Güzellik & Bakım İstanbul'da iyi masaj salonu bildikleriniz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Masaj diyorum mutlu sonmu vs yazmayin sadece masajj İstanbul'da iyi masaj salonu bildikleriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Satisfying_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl ben amatör olarak yapıyorum uzun süredir. . Kendi özel stillerimi geliştirdim ve bu stilleri bir kaç kişide de uyguladım çok memnun kaldılar. 👐💆♀️ 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. İstanbul değilde antalya adana olsa söylerdim 0 7 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Nede olsa kendi mesleğim Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Ha bu arada rahatsızlık verdiysem çok özür dilerim 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Ucretleri ne kadar ve ozel eve giderseniz ucreti ne madsr Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Turizm bölgesinde 70 eurodan başlar ful badi artı türk hamamı adana da 600 TL'den başlar Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Özel ev olunca seansı 500 tl den başlar Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Tabi yaptiracagin masajada bağlı ve yapacak olan kişiye de bağlı bu Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Aklına takılan bir soru olursa sor söylerim Yorumla
Projectmachine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eeee salona filan ne gerek var ben gelir hallederim 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Mutlu sonlu olanları biliyoruz hep biz sana yaramaz. 😃😃 0 1 Yorumla Sengelyeterr 1 ay Nerde Yorumla
Alwaromorte Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Valla bi ara benimde masaj yaptırmam lazım çalış çalış çalış😞 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyi ki masaj biliyorum diye dua ediyorum kendi omuzlarıma olmasa bile el ve kol bölgesine birde mide böglesine madaj yapabiliyorum şükür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yaklaşık 10 yolluk masörüm. Güvenilir olanlar sadece oteller onun dışında biryere gitmeni önermiyorum. 0 2 Yorumla Sengelyeterr 1 ay Hala burada mısın Yorumla Cevap sahibi 1 ay @Sengelyeterr evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Düzenli gittiğim bi yer var, çift masajına gidebiliriz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kavacıkta Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İnternette vardır. Buradaki abazalara sakın güvenme. 1 1 Yorumla GüneyM +1 yıl Hadi yaa😔 onca zamandır neden söylenmedi ozmn Yorumla
berattttds Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben yapıyorum atasehir deyim istersen yerime gelebilirsin istersen ben gelebilirim 0 1 Yorumla berattttds +1 yıl Açtım Yorumla
Benistekliyim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Çok iyi masaj yaparım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Masörmusun Yorumla Benistekliyim +1 yıl Sayılır detay burada olmaz Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Benistekliyim +1 yıl Ne biliyim bana yalnış geliyor bacı bilgileri ortada açıklamak Yorumla Benistekliyim +1 yıl Evet bilgi istiyorsan dinlerim Yorumla
sağclick Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl masör tut direkt. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tutucam ogreniyom iste Yorumla
Finansalyardımcı Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Tam olarak size ne lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Masaj Yorumla
Komandoturk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Caalismayami gidecen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Masaj yaptircam Yorumla
Civax Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Söyle evdeki birine yapsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyolar Yorumla Civax +1 yıl İstanbuldakileri bilmiyorum ama iyice araştır sıkıntıya girme sonra Yorumla Soran +1 yıl Yok ya elit yerlrdekine bakiyom zatrn Yorumla Civax +1 yıl He iyi o zaman yorumlardaki masor kılıklı jigololara dikkat et Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 581 cevap paylaştı. napacan 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. mutlu sonlu mu 😂😂 0 0 Yorumla
Ridvan1n Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Var ben 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Masormusun Yorumla Ridvan1n +1 yıl Evet sana ozel Yorumla Ridvan1n +1 yıl Düzgünce masaj sadece gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
ben amatör olarak yapıyorum uzun süredir. . Kendi özel stillerimi geliştirdim ve bu stilleri bir kaç kişide de uyguladım çok memnun kaldılar. 👐💆♀️
İstanbul değilde antalya adana olsa söylerdim
Nede olsa kendi mesleğim
Ha bu arada rahatsızlık verdiysem çok özür dilerim 🙂
Ucretleri ne kadar ve ozel eve giderseniz ucreti ne madsr
Turizm bölgesinde 70 eurodan başlar ful badi artı türk hamamı adana da 600 TL'den başlar
Özel ev olunca seansı 500 tl den başlar
Tabi yaptiracagin masajada bağlı ve yapacak olan kişiye de bağlı bu
Aklına takılan bir soru olursa sor söylerim
Eeee salona filan ne gerek var ben gelir hallederim
Mutlu sonlu olanları biliyoruz hep biz sana yaramaz. 😃😃
Nerde
Valla bi ara benimde masaj yaptırmam lazım çalış çalış çalış😞
İyi ki masaj biliyorum diye dua ediyorum kendi omuzlarıma olmasa bile el ve kol bölgesine birde mide böglesine madaj yapabiliyorum şükür
Yaklaşık 10 yolluk masörüm. Güvenilir olanlar sadece oteller onun dışında biryere gitmeni önermiyorum.
Hala burada mısın
@Sengelyeterr evet
Düzenli gittiğim bi yer var, çift masajına gidebiliriz
Nerde
Kavacıkta
İnternette vardır. Buradaki abazalara sakın güvenme.
Hadi yaa😔 onca zamandır neden söylenmedi ozmn
Merhaba yardımcı olabilirim sağlıkçı olarak
Ben yapıyorum atasehir deyim istersen yerime gelebilirsin istersen ben gelebilirim
Açtım
Çok iyi masaj yaparım
Masörmusun
Sayılır detay burada olmaz
Niye
Ne biliyim bana yalnış geliyor bacı bilgileri ortada açıklamak
Evet bilgi istiyorsan dinlerim
Masör desen ben varım
Küçükçekmece de var halkını veriyorlar
masör tut direkt.
Tutucam ogreniyom iste
Tam olarak size ne lazım