Kil maskesi yüzümü daha fena yaptı cildiyecilerin ilaçları hiçbir halta yaramadı limon yoğurt karışımı sayesinde çeneme bir sivilce daha kazandırdım sebamed sivilceyi önlemiyor artık eskiden işe yarıyordu şimdi yüzüme hiçbir şey kar etmiyor ( ph dengeleyici sabun) yanaklarımda yoktu yanaklarıma kadar sivilce bastı . denenmiş önerileriniz var mı ? Geçmeyen sivilceler için ne tür önerileriniz olacak çok merak ediyorum. En azından yüzümü kapatacak bir maske türü var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSivilce kremi
Malzemeler:
Karbonat
Elma sirkesi
Bal
Tarifi:
1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 2 tatlı kaşığı bal, 2 çay kaşığı karbonat karşıtırın. Karışımına yavaşça su ilave edin.
Kullanımı:
Gözeneklerinizi açmak ve makyajınızı çıkarmak için yüzünüzü iyice yıkayın.
Yüzünüzü yumuşak bir havlu ile kurulayın.
Maskeyi yüzünüze eşit bir şekilde uygulayın ve 5-10 dakika bekletin.
Yüzünüzü ılık suyla yıkayıp temizleyin, ardından gözeneklerinizi sıkılaştırmak için yüzünüzü soğuk su ile yıkayın.
Cildinizin doğal, sağlıklı ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olmak için bu maskeyi haftada birkaç kez uygulayın.
Karbonattın antiseptik ve anti-inflamatuar özellikleri, sivilceleri ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
Aynı zamanda ciltteki pH seviyelerini dengelemeye yardımcı olarak yeni sivilce oluşumunu önler.
Elma sirkesi, sağlıklı ve canlı yeni deriyi ortaya çıkarmak için ciltteki ölü hücreleri arındıran
alfa hidroksi asitler içerir. Elma sirkesi aynı zamanda güçlü bir antibakteriyel,
anti-fungal ve sivilceye neden olan bakterilerle mücadeleye yardımcı olan antiviral bir malzemedir.
Maske içindeki bir diğer malzeme olan bal, antibakteriyel özelliği sayesinde cilde çok iyi gelir.
Ayrıca bal, cildinizin doğal ışıltısını kazanmasına yardımcı olabilecek antioksidanlardan da bir miktar içerir.
NOT:
Burada önemli olan elma sirkesinin asetik (asit) içermemesidir. Sirkeyi marketlerden alıyorsanız asetik asit içermediğini
mutlaka kontrol edin. Sivilcelerle mücadele edeyim derken cildinize zarar vermenizi istemeyiz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPürüzsüz cilt için krem olarak Neutrogena kullanıyorum, çünkü cildim kışın çok kuruyor ve pütür pütür oluyor. Neutrogena nemlendiriyor iyice. Pürüzsüz yüz için o yeter sadece. Kışın kuruyan cildi onarıyor ve nem ihtiyacını sonuna kadar karşılıyor. Eskiden,cildim pul pul dökülürdü. Şimdi pürüzsüz cilde sahip olmak için neler yapıyorsunuz diye soruyorlar.
00 Yorumla
+1 yılPürüzsüz cilt için krem aramaktan çok sıkıldım. Çünkü pürüzsüz yüz hayal gibi benim için. Siz pürüzsüz cilde sahip olmak için neler yapıyorsunuz lütfen bana da fikir verin ki biraz ufkum genişlesin, ihtiyacım var.
20 Yorumla
Kükürtlü katranlı sabunla yıkadıktan sonra, kakao ve pirinç unu ile maske yapmayı deneyebilirsiniz. Limonu direkt sürerseniz asit zarar verebilir. Kesinlikle peeling yapmayın, daha çok dağıtır. Mümkün olduğunca arındırıcı ama uygulaması yıkaması zor olmayan ürünler kullanın ve nazik davranın
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
20Cevap
- Cilt Bakım konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbol su içmen lazım sakın dokunma
114 Yorumlazaten oyle yapiyorum bol su içiyorum. yedgme ictgme dikkat ediyorum. ona dokunmuyorum ama hala orda 😳
ne kadar su içersin 1 günde?
2lt nin üstünde
o zaman iyi yemen içmen nasıl?
ona da diikat ediyorum
iyide senin yüzün gayet temiz ve güzel bence sen abartıyorsun bunu
yav zaten ole cok bsey degl. sadece sağ şakakta 2 3 tane var. ve gecmyo uyuz etti beni
geçer geçer bende açık tenliyim bende de ara sıra oluyor bol yumurta yemekten ama fazla uzun sürmüyor 1 hafta durmaz yaniii
1 ay olcak 😞
yine geçmiştir ama patlattın mı yoksa?
ya bazen elim gidiyo sanirim
Eline mukayet ol abartma o kdarda ara sıra olsun öylle boşver 😉😉😉😉
Heyyttttt
Geçmeyen sivilceler benim için en büyük problemlerden biriydi. Sivilce geçiren birçok yöntem denedim. Limon kurutuyor, soda da iyi geliyor. Eğer sivilce problemi yaşıyorsanız, sivilcelerinizin üzerine pamukla limon sürün. Geçirecektir. Sivilcelere çözüm bu oldu bende.
03 Yorumla- +1 yıl
asit olduğu için , eğer sivilce yarası var ise veya ucu açık ise yüzünüze zarar verir
Roaccutane sonrası sivilce çıkmaz diyenler yalan söylüyor ilaç kullanımının 2. ay (normalde 6 ay 4 ay 10mg kullandım) 40mg kullandım ve 2. ayın ortalarında sivilceler çıkmaya başladı hatta şimdi denemek için kısa süreli bıraktım yüzümde resmen başka yüz çıkıyor kocaman bütün yanağımı kapyalan cinste sivilceler çıkıyor çıldırmak üzereyim yüzümü böyle bıçakla soyasım geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
ilacı bırakma benim teyzemde kullandı ve dışarı çıkamyacak şekilde cildi doldu yüzü şu an tertemiz
Bende senelerce akne vardi. Yüzümde kırmızı şiş olmayan hiç biryer yoktu o derece. Roacutane bende 6 ay kullandim 7sene evvel çok şükür geçirdi. AMA... Son bir kaç senedir gene sivilcelerim çıkmaya başladı ama allaha şükür eski halim yok. Tabi genede çıldırıyorum bazen. Ben Dermaroller diye bir aleti keşfettim. Hatta cildiyeci de bana önerdi onu. Böyle fırça gibi ama incecik ufak ufak igneleri var. Yüzünüzü iğneler ile fırçalıyorsunuz. 2 haftata yüzüm tamamen değişti. Gözeneklerim kapanmaya başlıyor ve yeni çıkmış sivilce ertesi günü kurudu ve neredeyse kayboldu. Yani kesinlikle tavsiye ederim. :))
11 Yorumla- +1 yıl
ben hiç tavsiye etmem
temizliği kusursuz yaptığım halde
sivilceleri derinin altına gömdü o iğneleri
Mikro silver set, kullanmanı tavsiye ederim. Sorunun cozumune yardımcı olacaktır. Profilimde link var.
Oraya tıklayıp görsellere bakabilirsin..
Gogildan da mutlaka araştır, görsellere bak, yorumları oku.
İlgini çekerse yardımcı olurum.
Özelden de yazabilirsin.
Geçmiş olsun.04 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim bakıcam hemen
- +1 yıl
tamam teşekkürler :)
- 7 ay
Banada yardımcı olur musunuz
Yok yok yok aynı şekilde benimde denemediğim afedersiniz ama hiçbir b*k kalmadı... ergenliktede değilim yirmi yaşıma geldim ergenlik sivilcesi değil bunlar. Birde ilginçtir sadece çenemde çıkıyor yüzümün başka yerlerinde çok nadir oda tek tük işte. AMa çenemde devamli ve çok biri bitip diğeri hatta biri bitmeden birçok çıkıyor. Kafayı yicem psikolojim bozuldu çok kötü hissediyorum nolur birşey çözüm olsun artık okadarki sinirimden ağlıyorum hiçbirşeymi fayda etmez ya hiçmş birşey. Sudocrem müthiş dediler bir gecede yok ediyo dediler gittim onüç lira para yatırdım bir sürdüm iki sürdüm yok lanet olası yok işte allah kahretmesin hiçbişeyin faydasını göremiyorum...😞😞
00 Yorumlafarmasi'nin ürünlerini kullan garanti sonuç alırsın ha bide onun dışında 4 tane aspirini bir tabağa koy üstlerine su damlat onlar hemen yumuşayacaktır sonrada üstüne bir kaşık bal koy karıştır sonra yüzüne sür beklet hiç bir yan etkisi yok tabi salisik asite alerjin varsa bilemem. karışım çok iyi gelicektir balda nemlendirir 1 aya kalmaz geçer haftada 2-3 kez uygula farmasininde nemlendiricileri temizleyicilerini kullan bebek gibi olur yüzün
00 YorumlaKesin işe yarıcak bir tavsiye vericem iz de kalmıyor kendiliğinden düşüyor. Diş macununu sür sivilcenin üzerine. Baya beklesin uyuyana veya dışarı çıkana vs. Kadar. Kurucaktır bir haftaya. ve sabah uyanınca ve aksam yatmadan önce yüzünü dove sabunla yıka. Kaymak gibi olur :D
06 Yorumla- +1 yıl
Ama dovela macunu birlikte kullan. Dove'un aromasız olanı olsun. Diş macunu da sadece sivilceleri kapatacak şekilde güzelce sür. Süresi filan yok. Beklet baya. Macun kurudukça tazelersen daha iyi olur. Zaten sivilcende yanma hissedersin sürünce. Özellikle iltihaplıysa çok ise yarıyor. Ama doveu da ihmal etme. Çünkü yüzündeki nemi dengeler. Macunu sürüp cildini kurutunca yüzün yağ üretme ihtiyacı hisseder, ve yine çıkar yani sadece sivilcenin yerini değiştirmiş olursun :) o yüzden macunla birlikte sabah aksam dove şart :). Biraz uzun oldu ama gerçekten ise yarıyor yardımcı olmak istedim :)
Akşam uyumadan önce yüzünü bildiğimiz el sabunuyla ovala 10-15 saniye kalsın , sonra durula ve Klasik Arko krem sür hafifce ve uyu. Sabaha en az yarısı yok olur. 2-3 Gece uygularsan %80-90'ı yok olur. Denemenin bir zararı olmaz...
08 Yorumla
Soran+1 yılciddimisin ? yüzüm yağlı ama denersem kremi ? sen denedinmi ?
Soran+1 yıl1 gecede en az yarısı diyorsun nasıl bu kadar eminsin ? ya bir şey daha ; 10-15 saniye cildin yağını almak için az değilmi ? teşekkürler bu arada :)
Soran+1 yılyarın akşam deneyeceğim . bakalım dediğin kadar iddialımı . bak ilk senin önerini deneyeceğim ona göree :)))) :P
- +1 yıl
Yok abicim bende size akıl hiç yüzünüze dokunmayınız hem ben sabunu denedim olmuyor kendi kenide geçmeli eğer 17-18 yaşdan sonra geçmesse o zmana dokddora görünün!
- +1 yıl
Cildin yagliysa kesinlikle deneme benimde cildim yagli Ve her kiremin icinde yag bulunur ve ben kirem denedim anlimda cikmaya basladi
2 yıldır sivilcem var 2 haftadır limon uyguladım her akşam tamamen kuruttu sade lekeleri kaldı bunun için doktora gidicem. Ve limonu bende öneririm tek şartı limonu akşam yapman çünkü öğlen güneş değerse yanık olur
01 Yorumla- +1 yıl
limonu herkes önerdi teşekkür ederim denicem bu akşam itibariyle :)
+1 yılBurda yazılanların hiçbirini yapma peelingler kremler cartlar curtlar kullanma çene bölgemde kistik sivilceler vardı doktora gittim 2 aylık tedavi ile hepsi geçti. Korkmayın şu doktordan kendini seviyorsan bunu yap
04 Yorumla- +1 yıl
haklısın ygs dönemimde de yine böyle çok sivilcem vardı doktora gittim 2 tane krem yazdı 2-3 ayda geçti ama şu an çalıştıgım için hastaneye gitmeye zamanım yok evde kolay bişeyler varsa denemek istedim
- +1 yıl
Bu tarz sivilceler için evde bir şeyler deneme
- +1 yıl
+1 yılDiş macunuymuş limonmuş balmış ya abi bir bırakın git eczaneden bactroban (yeşil olanı ) al. bu krem çıbanlar daha buyuk yaralar için kullanılan antibiyotikli bir krem. iki kere kullan sivilce falan kalmaz yıl olmuş 2014 pıliz yani :)))
05 YorumlaDoğallık iyidir ama bactroban zararı olan bir krem değildir güvenmesem kimyasal önermem. He sen çok doğalcıysan sabah akşam sur yüzüne limonu asitten kurusun suratın doğal sonuçta? diş macunuda bak haklısın doğal ya hani :)))
Ben sana burada bir kozmetik markasının saçma sapan bir kremini önermiyorum. Bactrobandan haberin yoksa zaten tartışma :)
Bende çok uğraştım sivilcelerle. Tecrübelerimle şunu söyleyebilirm ki sivilce tedavisi ne yazık ki kısa sürede yanıt vermiyor. Kökten kurtulmak istiyorsan en az 6 ay tedavine devam etmelisin. Tedaviye başladıktan 2 ay sonra sonuç almaya başlarsın. Biraz sabır gerekiyor. Benim doktorum eczanede yapılan bir karışım ilaç vermişti bir de antibiyotik kullandım. 6 ay düzenli olarak kullandım ve eskisine göre yüzüm çok iyi.
03 Yorumla- +1 yıl
ben ygs'ye hazırlanırken cildiyeye gitmştim gece ve gündüz kremi vermişti 2 ayda tertemiz olmuştu yüzüm limon olayını denicem işe yaramazsa yine doktora giderim artık teşekkür ederim görüşün için
- +1 yıl
inşallah canım benim çok teşekkürler
+1 yılBenim de sivilcelerim vardı. Kafama çok takıyordum. Benimki çok ciddi değildi ama sinir bozucuydu. Her gün bir kere kükürt sabunuyla yıkayıp kurumasını bekleyip yıkadım, sonra losyon sürdüm. Yaklaşık iki haftada %90 oranla sivilcelerim geçti. Bence sen de bir dene.
00 Yorumlasakın elleme ve bi doktora görün günlük cildinin temizligini yap yediklerine dikkat et ve spor yap stresten çıkıyosa spor seni rahatlatır
01 Yorumla
Soran+1 yılya doktora gittim hiçbir işe yaramadı ki
Elma Sirkesi İle Limon Suyunu Bir Küçük Kabda Karıştır Üstüne Biraz Tuz ekle Sonra Gece Yatarken Pamukla Yüzüne Sür Ve yat Sabaha Hepsi Sönücek Sivilcelerin. bende bugün denedim yüzüm çok fena yandı 1 2 sivilcem vardı çıkacak onlar yok olmuş :D
03 Yorumla
Soran+1 yılvar olan sivilceler ve izleri ?
Soran+1 yılönceki yorumlarda da arko kremden bahsedilmiş. neymiş bu meret hiç haberim yoktu :D
Demek kimsede bisey ise yaramamış konunun üstünden bayada geçmiş kimseden olumlu sonuç yok.
00 Yorumla
+1 yılSana çözüm söylersem teşekkür edermisin nasıl edersin sadece bir ürün adı verecem geçecek
010 Yorumla- +1 yıl
neymiş
- +1 yıl
Dermojel kullan hep genç kal ve sivilcende olmasin
- +1 yıl
eminsin mi
- +1 yıl
Ben bir erkek olarak kullandım ve her tavsiye ettiğim kiside kullandı faydasını gördü
- +1 yıl
tşkler..
- +1 yıl
Dene geçmezse verdigin parayı verecem geçersede sen bana bir kahve borçlu olursun
- +1 yıl
ya benm sorunum genel degl de bölgesel dha çok
- +1 yıl
Hanım efendi çözüm yazarım hiç sorun değil kahve borçlarıniz çoğalır o olur
- +1 yıl
Dermojeli kullan yuzunun derisi bir degissin sonrada kısin benim için bir usuyene bir fincan kahve ver
- +1 yıl
Ayrica gözlükler yakismamis bu guzel yuzune
+1 yılÇok yollar denedimde olmuyor en iyisi her gün temiz tutup çok oynamamak
06 Yorumlaher gün yüzümü yıkarım defalarca ama istemsiz oynuyorum işte bal kız :)
oynama kuzum oynayınca çoğalıyolar
aynen ya olmazsa doktora gidicem artık
git git ilaç veriyolarmış iyi geliyormuş ben strese girince pırtlıyo sonra gidiyo
Teşekkür ederim beybisi <3
<3 :*
yüzünü GÜL suyuyla temizleyebirsin soda da etkili sıkıp patmatma sakın
02 Yorumla- +1 yıl
ne kadar sürede geçirir bunlar peki?
+1 yılBen bir ilac kullanıyorum cok iyi geliyor tavsiye ederim cleocin t diye bir antibiyotikli losyon
07 Yorumla- +1 yıl
3 tane bitirdim sadece ilk şişede biraz etkili oluyor devamında fayda etmedi :)
- +1 yıl
Haha al bencede etkili ard arda kullandiysaniz etki etmemis olabilir cunku bir siseyi bitirnce aradan baya zaman geciyor tekrar rahatsiz oldugumda bir daha aliyorum ve olumlu sonuc yalniz sivilceleri yakar biraz:)))
- +1 yıl
Ama ilk gun kullandiginda aa neden gecmedi deme kullanmaya basla etkisini goreceksin ve gece yatmadan yuzunu yika kurula islak iken surme sakin uyumadan once yuzun3 sur ve yat eczaneden bilgi almayi da unutma
- +1 yıl
Her türlü kullandım sonuç yok :) umarım arkadaşa faydası dokunur :)
- +1 yıl
Her cilde iyi gelmiyor olabilie eczaneye daniş oyle al
Sebamed 4 Adımlı Sivilce programıyla sebamed Clearface ürünlerini denediniz mi?
00 Yorumla
+1 yılKayısı yağı sabunu al bence . hergün bir kere yıka yüzünü.
02 Yorumla
Soran+1 yılyararını gördünüz mü ya da çevrenizde gören var mı
- +1 yıl
Yararlı gerçekten . Yüzündeki pürüzleri yok ediyo cildin sağlıklı gözüküyo . Yalnız daha fazla svlce çıkmaması için kafaya takmamaya çalış. Sen sorun yaptıkca bi yenisi çıkıyo emin ol.
bebe asprını su/yada gul suyuyla karıstırıp yuzune surunce sivilce ızlerıde kalmıyor sıvılcede
05 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya denediniz mii ? :))))
Soran+1 yılkesin souç vermişmiydi tamamen etki yani ? bir de son olarak ne kadar süre düzenli kullandınız yani ne kadar sürede gösteriyor etkisini ?
Soran+1 yıloo o kadar etkili . teşekkürler deneyeceğim
Clean & Clear denedin mi? Sıvı bir sabunu var önce yüzünü onunla yıkıyorsun, ardından toniğiyle yüzünü temizliyorsun. Bende işe yaramıştı.
03 Yorumla
Soran+1 yılsiyah nokta için denemiştim daha beter yapmıştı
Soran+1 yılona da gittim
+1 yılCildiyeye git, hap veriyor ve daha sonra bebek gibi yüzün oluyor
03 YorumlaKullanıyorum ve görenler rengi solmuş diyor. Ama belki doktor sana krem verir hap değil. Cildine ve sivilce durumuna göre karar verir doktor.
belki saçma gelebilir ama elmanın sapını yüzüne sür. hani yedikten sonra kalan kısım.
08 Yorumla- +1 yıl
bi şeyide bilme şaşarım :D
Soran+1 yıldenedin mi ? ya da çevrende faydasını gören var mı ?
Soran+1 yılanladım teşekkürler :)
Soran+1 yılmutlaka veririm :)
+1 yılCildini temiz tut doktorla git herkesin cildi farklı her ilaç olmuyor doktor ona göre ilaç verir
00 YorumlaAlkol ve saf gül suyunu kariştir. oraya ovala. günde iki üç sefer yap hemen gider
00 Yorumlaroaccutane başka çözümü yok emin ol. karaciğer herşeyin başı.
014 Yorumla
Soran+1 yılya cildiyeci verdi onu bana hiçbir işe yaramadı :(
Soran+1 yılevet . cidden yaramadı ve az vermiş kuzenim öyle dedi . o kullanmış çünkü işe yaramış
Soran+1 yıl2 hafta 1 gün arayla kullandım 1 kutu işte mgsini bilemedim şimdi.
Soran+1 yıl1-57 boyum 55 civarı kilomdur herhalde.
Soran+1 yılyarın sınavım var haftaya giderim herhalde
- +1 yıl
bu ilacı 7 ay kullandım sivilceden eser kalmadı. İki yıl sonra yüzüm tekrar patates tarlasına döndü. Doktor tekrar roaccutane verdi. 7 ay daha kullandım. Bir yıl bile dolmadan yüzüm tekrar pörtledi. Roaccutane bir çözüm değil. Aknenin bir tedavisi yok. En azından benim için hiçbir tedavi işlemiyor. Geçmiyor. Ha bir şey var çay ağacı yağı. Orjini avusturalyada hint defnesi yapraklarından yapılır ve faydasını görürsün. Türkiye'de orjinal katkısız yağı sadece bir iki firma var. Onun dışında içten gelen bir şey bu sivilce. Bence sorunu derinlerde aramak lazım. Ben de aynı rahatsızlıktan muzdaripim ve bu halim hiç hoşuma gitmiyor.
- +1 yıl
Bende cildiyeye gittim defalarca kez jel verdi antibiyotik verdi olmuyo olmuyo.. lise sondan beri puruzsuz guzel bronz bir cildim vardi.1 yildir isilik gbi putur putur bir cildim var 21 yasindayim. ve canim cok sıkıliyo. sirke suruyorum. ev yapimi gul suyu suruyorum. bal surdum. yok anam gecmio niyeki:((((
- +1 yıl
Sivilceler ve yağli cilt için pirinç sabunu kullanın tavsiye ederim benimde yüzümde vardı gecti
- +1 yıl
Ben cok doktora gittim özele gittim devlete gittim ilaçlar fayda etmedi sobunda arastirma yaptım pirinç sabunu kullandım gecti yaglı ve sivilceli cilt için iyi bir sabunu memnun kaldim😊😊😊
Hiçbir şey denemeyin. Kesinlikle dokunmayın ve çok temiz tutun. =)
08 Yorumla
Soran+1 yılkeşke öyle geçseydi
Soran+1 yılvallahi 2 senedir geçmedi bir de kullandıklarım işe yarayacağına yanaklarıma kadar indirdi
- +1 yıl
Tahmin ettiğim gibi olmuş. Sabah ve akşam sabunla yıkayın. Dokunmayın. Moralinizi yüksek tutun. Örneğin bir hobi edinebilirsiniz. Sivilceler aynı zamanda mutsuzluğun ürünü olabilir. Karaciğeriniz ile ilgili bir probleminiz de olabilir. Karaciğeriniz ile ilgili doktora danışmalısınız.
Soran+1 yılo moral sıfır zaten . doktora gittim de verdikleri fayda etmedi
Soran+1 yıldevlet
- +1 yıl
Devlet Hastahaneleri berbattır. Test etmeksizin ilaç uygulaması yaparlar. Örneğin size ilaç yazarken gramaj tespitleri yoktur. En yüksek gramaja sahip ilacı yazarlar. Belki size 100mg yetebilecekken 1gr yazarlar. Özel ve Cilt konusunda deneyimli olduğunu tespit ettiğiniz, para ile muayene olabileceğiniz özel bir hastahaneye veya hekime görünmelisiniz. Zira yozlaşmış ülkemizde hizmet söz konusu olmadığı için para vererek en azından hekime - hastahaneye hesap sorma hakkınız olmuş olur.
+1 yılCANIM benim yüzümdede çok sivilce var ne yapsam geçmek bilmedi. Sana bir önerim Gülsuyu. Geçene kadar hergün yüzünü Gülsuyu ya da maden suyu ile yıka. Emin ol işe yarayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılYa aradaşlar hepsini denedim olmuyor yüzünüze hiç dokunmayınız ne ilaç ne kil ben ilaç kullnadım 1 sene daha çok çıkdı hala yüzümde geçmiyor sadece sabır!
00 Yorumla
+1 yılYediğine içtiğine dikkat et temiz tut. Cildin yağlı ise kür yap
02 Yorumla- +1 yıl
hepsini yapıyom
- +1 yıl
Daha çok yap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSivilceyi sabunlarla geçirmeye çalışacak kadar ne yaşadın.
02 Yorumla
Gizli Soranneden? sen napıyosun
Cevap sahibiGit doktora hap şeklinde ilaçlar verir ' roaccutane ' veya ' zoretanin ' gibi.
+1 yılAynen aynı problemi bende yaşıyorum... 2 sene olcak artık fakat kırmızı akneler çıkıyor. doktora da gettim yine oluşdu.. ancak yanaklarımda var :(
01 Yorumla- +1 yıl
şimdi nasıl
ulan * koyum geçmiyor benm sivilceler alnımda var sADECE ama aknemix jel kullan geçiyor geri çıkınca yolmazsan cıkmıyor gidiyor :D dene genede ;)
00 Yorumla
+1 yılBendede baya bir sivilce vardı seba med diye bir sabun kullandım geçti
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBEnimde öyleydi .. ama ben pembe maskeden kullandım .hiç bir şeyim kalmadı . yanındada. kükürtlü sabunlardan kullanırsan tamamen geçer. emin ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılo pembe maske işe yarıyormuymuş ? kükürtlü sabun ne alaka ? bunlar ne kadar fiyatı ?
- +1 yıl
Kükürtlü sabun yüzü yağdan kurtarıp kurutuyor, işe yarar, eczaneye git 8,5 tl filan
cok itici git bi doktora:S
01 Yorumla
Soran+1 yılgittim ama pek işe yaramıyor
Hacişakir kullan kurutur
03 Yorumla- +1 yıl
hacışakir şampuan degil miydi ya? :)
- +1 yıl
vallahi ilk defa duydum onun sabunu da oldugunu
Çay Ağacı yağı çok iyi geliyor canım
01 Yorumla
+1 yıl1 sene cok uzunmus be
01 YorumlaAcnetrent kullan veya rauktan kullan
01 Yorumla
+1 yılbir ustayla anlaş sıva yapsın
00 Yorumla
+1 yılsinek var profilindee
015 Yorumlahahahhah o benim profil resmim :D :D
iyyyy iğrenc
teşekkür ederim :D
Sirke limon sür
Sabahları aç karnına sirkeli su iç.sirkeden nefret ederim asla içemem kokusu berbat oluyor
Yaglı yiyeceklerden asitli ve baharaltlı yiyecek içecekten uzakdur
İçkiden uzak dur. Doğal yağlarla beslen makyaj yapma.
Bol bol su iç.makyaj hiç kulanmam ugraşamıyorum çünkü içki ve sigara nedir bilmem zaten dedigin gibi çikolata ve cipsten uzak durmalıyım :) teşekkür ederim yorumların için
RİCA EDERİM. şunada bir göz at
www.kizlarsoruyor.com/.../a77903-once-icinizi-temizleyin-ki-disiniz-guzellessinvay anasınaa sirkeli su degil ama limonu denicem sabahları çok teşekkür ederim :)
tekrardan ricalar
sinek biraz büyümüş sanki :D
geçtimi sivilcelerin? :D
hahahh sen dalganı geç benim sivilceler hala bende hepsine isim vericem artık :D sinegime laf yok lütfen kıskanma :D
bitanesinin ismi emre olsun bari :D
hahahh olsun bari :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılaknegen diye bir hap var onu kullan
02 Yorumla- +1 yıl
sivilce hapları yumurtalıklara zarar veriyor doktor önermedigi sürece sivilceler için hap kullanmayı pek onaylamıyorum
Cevap sahibi+1 yılben kullandım mennunum
Gizli Üye(30-35)+1 yılof of aynı ben soruyu takipteyim
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam :)
+1 yılLimon sür her zaman
03 Yorumla- +1 yıl
limon asitli oldugu için zarar vermez mi ters tepmesin sonra?
- +1 yıl
Kim kullan mış sa ise yaramis ilkin sur yanma yapa bilir 2ve 3 kez sonra yanma yapmiyor
- +1 yıl
tamam canım teşekkür ederim
ergenlikten sonra geçer takma bu kadar
00 Yorumla
+1 yılDis macunu
04 Yorumla- +1 yıl
kaç günde işe yarar peki? denedin mi
- +1 yıl
Denedim suruyosun sivilcelerin üzerine az bekleyip yikiyosun hemen kurutuyor
- +1 yıl
Tamam teşekkür ederim bende denicem
- +1 yıl
Rica ederim 😄
+1 yılZamanla gecer
00 Yorumla
+1 yılSalyangoz kremi
02 Yorumla- +1 yıl
ıyyy D:
- +1 yıl
Neden öyle dedin be
hmmmmmm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiş macunu nu dene
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Denemediğim kalmadı geçmiyor şu sivilceler, sizin önerileriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler