millet zayıflamak ister ben kilo almak istiyorum bir türlü olmuyor. 10 kişinin yediği yemeği yiyipte 1 gram almıyorum. etrafımdaki herkes şaşırıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Tiroit bezin hızlı çalışıyodur. Benm ki de tam tersi yavaşlamış 😞
En İyi Cevaplar
Benim kiz arkadasim (kankim) 80+ kilodan 55 kiloya dustu bir senede. Seneye evleniyor 😀😀 sismanken daha guzeldi. Yeni halini sevmedim
08 Yorumla- +1 yıl
He bir de bu sıkıntı var iste. Tombulken insanlarin yuzu dha guzel sanki. Ya da zayiflaynca ona alışık olunmadgi icin dha cirkin gbi geliyor. Peki arkdsn kendi istegiyle mi zayfladi?
- +1 yıl
Yani o evlencegi kisi istedi dye mi acaba zayifladi?
- +1 yıl
He ondan sonra yani.. ne blyim vala iyymis diyim.. 😞
- +1 yıl
Kendimi seviyorum da dha iyi hssedeblmek icin bseyler yapmam gerek iste 😞 ama iradem yok.
- +1 yıl
Abimin bir arkadasi vardi, sevgilisi o kadar sismandi ki. Uclu koltuga oturup fotograf cekinmisler, bu kizla sevgilisi iste. Koltukta oturacak yer yoktu yani. Baya iri bir bayandi. Hani mutlu olmayi becerebiliyorlar. Sevgili de bulabiliyorlar. Ayrica kafani kaldirip bir bak evli ciftlere. Kadinlarin cogunda g*t gobek almis basini gidiyor. Insanlar mutlu. Sen de becerebilirsin bunu. Tek endisen saglik sorunlari olsun. Saglikliysan birak bosver, kasma o kadar. Balik etli kiz seven erkek sayisi da azimsanmayacak kadar cok. 👌
ya bende bir grupla kilo vermek istiyorum 20 kilo fazlam var sizin bir grubunuz var mı
00 Yorumla
+1 yılCanim yüzde yüz sonuç lahana çorbası yap iç hayvan gibi kilo veriyosun
16 Yorumla- +1 yıl
Lahana diyeti çorbası nette yazar
- +1 yıl
Ya benm bir arkds yapiyodu onu. Sabah ogle aksam onu iciyodu. Oha nasil iciyonuz onu ya
- +1 yıl
Kız çorbası çok güzel oluyor ama insan sürekli içinde midesi bulanıyor
- +1 yıl
Youtube da meditasyon mu dedin? Ole bsey ilk defa duydum he 😳
- +1 yıl
Evet zayıflama meditasyonu bilinç altı için etkili
- +1 yıl
Okeyto buna bakcam sinsirella.. teşekkürler.. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılAbooo Benim 30 kilo fazlam var oldum ben. Neyse 2 ayda 10 kilo daha da devam ediyorum😂
04 Yorumla- +1 yıl
Aha benden bir insan
- +1 yıl
Yani grup kurarsak iyi olur
- +1 yıl
Ya bir 3 4 kişi olsak kuralm dycem de. MasAllah sitecene herkes zayif heralde baksana
- +1 yıl
Vardır ya fazlası olam
+1 yılYasimiz aynı issiziz kiloluyuz şaka gibi. ben 106 kilodan 99 kiloya düştüm. Ama çok acı çektim ve hedefim 77 olmak 22 kaldı benim.
013 Yorumla- +1 yıl
Ne zamandir çabalıyosun? Neler yapiyosun? 😞
- +1 yıl
Ben 1 yıldır uğraşıyorum ama spor salonuna yazılmakla kalmadı eve Stepper aldım günde 30 dakka step calisiyorum ve sana da tavsiye ederim hareket etmek şart işte. :(hiçbir zaman karamsar olma beni seven böyle sevsin de benim ilk flört ettiğim kız 120 kiloydu ve ayrılık sebebimiz siyasi sebeplerdi bence kilolu olmak senin suçun değil bu ülkeye McDonald's burger king gibi tavuk zincirlerini sokan amerika:(
- +1 yıl
Vala ya. bir burger king yetiyo bize. Dışarı çıkmam yeterli yani. Ama iste benm en büyük sıkıntım sürekli ev ortamında olmam. bir de yemek yapmayi seviyorum salak gbi. Sevmesem hersey dha sahane olablrdi. Aklima geleni giriym yapiyom. E sonra yeme hadi bakalm. Of off
- +1 yıl
Ayrıca bir dipnot yemek yapmasını bilen kadınlar erkekler için piyango gibi birsey. annemle yaşıyorum ben annem babam ayrı benim annem o kadar güzel yemek yapar ki babam annemin kıymetini bilmemis diyorum:)
- +1 yıl
Tamam da işte Türk mutfağını sevip zayif kalabilen insanlar ciddi kendilerine işkence etmeliler iste 😅 bizde yağsız etsiz bisey yokki. Hamur işi desen zaten bizde. Ben de tatli pasta vs yapmayı ugrasmayi severim. E yapinca 2 dilim yesen 1000kalori. Hobaaa. Geçmiş olsun.
- +1 yıl
Sen benimle takıl var ya ikimiz de dümdüz oluruz. ben koşu bandında interval çalışıyorum. Ayrıca bisiklet yapıyorum ve bana yetiyor. Özelden yaz bana adresini söyle sana gideceğin spor salonunu soyleyim:)
- +1 yıl
Ouf 😞
- +1 yıl
Özür dilerim tamam niyetini anladım sen Zayıflamak istiyorsun madem kırmızı reçete ile kendine rivotril alıyorsun ve zayıflayana kadar kullan psikiyatr yazıyor ama bu ilacı bırakıp tekrar başlarsa kilo alıyor insanlar bizzat başıma geldi ayrıca günde 1 kilo veriyorsun bu ilaçla ve yan etkisi yok
- +1 yıl
Yuh şaka mi yapiyosun?
- +1 yıl
Araştır önce şaka mi değil mi anlarsın ama şaka değil yemin ederim
- +1 yıl
Bahsettgn ilac kafa yapiyo olmasin?
- +1 yıl
Konsantrasyonunu artiriyor yani odaklanmani sagliyor
- +1 yıl
Biraz baktim da. Hakknda hic iyi seyler okumadm 😳
- Diyet & Beslenme konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılzayıflamak isterseniz beslenme ve antreman programlıgı yazabılırım sıze ama oncelıkle bazı degerlerınızı bılmem gerekecek
012 Yorumla- +1 yıl
Yaaa oufff... ben diyetisyeni bikac haftadir biraktim. Yoksa beslenme programi da vardi. bir ara pilatese de gidiyodum. Smdi hepsini biraktim. Evden bile cikmak istemiyorum. Depresyondan ölücem galiba. Cok kiloluyum coook 😞
- +1 yıl
stres kortizol hormonu artırır bu da size daha çok yağ depolama olarak geri döner
- +1 yıl
E ben öleyim o zaman. Şuraya kaz sen mezarı koy beni içine 😰😥
- +1 yıl
başarı için emek gerekir
- +1 yıl
Hazırlayın bana da Allah için çok değil bir 4 kilo vermek istiyorum
- +1 yıl
Ya lütfen beni AC birakmayinda öyle kilo veriyim
- +1 yıl
yaşınızı boyunuzu kilonuzu yağ oranınızı stres seviyenizi yaşam biçiminizi bana yazın size yardımcı olurum..@sinsirellanız
- +1 yıl
@Sinsirellanız 4 kilo vermek bukadar zor olmamalı
- +1 yıl
@Sinsirellanız kiz hakkaten sinsirellasin he. 4 kg ya fazla mi diyosun Allasen. Yıkıl git surdan 😅
- +1 yıl
Kız öyle deme ya o 4 kilo yu takmayinca 14 kilo oluyor sonra 24
İşsizlikten yemeğe taktim kaç aydır lahana diyeti yaptım midem bulandi bıraktım - +1 yıl
@Sinsirellanız he iste ben de issizim. Hep bu ev modu bzim agzmiza tukuruyo. Ben solim yani
- +1 yıl
Aynen ya can sıkıntısına hep boğaz
Kadınlar ne zaman sağlam iradeye sahip olmuş? Ne desek nafile size.
02 Yorumla- +1 yıl
Ole demeyin ama ya vala 😞😞😞
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@canımıncanıe 😂 bana sesleniyor sanırım tombik diyor ahahah 😂😂
05 Yorumla- +1 yıl
Af buyur gardas 😁
Cevap sahibi+1 yılya birini etiketledim de beceremedim sanırım mobildeyim 😂 bana tombik diyor da kendisi ondan Mütevellit 😂
- +1 yıl
Sen gizlisin etiket koyamazsin ki zaten 😁
Cevap sahibi+1 yılhadi yaa 😕 peki gizliden çıksam olurmu.. yoksa geçtimi
- +1 yıl
Vala keyfin bilir
+1 yıliri diri severim. Kilo vermeye odaklanmayin. Sıkılașın yeter.
02 Yorumla- +1 yıl
Sağol abey. Zaten senin için zayiflamak istyoduk biz de.
- +1 yıl
😂 😂
+1 yılKiloları bana verin :(
11 Yorumla- +1 yıl
Ah ahh keskeem 😞
- Diyet & Beslenme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılben ideal kilodayım hanımefendi
12 Yorumla- +1 yıl
Oh vala ne güzel
- +1 yıl
😃😃
Kaç kilo vermek istiyorsun?
010 Yorumla- +1 yıl
20 25 civarnda
- +1 yıl
3 5 olsa dert etmezdm ki 😁
- +1 yıl
Ne kadar iğrenç bir düşünce ya. İnsanların gururuyla oynamaya nasil hak buluyolar kendilerinde.
- +1 yıl
Bunu basarabilecegine inaniyo musun cdden 😳😒
- +1 yıl
giciklik yapmadan duramycagni dusunuyorum 😄
- Diyet & Beslenme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılben 28 gündür diyetteyim tombikler ahahaha
025 Yorumla- +1 yıl
Doktor kontrolünde mi
- +1 yıl
bir nevi
- +1 yıl
Ya irade saglam olsa ben belki 3 4 ayda vercem. Ama yok iste. Surekli kendimi yerken buluyorum.
- +1 yıl
bende öyleydim en son sağlık sıkıntıya girince mecburen
- +1 yıl
Benm de girdi iste. 1 ay once tahlillerm yapildi. Tiroit bezim yavaslamis. Yani metabolizmam yavaşlamis. O 2 hafta filan gayet iyydi. Yuruyodum diyet filan. Sonra yne bozdum salak gbi ya. Vala kendime uyuz oluyorum.
- +1 yıl
İşte bunu fırsata çevirip kurtulmak lazım kilo denen illetten ben çok zorlandım birde işimden dolayı ama insan can korkusu olunca illaki kendine mani oluyor sende bir an önce başla bence
- +1 yıl
Başlama zorundaym evet. Vala bu psikoloji bitiriyo beni 😓
- +1 yıl
Kaç kilo fazlan var senin mylittle
- +1 yıl
anlık bir karar aslında ve motivasyon videoları bu konuda çok yardımcı oluyor insana ben çok bırakmayı düşündüm ama onları izledikçe devam devam dedim çok şükür bu kadar zaman bozmadım
- +1 yıl
@Sinsirellanız doktor bir 15 16 kiloyu araliksiz vermem gerektgni soyledi. Benm hormon işi de çıktı da. Yani ilk olarak 16 kilo hedef koymustu.
- +1 yıl
Sen kendin mi diyet yapiyosun? Ve spor da yapiyosundur zaten. 28 gunde gitmistir yne bir 5 kg kadar sanirim
- +1 yıl
spor yapamıyorum kalp rahatsızlığım varmış yeni öğrendim sadece sıkıştırma hareketleri yapıyorum ben diyetim kendi yazdığım bir program ama doktor onayladı
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
- +1 yıl
Abo Allah korusun vala ya. Ins bozmadan amaciniza ulaşabilirsiniz siz de.
- +1 yıl
İnşAllah temennim o yönde benimde sende başlarsın bir an önce umarım
- +1 yıl
InsAllah insAllah insAllahhhh... aminnn.. 😕🙏🙈
- +1 yıl
dualar icraat lar ile taçlandirilirsa efsane olur
- +1 yıl
Sence spor salonuna yazilmali miyim?
- +1 yıl
tabi yazılırsan kilo verme hızın 2/3 kat hızlanır ama evdede spor yapabilirsin parklarda yürüyüş koşu yapabilirsin
- +1 yıl
Ya hava cok soğuk. Disari adim atasm gelmyo cdden. Iste 2 3 hafta once cikiyodum sabahlari. Bu kadar degldi. Ve spor salonu gbi kapali bir alanda tikilip kalmak mi acik hava mi desen acik hava derim. Ama iste. Oraya yazilirsam gtmek zorunda hssedeblirm sanki dimi
- +1 yıl
Kalk git aynaya bak sonra güzel kızların resimlerine bak kendini karsilastir neden olmayayim ki de
- +1 yıl
haklısın
- +1 yıl
@Sinsirellanız 😞😞😞😞 TVD deki Elenanin fotosu asılı odamda bir yerlerde. Minik bsey zaten. Ama hicbi etkisi olmadi iste 😞
- +1 yıl
Canim bence ver kilo bide 15 kilo falan diyosun yap bunu ya zayıflama meditasyonu var ondan yap YouTube da
ama benım 3-5 kılo fazlam var:..)
01 Yorumla- +1 yıl
Ozellkle 3 5 degl dye belirttgm iyi olmus yani 😬
+1 yılbende yapıyorum :) yardım edebilrimm A:D :D :D
04 Yorumla- +1 yıl
Aa nasil?
- +1 yıl
son 5 aydır felan diyet yapıyorum 20 kilo verdim
- +1 yıl
Ooo vala supermis 😳😳😳 neler yapiyosun?
- +1 yıl
yürüyüş yapıyorum her gün yediklerime flean dikkat ediyorum sana yazdım ya aslında oradan konuşabilriiz istersen
kilolarınızı bana verin iyi bakarım
03 Yorumla- +1 yıl
Ouf henuz o teknolojiyi bulamadilar ki. bir o kaldi zaten. Bulsalardi aşırı zayiflar da sismanlar da kurtulsaydi 😞
- +1 yıl
Ah ahh ne dyim ki. Bana gore de vermesi zor 😞
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde yaklasik 20 kilo falan fazlam var yaa:(
02 Yorumla- +1 yıl
Aha sen de bendensin. Wp grubu kurmaya kalksak gelir misin sen de?
Cevap sahibi+1 yılGelirim jdjjdj
Göbekliler grubu kurun bence 😁
00 YorumlaCok tombigim
05 Yorumla- +1 yıl
Ya dalga gecmeyin 😄
- +1 yıl
😳derken. Kac kilo fazlan var.
- +1 yıl
Ya 20 fazlaysan gel arkssm 😅
Merhaba 😐😞🙊
00 YorumlaAh şu kadınlar 😂
05 Yorumla- +1 yıl
Neeeyy 😞😞😞😥
- +1 yıl
Pis yalancilar 😒
- +1 yıl
Lafla peynir gemisi yürümüyor malesef 😳😞
Halimden memnunum
00 Yorumla
+1 yılKıç büyüteceğine harekete geç
04 Yorumla- +1 yıl
Ya sana sordum arkadasim. Insan gbi cevap veremyceksen gorme sorumu.
- +1 yıl
Ne yapacağını biliyosun boş boş soruyosun bu kadar aciz olmayın 😊 Hadi eyvallah
- +1 yıl
Sana ne? Asil surda su kadar insan icinde boş biri varsa bu sensin.
- +1 yıl
Afkurma az öteye git. bir işe yaramaz kişiliksiz😊
+1 yılKaç kilosun
09 Yorumla- +1 yıl
Sannee
- +1 yıl
Pis şişko
- +1 yıl
Sanne. Benim kilom seni mi gerdi.
- +1 yıl
Bozmak için sormadım ne bu sinir
- +1 yıl
Bana sisko dedin 😞
- +1 yıl
@Bananeeya ha ha ha kendini komik sanan bebelerden bu da.
- +1 yıl
@Bananeeya olsun 😒
+1 yılTombikler selam 🤗
03 Yorumla- +1 yıl
No dalga no filter 😄
- +1 yıl
Ne dalgası tombik kız sevmek günah mı
- +1 yıl
Günah benim suç benimm dye bir şarkı vardi sanki
Gizli Üye(30-35)+1 yılTombik hatun candir
05 Yorumla- +1 yıl
Oufff dalga gecmeyelim pilis.