Tuvalete çıkamamak?

Oncelikle cumleden selamun aleykum bayanlar baylar. artik bu sorunumdan gına geldi imka. n olsa hemen aldircam bagirsagimi. o derece genetik hastalim. Var on sekiz yasimdan beri ilac kullaniyorum bilen bilir fmf hastasiyim bu benim sindirim sistemimi bitirdi midemde bir nebze dahil. surekli şiş karınla geziyorum yedim ictim oturuyor birda kalkmak bilmiyor midemden ve bagirsamdan uc dort gun oldu cikamiyorum tuvalete. afedersiniz gaz cikartmayla kaliuorum gecici olarajk rahatliyorum gelse bile cok az bebeklerinki kadar. sanci oluo bazen ama tivaletmi gaz mi anlayamiom kosturuom hemen ama anca bekletio. bu yuzden dokturuma ozellikle soyledim parca alinip bakilsin ufak bir oparasyonla dedi bunun icin iki lavman vermist bir iki gin onceden bagirsaklarin temiz olmasi gerektigi icin. o lavma. Beni kurtario her zanan da yapmak zararli imis patoloji sonucunda temiz cikti ilactan kaynakli oldugu soyledlndi. ama duzenim gitti benim ara sira ishalde tutuo herhangi bir tasitla yarim saatlik mesafeye gitmeye korkar oldum bu yuzden stres yapiyorum araba. gecen kontolume gittim aynen soledim bu sikayeti gene bisey yapmadi sikayetimi dinledi raporumu yazdi bikac kagit kalame bakti yolladi bizi. ya insan bir bagirsak duzenliyici rahalatici bosalttiri bise yazardiye bekledim basindan savmaya mi calisiolar anlanadim gitti. evde denemedim kalmadi patates hasladim bu tarz seylrr yedim zorlasin diye yok. bitki caylari denedim zeytinyag ictim yok banamisin demio gurultu bile yok resmen sinirden bunun yuzunden olecem artik. yememe icmene dikkat ediom gazli icecek kizartma bitti ekmek sadece sabah yiyorum tam bugday cok tercihim. rahat oluo tikamio bizimkiler normal ekmege aliskin olduklarii icin ondan aliyirlar. hafif besleniom demin bir kase corba yedim ekmeksiz ve yannda hic bisey yokken midem doydum diye gaz yolluo azcik. yah bu millet okadar sey yiyo icio nasi rahatsiz olmuo anlamiom. ani kilo artisimda oldu on kilo aldim hic beklemeden. bir darbe de burdan yedim noluo anlamiom.
Tuvalete çıkamamak?