Böyle suya atilan vitaminler kilo almaya yardimci olurmu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Canimyaaa ins kilo alirsinn. ❤️❤️ dogum hapids kullanma kisirlastirir. Ekmege yuklen sen schatzee
ich hab kein Appetit dswegen kann ich auch nicht essen canim, yok dogum kontroll hapi almam korkuyom zaten insallah cok tesekkür ederim cok sagol
Ah canim ya anladim istahin yok. Istah acici ilaclar kullan eczaneden belki ise yarar ve fitness git kilo almk icin yardimci olurlar. Bu arada alman degilim canim hollandaliyim. Basarilar guzelim optummm
kilo almak degil de bildigin balon gibi sisiriyo ya.
denedin mi?
ben degil is arkadasim. yuzu gozu vucudu. hasta gibi oldu ya/
Almanyadan mi?
gerci tam olarak bilmiyorum. ama kendisi asiri zayifti buna benzer ilac kullanmaya basladi bir sure sora taniyamadik hatta hamile falan sananlar oldu o derece
aman olsun insallah bende olurum zayiflik kötü 😐 biraz balik etli olmak iyi Şu an 43 kiloyum 50-55 olsam sükür diyecem insallah ise yarar bendede
insallah
O C vitamini gripal enfeksiyonlar için kullanılır
Demir + C vitamini diyo
Kilo aldırmaz Demir + C vitamini Kansızlığa iyi gelip vücut direncini artırıp gripal enfeksiyonlar için kullanılır
peki kilo almak icin ne öneriyosun
Kullanırmısınız kullanmazmısınız bilmem ama doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz ancak 6 ay süre ile bu süreyi geçerseniz kısırlık yapabilir.
Cevap
1Cevap
Kilo almak istiyorsan bol bol ye hele Almanya'da pastaneler çikolatalar o döner ler varken cok kolay
istah yoksa napcaz 😀🙈🙈🙈😐😐😐😐😐😐
Pekmez tahin bal azar azar yemeye çalış her Yedigin bol kalorili olsun sevdiğin şeylerden cok ye
doktora git rast gele ilaç alma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar