Olmadım. Küçükken çok şişerdi. Şu ana senede en fazla 1 kez. O yüzden olmanizi tavsiye etmem özellikle cocukken şişiyor ediyor diye aileler aldiriyor yanlis. Onları bir nevi muhafız.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle diyorsun ama çocuğun apzı hep açık geziyor rahat nefes alamıyor, sık sık sinüzit yaşıyor. Ciddi şekilde horlaması da var büyük adam gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olmadım. Küçükken çok şişerdi. Şu ana senede en fazla 1 kez. O yüzden olmanizi tavsiye etmem özellikle cocukken şişiyor ediyor diye aileler aldiriyor yanlis. Onları bir nevi muhafız.
Öyle diyorsun ama çocuğun apzı hep açık geziyor rahat nefes alamıyor, sık sık sinüzit yaşıyor. Ciddi şekilde horlaması da var büyük adam gibi
Grniz eti icin demiyorum ben. Bademcik icin diyorum
Geniz eti ameliyatini zaten olmanız gerekiyor. Bademcik olmayin ama bence hata yaparsınız
Ben 4 yaşındayken bademciklerimi almışlar hiç eksikliğini hissetmedim ya da bademcik ağrısı nedir bilmem bilmiyorum
Küçükken genizeti ameliyatı olmuştum
Valla bi eksikliğini hissetmedim şimdiye kadar
bademcilk aldırdım memnunum
Ben küçükken olmuştum geniz
Geniz olmayı düşünüyorum bende
aa neden
Öyle gerekiyor dktjjf
sen farklısın ua fkdkddd
Neden dkgj
sus susndkdkdksks
Susamam susamam sjfj
çok konuşcaksan dm açıcam yaz
Ben oldum ikisinide
memnun musun şu an yiğenim ameliyatta doğru bir karar mı verdik düşünüyorum aldırmakla İnşallah kolaylıkla geçer dua et
Emredersin
Kaç yaşında
7
Bende o yaşlarda oldum yemek yeme sıkıntısı olucak ve konuşma sorunu belli süre
Et parçası zaten size verirler cam şişeye koyup
evet evet onu biliyorum da kalıcı bir rahatlaman oldu mu, horlama ve hiç rahat uyuyamadığı için istedi doktor alalım diye..
Sana tavsiyem tam aldırmanız ben özel hastane de olmuştum o zaman
Tam almamış geri büyüdü yeniden şimdi
Horlama boğaz ağrısını filan düzeltmiyor bence
Nefes alması rahatlar
bakalım nasıl alıcaklar bilme ki doktorun yapıcağı iş İnşallah sorunsuz olur.
Amin inşallah