kıvam keşfi ile cazihoca'yı,
erkeklere kalp montesi fikriyle chemistzy'yi en iyi cevapçılar seçiyorum.
ödüllerini almak üzere kendilerini kürsüye davet ediyorum
kendimi de geçmişteki marjinal seçimimle kınıyorum :S
Bana da çok şekilli bir kase kapatmışlardı 7. sınıftayken :D Fakat kase'ye benzeyeceğine kapatan kadının göğüsleri gibi rahatsız edici boyutta asimetrik bir hal aldı göğüslerim. Biri gayet normal diğeri daha büyük. Çok pişmanım çook :D Şimdi 20 yaşımı bekliyorum ameliyatla düzelttirmek için (: Denemediysen bu zamana kadar sakın yaptırma. Gereksiz (:
Gülmekten hiç birine odaklanamamıştım (: Çok rahatsız edici neredeyse 2 beden fark var diyebilirim. Her kadında olduğu gibi birazcık olsaydı ellemezdim. Zaten hastalığın adı da meme asimetrisi göğüsler gelişimini tamamladıktan sonra ameliyat yaptırmayı öneriyor doktorlar (:
Evet duydum. Hatta bu Türkiye'de de olan bir şey bazı kesimlerde. Karşı komşumuzun oldukça büyük göğüsleri vardı. Kendisi kalıp yerine maşrapa kullandığını söyleyip bizi yerlere yatırmıştı :)
Ohh yeas,benim için şöyle güzel bir limon sıkacağı kullanabilecek olan varmı aranızda ? Kendinde uygulasın büyüyünce öyle olsun :| irilerden sıkıldım da =) bu arada kıvamı da keşkül gibi olursa iyi olur üstten diri içten yumuşacık ahuauha
kıvamı da kaseyi en son ne için kullandıysan onun gibi oluyormuş , sütlaç mesela :p
:D
Cevap
13Cevap
kalp :D:D göğüslere duygusallık eklemek istedi sanırım yönetim :D
kalp erkekler kullansın yetişme dönemlerinde :P :D
Tanidik kalipci var ilgilenenlere duyurulur...montaj dahil uygulama uygun fiyat:P
annem bana yapmıştı birde mani söylemişti.kızımın memeleri büyüsün 85 beden olsun diye.komik ya
95 oldu.şikayetçiyim en kısa zamanda küçülttürücem
walla yaa kalsin kalsinnn.. bir erkek olarak hos bir eklenti bayandaa full surum gibi oluyor yani.. tabi ince bi bel olmali ayni zamanda
yaaa lanet olsun ben yaptım kapata kapata evdeki en büyük kaseyi kapattım en büyük oldu cidden :D
evet neyseki plastik cerrahi var şükürler olsun :D
evet
şimdiki çok iyi evet çok küçük değil orantılı
evet bunu duyduğumda benm için geçti ama bir tanıdğm kaseyle uyguladı ve gerçekten o kase gibi oldu.sadece boyut değil, şekil olarak da benzedi daha dik diri duruyor. ilginç gerçekten :S
yuh! pşv mi yapıyorlar sanki. sac kalıbı gibi derin çekme canlandı kafamda. manufacturing techniques dersini anımsattı valla.
Kase çevirmişlerdi ben de. Şu anki boyutu yazamam.
Arkadaşım da fincan çevirmişlerdi, sanırsın tencere çevirmişler. Her biri kafam kadar.
Kare Kalıp Kullansalar Memenin Sonu Hüsran Olurdu 😂
Güncelleme üzerine :D:D:D 23 nisan gibi çoluk çocuk mu oturtuyorlar arada nedir:D
benim b arkadasim uyguladi büyük kase kullanmis simdi onun gibi büyük diye üzülüyor
bende hiçbişey yapıştırılmadı sınırsız mı büyümesi gerekiyodu?
Birine önce küçük olsun diye fincan yok lan büyük daha
Iyi olur diye ikincisinede tas çevirdim.sonuç mu?
Biri diğerinden daha büyük iki meme
Karasizliktan pişmanım pepe
İlk defa duyuyorum ay çok fena =D Keşke... neyse yaa =DD
zamanında söyleseydin keşke bunu. çok geç kaldım yaaa :D
N'aber?
İyidir.
Olabilir ama ben genetik olduguna inanıyorum ben yapmadım pişmanda değilim =)
doğru değil bana da yaptılar gelişme olmadı o yönde
Neler çeviriyorsunuz burada :D
kase - fincan- maşrapa çevirenler bile varmış :)
sonradan öğrenmişim kap için geç kalmıştım
tasssssss :DDD nadide sultan legen kullanmiss :D
ilk kez duyuyorum valla şaşırdım
Üçgen kalıp kullansalar iyiydi
Huni demek istedin :)
öylemiymiş .d ilginç..
kupa çektirdim ben :p
bişey koymazsan şekilsiz mi oluyor
ahaha iyimiş.
ne çıkarsa bahtıma mode : ON :))
Duymadim,kullanmadim.
Ama kullanmak isterdim:-D
Bi yaşıma daha girdim :D
harbiden öyle bişey varmı ya hahahahha :):):)
Evet doğru
Evet
böyle bişeyi okumuştum daha önce evet biliorum
:)))) alemsin yaa
ben tencere koydum:)
ibrik :S
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar