Bu nedir arkadaşlar aynından geçireniniz varmı? Kaşınıyo hep ve hafif şekilde sert gibi üzeri sadece kaşınıyo deli gibi lütfen cevaplayın korkmaya başladım doktorluk durummudur sizce?
Vücudumda 5 6 adet var böyle

Geçmiş olsun
Egzamaya ne iyi gelir, bilinen birkaç doğal çözümden bahsetmek gerekirse, papatya çayı, meyan kökü çayı,
aloe vera jel, sarı kantaron çayı ve Ada çayı dışarıdan pansuman ile uygulanabilmektedir.
Bunlarla birlikte beyaz dutu ve yumurta sarısını karıştırarak egzamaya sürmek ve kekik çayı ile
pansuman yapmak da yararlı olan yöntemlerdendir.
Şayet bunlardan sonra netice alınmaz ise karaciğer kontrolü için XDr başvurunuz.
geçmiş olsun
EİG için teşekkür ederim
Birisine karşı aşırı kin hissiyatı veya çok aşırı zihinsel yoğunluk yaşadın mı son dönemlerde
Hayir egzama degil vucudun terlemesinden kaynaklanmistir o geciyor baska bir yerde cikiyor
Egzama bende de oluyordu bir ara. Doktora git krem verecektir onu kullan geçiyor.
Cevap
26Cevap
Gül Hastalığı (Pityriasis Rosea) olabilir. Cildiye hekimine görün. Steroidli ilaçlar verecektir. Dikkat et daha da yayılabilir.
karaciğerini kontrol ettirirsen iyi olur.. bence alerji testide yaptır..
başka yerlerinde yoksa başlangıç için ciddi bir şeye benzemiyor..
bence ilk işin karaciğer testi olsun sonra alerji testi.. en azından ne olduğunu bilmelisin.. bazen bazı vitaminler eksik olduğundada bu tür belirtiler olur. ama ihmal etme..
çok geçmiş olsun.. umarım ciddi bir şey çıkmaz.. bizide haberdar edersen seviniriz..
geçecek merak etme.. sadece tedavi ol yeter..
Vücudumuzda sürekli bulunan fırsatçı mantarlar, nedir bu fırsatçı mantarlar? Aşırı terleme, vücudun nemli kalması gibi durumda hemen faaliyete geçerler.. spreyi var, kısa sürede geçiyor
Mantar olabilir , yinede bir doktora gözük bilemeyiz.
Mantara benziyor
Kaşırsan tırnak içine falan da bulaşır doktor git bence
Hayır mantar. Küçük bir ilaç tedavi ile çözebilirsin
mantarda olabilir ama bir doktora gözükmelisin. genellikle nerede var bunlar.
yani egzama olduğunu düşünmüyorum ama mantar türü bişey olabilir
bu tip şeyleri fazla ertelemeden doktora danışmak lazım. bazen iki hap veya kremle hemen düzelen bişey oluyor
Gece yanığı korkma bendede çıkmıştı ama geçti
doktora gittinmi aynı şekilde bendede vardı ve kol bölgemde çok vardı birde sırtımda doktora gittim gece yanığı dedi
senin tek bölgede mi var başka bölgeler dede var mı
geçmiş olsun
Egzamaya benziyor, dermabel krem deneyin.
egzama ise geçer
rica ederim, geçmiş olsun.
Önce bir doktora gidin. Benim yüzümden yanlış bir tedavi yapmayın şimdi, bende de aynı durum olduğundan ona benzettim, o yüzden ilaç ismi verdim. Şimdi kötü hissettim kendimi, belki farklı bir şey vardır, es geçmeyin, bir doktora görünün.
Cildiyeye mutlaka görün
Çok geçmiş olsun sanırım mantar bu...
cildiyeye git aramızda doktor yok
evet yağlı egzama bende ara ara oluyor
Cilt mantarı olabilir
egzama sulanir dagilir ona benzemiyo
cildiyeye git ben sana krem ismi versem alamazsn receteli cunku
mantar da degil ya gece yanigina benzer bise
o herkeste olur ya havalardan
gecer ama yine bir cildiye baksin
takip ettim takibe geri doner misin
cildiyeye git bence
Sedef
degil mantar
evet öyle 😂😂
Alerji olabilirmi
Duştan çıkınca benimde vücudunda çıkıyordu böyle seyler bir ara alerji olabilir seninkide
Evet kaşınıyordu ama 10 dakika sonra geçiyordu tamamen
Seninki baska birşeydir o zaman. kolonya sür bakalım keser belki
İnernetten araştırma hastalıkları insanın durduk yere moralini bozuyor orada yazanlar 😀Uzun süredir varda bu doktora bir görün
Geçmiş olsun. Sıkma canını :)
Egzema bu kesin
Olabilir
Geldi ama. sonra gecti bunun gibiydi
Kndi kndine sen kasidikca azar. kasinir oynama
Kasima kolonya sur alir kasintisji biraz
Rica ederim
Doktora git acil
Vücudun çok tüylü.
mantar o
ölcen galiba
ayaginmi