Yardımcı olursanız sevinirim ^^ İyi geceler herkese..
#metalhead666
#metalhead666
Aynısını bende yaşıyordum dört beş yıl boyunca ara ara çekiyordum o sıkıntıyı ve sonra doktora gittik baktılar ve psikolojik olabileceğini onun dışında sıkıntı olmadığını söylediler. Bazen hala oluyor, kısa kısa nefesler alarak acıyı hissetmemeye çalışıyorum o dakikalarda. Tabi sen yine de bir doktora görün derim, hiç olmazsa için rahat olur :)
Canım banada oluyordu bu birde kalp çarpıntısı ama sıkıntılı dönemlerde olurdu genelde aşırı stres, yorgunluk olunca ya da vitamin eksikliği ama sen yinede her ihtimalle karşı doktora görün
Sağol kanka ^^
Kalpte ağrı siniri yoktur bu yüzden kalp ağrısı yoktur. Bahsettiğiniz göğüs ağrısı muhtemel miyaljidir. Kalpten kaynaklanan göğüs ağrısı eforla ortaya çıkar. Yani yürürken, koşerken olur. Sol kolda uyuşma, göğüste yanma, ağrı basınç hissi olur. Şikayetlerin böyleyse acile gitmelisin ama ben miyalji düşünüyorum.
Koştuğumda felan değil böyle hiçbirşey yapmıyor oturuyorken bir anda oluyor. Kalpten değil zaten sol göğsümün altına ağrı giriyor
Muhtemelen miyalji (kas ağrısı) olarak düşünüyorum.
Olabilir araştırıyorum bakalım sağol ^^
Doktora git bırak o araştırsın :)
Aynıları bende var aaa
Eig için teşekkür ederim. :)
Ne demek ^^
Siz o beli acik boynu acik gogsu acik dekolteleri moda diye yaz kis dinlemeden giymeye devam edin. Daha ne rahatsizliklara davetiye cikardiginizin farkinda bile degilsiniz. Yasadigin soguk alginligi. Vucudunu sicak tut olmaz bir daha.
Ben öyle giyinmem asla beni başkalarıyla karıştırma
Cevap
21Cevap
Tütün , Alkol ürünleri çok kullanıyorsan da olabilir.
Soğuktanda olabilir.
Sitresteysen sitrestende olabilir.
Maden böyle bir sıkıntın var. ``evladım niye uzman bir doktara görünmesin ki. sitede herkes sallıyor.
Ben bile.
o pıçagı kırarım yamulturum sen kimsin salak benim kankacımın nefesini kesiyosun git burdan aptal pıçak 😒
Yerim kanka seni djdjdjd kimmiş o pıçak benim kankam herkesi yamultur taammı hıı djdjdjjdjdjd
fiziksel bir sebeptense doktoro git derim. eğer piskolojikse ne ye canın sıkılıyorsa boşver unut derim
Ozledigin birisi vardir muhtemelen ozledigdigin fakat hic gelmiycegini bildigin biri...
Askmisin peki yoksa hastalik belirtisi olarakmi soruyorsun
Farkındaysanız sağlık kategorisinde sormuşum, aşk değil
Fiziksel bir sebebten olabilir ya da psikolojik okabilir.. atak vs sıkıntıya bağlı bişiy
Moral olarak iyimisin peki?
Hayır
Bundan dolayı olabilir psikolojik bişey
Pekala sağol ^^
üşütmüş olabilirsin geçmiş olsun eğer 3-5 güne geçmezse kesinlikle doktora git
Bendede bazan uyudugum zaman nefes almaya bile korkuyorum kalbim duracak diye
kalpte sinir olmadığı için, kas ağrısı diye hitap edilir.
Kalp değil yanlış anlatmışım sol göğsümün altı diye söyliyim
Teşekkürler görüş için ^^
ben de de oluyor anlik tabi ki hareketsizlige bagliyorum biraz spor falan yapayim dedim 2-3 aydirdan beri olmuyor. Hareket et :))
aşıkken öyle hissediyorum
Ciddi bisi olabilir doktora gorunun
Bence kas ağrısı. Yine de doktora gitmelisin.
Sebebi Pandik atak piskiyatrik hastalığıdır
Kas agrısı korkulacak bişi yok herkezde olur
aşk acısıyle gönül yarasında gidip geliyorum
bana mssjj atar mısın
Hayır
peki teşekkür ederim :)
Kalp ve damar hastaliklari
Babada oluyor o pek şeyapmamak lazım
Hastaneye Git bence sen durum kotü gibi
Noldu âsik mi oldun
Sağlık kategorisinde sormuşum öyle birşey olsa aşk kategorisinde sorardım deli olcam ya 😂
Dur sakın git doktora flim cektir
Araştırıyorum bakıcam artık ^^
kas ağrısıdır
Herkese oluyo ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar