ben bol bol şu içsem her gün bi de elma yesem . yoğurt yesem bol bol
sivilcelerim azalır mı :s
sivilcelerim azalır mı :s
Bu tarz yiyecekler yiyerek bir sonuç alamazsın. Sabah ve akşam olmak üzere günde en az iki sefer yüzünü "sivilce önleyici jeller" ile yıkaman gerekiyor. Tam bir dakika boyunca burnun, şakakların, çenen ve alnın olmak üzere ovalayacaksın. Ardından bol su ile yıkayıp havlu ile kurulayacaksın. Ben bu şekilde bir tane bile sivilce görmeden geçirdim ergenlik dönemlerimi. Üstüne bir de siyah nokta temizleyici kullanırsan bebek gibi olursun. Kolay gelsin diyorum. İyi akşamlar.
Şimdi alıyorsun saf zeytinyağını ama saf olacak hee. Onu bir pamuk yardımıyla yatmadan önce yüzüne bir güzel sürüyorsun, yaklaşık yarım bir saatten sonra yüzünü doğal bir sabunla yıkıyorsun ve yatağına yatıyorsun.
1 hafta yap çok fark edecektir.Su içemeyi ihmal etme, abur cuburdan uzak dur, sivilcelerinle oynama.
lisedeyken sivilce sorunu yaşayan bir arkadaşımın, her gün üç elma yemeye başladığında 10 günde sivilcelerinin nasıl azaldığını gözlerimle gördüm. yani evet, bu yöntem işe yarayabilir.
ama bir değil, en az üç elma...
mükemmel, hemen elma yiyorum üç beş tane :))
elmanın iyi geldiğini duymuştum bide sabah öğlen akşam yüzü yıkayınca geçiyomuş
süper
Cevap
6Cevap
onlar da iyi gelir yağlı kızartmaları cipsleri ve çikolataları bırakırsanda geçer ve sirkeli buhar banyosu yaparsan da geçer
:))
sivilcede bilmediğimiz bi nokta var herkes burayı atlıyor. sivilce aslında karaciğer problemidir. bi ilaç var doktor kilona ve kan değerlerine göre veriyor bi tane bile bırakmıyor. bende bi tane bile bırakmadı. ne yaptıysam işe yaramamıştı...
faydası olsa da malesef yeterli değil
yaş stres cilt yapısı gibi faktörler ağır basıyor
ah o eski yoğurtlar olucaktı şimdi-bol bol yeme yoğurdu düzenli ye ama bol bol su iç faydası olur
Eritretin diye bir merhem var bana doktor onu vermişti tavsiye ederim ama yine de sen bir cilt doktoruna görünsen iyi edersin
sivilcenin ana sebebi stres sıkıntı diye biliyorum ama yinede ciltlere görede değişir yani
hiç iyi gelmez ne kullanıyorsun yüzüne?
kullanmıyorum bi şey
Azalır. Aynı zamanda mastürbasyon yapmazsanız. :D
hayır azalmaz hiç faydası olmaz
neden be .d
stres falan yaparsan hiç bişy gecmez .s
Evet canım ii gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar