Kış geldi diye saldık kendimizi, alıyoruz kiloları. Ama yazı da düşünmek gerek malum. Bir haberde okudum. Tarçınlı süt zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Aslı astarı var mıdır? Deneyen ve faydasını gören var mı?
Tarçınlı sütün zayıflamaya etkisi var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vala benim arada gittiğim bir falcı vardı. Kadın baya kiloluydu. 7-8 ay sonra gittim baya zayıflamıştı 38 beden olmuştu yani. Nasıl yaptın dedim. Herşeyi denedim dedi en iyi çözüm yarım yağlı süte tarçın koyup içmek dedi. Sadece haftada 3 gün spor yaptım dedi. Yeme isteğini bastırıyor dedi. Baya faydasını görmüş. Ama tavsiyem yatacak zamanı içme kilo yapar süt sonuçta. Sabah kahvaltıdan önce iç.
Tarçın tatlı isteğini bastırıyor ve yağ yakma özelliği var ama sen kızartmaları falan yiyip sonra tarçınlı sütle yağ eritiyorum dersen işe yaramaz. Sağlıklı beslenip artı tarçınlı süt içersen etkisini görürsün.
şeker ihtiyacını baskılıyor, bu da az şeker tüketimi demek. az şeker tüketirsen de daha az kalori almış olursun. zayıflatmaz, ama daha fazla kilo almanın önüne set çeker birnevi.
tarcinin en buyuk ozelligi tok tutar fakar sut yagli kilo verdirmez ama kemiklerin icin yararli. ama kilo verdirir mi diye sorarsan hayir zaten dogrudan kilo verdiren besin yoktur sedace metabolizmani hizlandirarak destek verebilirsin sade turk kahvesi olablr
Tarçın insülin miktarını düzenler. Yani canınız daha az tatlı ister. ve haliyle az tatlı yerseniz zayiflayabilirsiniz. çayı da şekerli iciyorsaniz şeker yerine tarçın koyabilirsiniz
etkisi var ama daha etkili yöntem akşam yemicen acikirsan yoğurtta dadan ya da ılık süt iç ya da 5 zeytinye yat ama en etkin olan madde alma sirkesi elma limon
Arkadaş yemeyle içmeyle zayıflama mı olur olsa bile o vucut sporsuz zayıfladığı için pörsümüş gibi olur ve daha çirkin gözükür ne yaparsan yap spor şart
Valla hergun salep içiyorum bol tarçın, ama tabiki salep sade sütlü olmadığı için bilemiyorum. Bide sütlü bal iç bakım işe yarıyormuş mu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim bildiğim canın tatlı çektiğinde yüksek kalorili tatlı yemek yerine tarçınlı süt tavsiye ediliyo daha az kalorili oldugu için. Ama başka bir etkisi var mı onu bilmiyorum
En İyi Cevaplar