Bugün ayrı bir yorgun ve uykusuzum. İşlerim vardi sabahtan beri oraya git buraya gel. Şimdi eve zar zor attım kendimi. Uyumak istiyorum uyayamıyorum cok mizmizim Şu an. Bayadir masaja gitmek istiyorum da bir sorayım dedim vardir belki giden. Valla sağlam yoğurulmaya ihtiyacim var 😂
İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz masaj yapan iyi bir yer var mı?
kanka merdane varsa yat yere sırtının altına koy aşağı yukarı hareket et merdane uzerinde iyi gelir kmse yoksa tabi vasada tanıdık birileri arkasdaş erkek arkadaş hariç zeytin yağıyla hafif ovaalsın bilirsin işte eskiden belki halen anneler bebeklri hasta olmasn diye hastaykende zeytin yağını ısıtır ovarlardı bebeklerini sonrada sarar sarmalr terletirler ılık suynan siler banyo uygun değilse o an üstlerini değişrilerdi pamuk gibi olurlardı bunuda deneyebilirsin
Cevahir Alış veriş merkezin'de İkinci katta hizmet veriyor. watsons mağazasının hemen yanında bir masaj adı.. Çok kaliteli ve nezih bir yer. masajı yapan bayandı masaj sonunda okadar çok rahatladım ve stresimi attım ki :) pamuk gibi hissediyordum :)) Hijyenik temiz bir yer 90 - 100 civarı falan ödemiştim. 1 sene oluyor neredeyse :D pederin tarifiyle kartlaştık :D tekrar uğrayacağım hizmette sınır yok :))
En İyi Cevaplar