Skolyoz Ameliyati olup memnun kalanlar varmi ?
Bunu Detayli anlatin lütfen .
2 hafta sonra Ameliyat olcam cok korkuyorum
Bunu Detayli anlatin lütfen .
2 hafta sonra Ameliyat olcam cok korkuyorum
Bende de skolyoz var derecem fazla değil 15'miş çok dikkatli bakınca omuzlarımdan biri daha yüksek duruyor fizyoterapiye falan gittim çok sırt ağrısı ve boyun ağrısı oluyor ben nedenini skolyoza bağlıyorum onlarda ameliyata gerek yok dediler ama ilerde derece artarmı ameliyat gerektirirmi bilmiyorum ameliyatı biraz riskliymiş doktorunuz iyiyse korkmayın .
O zaman korkmana gerek yok merak etme umarım iyileşirsin skolyoz gerçekten kötü bir şey 15 derecesi bile bu kadar ağrı tutulma rahatsızlık veriyorsa 52 ne yapar bilmiyorum
skolyoz omurga egrılıgı degılmı bende bilgisayar başında cok oturmaktan egıklık olmuştu sakn amelıyat olma sakat kalabilrsin gene araştır iyice
sen bilrsn
valla bende yoktu bilgisayara oturmaktan :D yamulmuş ama kaç derece bilmiyorm giderim bir arada doktora :D ama cok egık degilse olma derim cok risk var
belin şekılsızmı duruyo
Arkadaşım oldu geçen sene bir sene falan yüzemiyeceksin spor yapamıyacaksın. Ama iyi şuanda
Dataylı bilmiyorum. Kendisinin bir kolu yok engelli. Fazla sormak istemedim. Bunlarıda kendi anlattı zaten
Cevap
2Cevap
geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşirsin.
Bir ay içinde olacağım :(((
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar