Merhaba ben dün öksürükten dolayı doktora gittim doktor bana sinüzit ve bronşit olduğumu söyledi sinüslerin hepsi dolu dedi bissürü ilaç ve baharlar verdi sorum şu bu bronşit ve sinüzit geçici mi kalıcı mı
Geçmiş olsun kronik ise kalıcı akut ise geçicidir size ne söylediğine bağlı Bronşit için Öksürük şurupları ve haplar, hasta olduğunuzda işe yarayabiliyor. Ancak evde hazırladığınız karışımla, hasta olmamak mümkün. Hem de tadı acı gelen öksürük şuruplarını içmek zorunda kalmayacaksınız. Muz ve balın birbirleriyle muhteşem uyumu ve sağlığınıza faydası sayesinde, bronşit ve kuru öksürükten kurtulacaksınız. En iyisi de karışımın tadının öksürük şurubuna nazaran harika olması. Kış kendini yavaşça hissettirirken, bu karışıma ihtiyacınız olacak. Denemekten zarar gelmez! Malzemeler: •400 ml ılık su •2 adet muz •2 yemek kaşığı bal Hazırlanışı: 1- Muzları soyun ve plastik kaşıkla ezin (Muzları metal kaşıkla ezmeyin. Metal ile meyve temas ettiğinde, meyve çabuk bozulabiliyor ve sağlığınıza da zararlı). 2- Ezilmiş muzları seramik veya cam bir kâseye koyup üzerine ılık su ilave edin. 30 dakika dinlendirin. 3- Karışım soğuduktan sonra üzerine bal ilave edin. Karışımın iyice soğuduğundan emin olun çünkü bal, sıcak su ile temas etmesi halinde besleyiciliğini yitirecektir. 4- Öksürük ve bronşite karşı doğal karışımımız hazır! Günde dört kez en fazla 100 ml olması şartıyla karışımı için. Unutmayın ki karışımı haftada beş gün içmeniz gerekiyor ve verdiğimiz tarif sadece bir gün için
Sinüzit ve migren… Sirkeli suyla en fazla 15 günde bitiyor. Grip zatengelemiyor. Burnunuza sabah akşam yarı yarıya sulandırılmış sirke çekin. Orta kulak iltihabı, sinüzit, migren, guatr, uyku apnesi, horlama, geniz akıntısı, astım, bademcik, , grip vb hastalıklar… Ayrıca gizli sinüs akıntısının sebep olduğu romatizma, eklem iltihapları, kalp kapakçığı, tansiyon, tiroid ve lenf nodları, alzaymer, kanser ve okb, panik atak, şizofren gibi hastalıklar durur ve gerilemeye başlar.
Selamun aleykum geçmiş olsun kardeşim. Allaha şükür sinüzit in tedavisini buldum. Öncelikle Allah gözyaşını tuzlu yaratmıştır. Sinüzitte bende gözyaşı dökmeyi bıraktığımda peydah oldu. Ama çok şükür artık akıtıyorum sinüsleri. Öncelikle Zeytinyağı gerçek zeytinyağı sipariş edip alın. Aydın gibi illerde kargo ile çalışan firmalar vardır. Yarım kilo bile yetecektir. Alnınıza ve şakaklarınıza kaşlarınızın ucunun bittiği noktaya iki üç parmağınızla akşam yatmadan zeytinyağlı masaj yapın. 2-3 dakika yeterlidir. Sonra çok rüzgarda kalmadan uyuyun. 2-3 gün devam edince sinüsler boşalmaya başlayacak inşaallah. Yapabilen varsa bu günlerde çok Ağlasın. Ağlayamazsanız eczanede sinüzit pompası var. bir pet şişe ve küçük tuz-kabornat karışımı paketler. şişeye koyup üzerine su ilave edip bir burnunuza veriyorsunuz. Ağzınız açık olsun bu sırada. Sonra diğer burnunuzda geliyor. Acı ve ağrı yok hiç korkmayın. 3-4 gün sonra aklınızın ve zihninizin dahi açıldığını farkedersiniz. Not: Sürekli olarak ağlayan insanlarda sinüzit görülmez... Allah tan hakkı ile korksaydık sinüzitimiz olmazdı. Allaha emanet olun.
2 tür bronşit var akut ve kronik bronşit. Akut olan ani baslangicli ve geciçi kronik olan ise çok belirgin semptom vermez ve kalıcı. Sinüzit ise genelde kroniktir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eğer kronik bronşitse kalıcı soğuk algınlığına bağlıysa geçer
Öyle deme Allah beterinden korusun bunlar her insanın olanileceği şeyler 16 yaşımda allerjik bronşit oldum ben 11 yıldır izlerini talıyorum mesela alerjik olanı kronik kalıyor hala toza, kolonyaya ve sigaraya alerjim var ama sigara kullanıyorum işte
En İyi Cevaplar