi grip yapar mi?
Olabilir yan etkileri ni okı
düşük bile yapar
düşük bile yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar