Depresyon Avokado: İçerdiği E vitamini kalbe iyi gelir, yüksek potasyum da dinç tutar ve insanı depresyona sokan uyuşukluluk ve rahatlığı üzerinden atar. Vücudun kolesterol oranını ayarlar. Teninizin sürekli hücre yenilemesine neden olur. Çikolata:Sütlü çikolataları tercih edin. Çünkü içerdiği kakao yağı, magnezyum, E vitamini beynin kendisini yenilemesine ve psikolojik rahatlık sağlamasına yardımcı olur. Migreni olanlar çikolatadan uzak durmalıdır. İstiridye :İçindeki demir, sperm sayısını ve insanın seks gücünü artırır. A, B12 ve C vitaminleri içerir. Beyin için en faydalı yiyecek olan istiridye, enerji verir.
Patates: Bir patates, bir kişinin bir Gün içinde alması gereken C vitaminini içerir. Beyindeki serotonin adlı kimyasal maddenin kendisini yenilemesini sağlar. Depresyon için sabah uygulanacak ıspanak-maydanoz , akşam uygulanacak ; ıspanak-tere kürü tarifi: Sabah uygulanacak ıspanak-maydanoz kürü: Malzemeler: 5-6 yaprak taze ıspanak, 10-12 maydanoz saplarıyla birlikte, 3 bardak kaynamış su Hazırlanışı ve kullanımı: Ispanakları ve maydanozları suyun için atın. 3 Dakika kaynatın. Suyunu için. Akşam uygulanacak ıspanak-tere kürü : Malzemeler: 5-6 Yaprak ıspanak, 8-10 yaprak ter saplarıyla olacak. 2.5 bardak su Hazırlanışı ve kullanımı: Ispanakları ve tereleri kaynayan suyun içine atın.3 dakika kaynattıktan sonra suyunu için ÖNEMLİ NOT: Bu kür hergün, günlük olarak hazırlanıp taze içilmelidir. Aksi takdirde bir etkisi olmaz
Allah taşıyamayacağınız yükü vermez. Tamam basit bir ağrı olmayabilir ama bunu bir koz olarak kullanmak hoş bir şey değil. Bir sürü saçmalık yapıp bana bulaşmayın özel günümdeyim demek hastalığı kötüye kullanmak. Kızların çok azı bunu çevresine yansıtmıyor ya da en az seviyede tutuyor. Keşke büyük çoğunlukta öyle yapsa o zaman bu süreç daha kolay geçebilirdi.
Bu dönemde artan bir moda bu ay regl ı oldum falan filan yani siz hiç annenizden böyle gördünüz mü onun ki de can ise gitmiyim ay depresyona girdim bilmem ne artık aşın bunları herkes boylr ama bunu dünya meselesi haline getiren bu aralar değişik bir kafa var hakkaten ilginç
En İyi Cevaplar