Sağlık Kalpte bıçak saplanması hissi neden olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 20 yaşındayım bildiğim bi hastalığım yok ailede de yok kolesterolüm falan iyi kalp muayenesi de iyi çıkmıştı. 5 gündür midemde acayip ağrı var kalp krizinden korkuyorum göğsümde bazen bıçak saplaması gibi oluyo sizce nedendir ölecek miyim? Güncellemeler+1 yıl Çarşamba günü ultrasonum var Kalpte bıçak saplanması hissi neden olur? Cevapla Fal Soruları Hasta Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 695 cevap paylaştı. Kalp ağrısı bıçak saplanması vs. gibi olmaz. Tam ortadan kült bir ağrı oluşturur ve sanki biri iki eli ile göğsüne bastırıyormuş gibi. 1 0 Yorumla
Kadersiz7234 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl Hayir kas ağrısı unutmuşum ondan hepsi 0 5 Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Ne ulrasonu Yorumla Soran +1 yıl karından Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Ağrı için mi Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Bisey çıkacağını sanmiyotim Yorumla
Umutyoooehhh Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Telaş yapma gazın olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet karın ağrısı da olıyo Yorumla Umutyoooehhh +1 yıl Gaz vardır Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl doktorum hangi şehırdesın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sakarya Soran +1 yıl özelden yazayım mı Cevap sahibi +1 yıl buyrun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kalp ağrısı bıçak saplanması vs. gibi olmaz. Tam ortadan kült bir ağrı oluşturur ve sanki biri iki eli ile göğsüne bastırıyormuş gibi.
Hayir kas ağrısı unutmuşum ondan hepsi
Ne ulrasonu
karından
Ağrı için mi
evet
Bisey çıkacağını sanmiyotim
Telaş yapma gazın olabilir
evet karın ağrısı da olıyo
Gaz vardır
doktora gitsene
Gaz ya da panik atak belirtileri
doktorum hangi şehırdesın