Zayıflamak uğruna yapmadığınız diyet, uğraşmadığınız spor dalı kalmıyor. Peki değer mi zayıflamak uğruna aç gezmek, vücudunuzun dengesini bozmak?

Ne kadınlar var zayıf, ama saçları yağlı, yüzü çirkin veya bakımsız. Bir de ne kadınlar var, kilolu ama saçları parlak, cilti güzel, dişleri inci gibi, kıyafeti kendine yakistirip, giyen vs... Guzel olmakta kilo önemli rol oynuyor, ama başrol değil ))))
Ac gezmek yerine dengeli beslenmeyi tercih etsinler.
Güzelik yerine huzur kelimesi ola bilşr
Fizik olarak evet kadınların zayıf olması güzel gösteriyo ama aç kalarak değil sporla düzgün beslenmeyle fit kalmaları gerek.
Sence? :D :D
galeri2.uludagsozluk.com/.../...-kizlar_464182.gif
Cevap
2Cevap
Zayiflamak ugruna ac gezilmez. Aksine sık ve az ogunler dogru beslenmeyle kontrol altina alinir. Bunu ogrenseler zaten aç gezmiycekler hemcinslerim.. ben sağlik besleniyorm. Canim bir cekersede az miktarda yiyorm.
İnsanlar sağlıklı yaşamı aç kalmak olarak algıladıkları sürece zayıflasalarda tekrar verdikleri kiloları alırlar
fit olmak güzel bir şey. Vücudunda ki yağın az olması hem sağlık hemde estetik açıdan mükemmel bir durum
Kilolu olmak iyi degil cunku.
Gorunus olarakta normal kiloda bir kadin daha iyi.
Ve tabiki kilo saglik acisindan hic iyi degiln bir cok hastaliga zemin hazirliyor
Öncelikle kadının güzel olması gerekiyor. Güzelse fit olmak olunca daha güzel oluyor.
Sağlıklı şekilde kilo vermek faydalıdır. Sporla yani
Bence kilolu olupta çok güzel olan kadınlar da var, mühim olan sağlıklı olmak bence
zayıf güzel demek değil. ama fazla kilo güzelliği kapatır bence.
Hayır her zayıf kadın güzel olmaz her kilolu kadın çirkin olmaz
Herkesin bir vucut yapisi var ve farkli zevkleri... asiriya kacmiorsan ve saglikli kendinle barisiksan sorun degil özgüven sart
Bılmem abı hıc denemedm 😂😂
Paylaştığın kategorideki gibi sağlık için şart
Bu resimdekide çok zayıf yaa
değmez ben yapmıyorum öyle birşey zaten
Ac gezmiyoruz sadece gereksiz şeyleri yemiyoruz.
Kişiden kişiye değişir
Ben sadece saglik için zayıflıyorum
zayiflayamiyoruz ki zaten
değer :)
Ne bilem
yokkk maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar