Geceleyin kafami yastiga koydumda basimi asagiya egdimde bazen pespese hapsirdimda ve iyice ağladımda burnun tikaniyor o an resmen burnum iptal oluyor kafami kaldiriyim yastimi yukseltim aninda aciliyor. acilmayan zamanda burun acici mentollu sprey skiyorum ama gecici oluoyor nereye kadar. henuz uzmanindan iyi bir muayene olamadim devlete gittim dogru duzgun sikayetimu anlatip muayene olamadim burnumu da kontrol etti doktor alerjidendir deyip sprey yazdi gonderdi oda bir halta yaramadi?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Soğan denedin mi soğan ya da çörek otu yağı şu makaleyi okursan sana büyük yararı dokunabilir..
www.kizlarsoruyor.com/.../a80041-hanimlarin-gozdesi-erkeklerin-vazgecilmezi-olmaya-aday-mucizevi-kur05 Yorumla- +1 yıl
Bitkisel kurden yanayiim ama bilip bilmeden kullanirsan sonuclarina katlanirsin onlarin gramini dozunu iyi biliceksinki anca cunku bu hataya annem düştü senin demen gibi biri ona aci kavun suyu onermis anneminde kroniklesmis sunizuti vardi sen onu ayarsiz sekilde bosalt buruna sonra burun icindeki butun damarlar pert olmus ezilmus buzulmus. o yuzden sana da tavsiyem riske girme yinede onerin icin cok tsk :)
- +1 yıl
Fakat şunu da belirteyim sen sanıyor musun ki kullandığın ilaçlarında sana sadece o bölgede yararı dokunuyor direkt karaciğeri hedef alıyor ve orada birikip acısı yıllar sonra çıkıyor bu spreyler, damlalar içinde geçerlidir. Ben doktoruma sormadan hareket etmedim ki onay verdi kullandım 15 yıldır çukulata kisti hastasıyım 4 cm'den 1 cm'e küçüldü bir dünya ilacın yapamadığını soğan yaptı elbette doğru kullanım şart ama birkaç kere soğan koklamakla ya da çörek otu yağını burnuna azıcık sürmekle burun kanseri olmazsın aksine o kullandığın spreyler seni ameliyata daha büyük alerjilere götürür soğanı denemiş binlerce kadın var sonuçlar olumlu buradan bakabilirsin pko hastaları bile bu nedenle şifaya kavuştuğunu söylüyorlar
Annen için üzgünüm yaptığı doğru olmamış keşke doktora danışarak ya da araştırarak bu tedaviyi uygulasaydınız ben riske girmedim aksine ilaçları kullanarak en büyük riski aldım rica ederim umarım spreyler işe yarar geçmiş olsun. :)
- +1 yıl
Benim annemde de aynı sorun var sinüzit ve astım bronşit ne zaman doktorun verdiği spreyleri kullansa burnu yara içinde kalırdı uzun bir dönem kullandı böyle sonra aniden rahatsızlandı nefes bile alamıyordu bütün tetkikler yapıldı sonuç karaciğerinde yara olduğu anlaşıldı işte alternatif tıbbın geride bıraktıkları bilmesem, denemesem şuraya görüş dahi bırakmam zaten benceyi dikkatli okusaydın burun tıkanıklığı için sadece soğanı koklayın dediğini görürdün Saraçoğlu hocanın ya da kulak temizleme çubuğunu soğuk pres çörek otu yağına azıcık batır sadece burun deliğinin kanatlarına ama kesinlikle dibine değdirmeden sür ki ben bunu saçıma bile uyguluyorum beslesin diye bunlardan biri işe yaramazsa diğerini dene özellikle çörek otu yağı annem denedi onuda çok rahatlatıyor beni dedi sende de işe yarayacağına eminim günde 1 defa denersin en azından rahat uyuyacağını garanti ederim duamı da alırsam benden iyisi yok tabii :)
- +1 yıl
Al canım bu da Saraçoğlu'nun annenin denediği kavun suyuna tepkisi ve doğru kullanımı sadece 1 damla imiş ve aşırı derecede inceltmek gerekliymiş
https://youtu.be/lTEWQJcV_Ts
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
bende alerjikim ole toz gitsin günde 1000 kere hapsurrum uyuyana kaa basım ağrıdan kopar naftizin var damla açıo direk burnunu p ama son çare maske kullaniom uyurken bile ozmn bir geçip alerji😔
12 Yorumla- +1 yıl
aynen burunda etten hepsi 😿
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
flixonase kullan ikişer kez sıkarak, beş on dakikaya rahatlatması gerek ama sık kullanma. burnunun içindeki mukoza katmanı şişiyor belli ki
15 Yorumla- +1 yıl
Oyle bir yazmissiniz ki kulak burun bogaz doktorumusunuz yoksa sevinirim vala. aslinda bes sene once bogaz usutmesiyle gittigim ilce hastanesinde kafadan itibaren rontgen istemusti doktor cektirdik bakti filan aa dedi senin sinüslerim dolmus baya demezmm. ondan da olabilir mi acaba cogu zaman gozlerimde basincli agri olur
- Cevap sahibi+1 yıl
allerjisi ve kronik sinüziti olan, henüz profesyonel değilse ve hedef kitlesi insan değilse de ilaçlardan biraz anlayan biriyim diyelim :D sinüzit de tabii ki etki eder ama onda akıntı da şekillenir. diğerinde burnunun iç yüzünü kaplayan mukoza katmanı şişip deliği daraltıyor, bu da nefes almanı engelliyor. burnun akmaz ve temizlemeye çalıştığın halde verim alamazsın öyle olduysa
- Cevap sahibi+1 yıl
bu arada otrivine bağımlılık yaptığı için sık kullanılması önerilmez, septuma bile zarar verdiği iddia ediliyor hatta. otrivine sıkan diğer arkadaşa da iletirsin, ben gizliden çıkmayacağım :D
- Cevap sahibi+1 yıl
öyle yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
Kardeş viks al eczaneden sür iki burun deliğinin kenarına (azıcık yakar) vur kafayı yat sabaha kadar rahatsın
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kesin et vardır burnunda
18 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar