arkadaşlarımın ısrarlarıyla valoranta başladım ama beceremiyorum ne önerirsiniz
ezik gibi kalıyorum ya
arkadaşlarımın ısrarlarıyla valoranta başladım ama beceremiyorum ne önerirsiniz
ezik gibi kalıyorum ya
Oynaya oynaya alışacaksın, biz kadınlar genelde bilgisayarla içli dışlı olmadığımız için normal hemen alışamamamız.
Ben 2 ayda çözdüm anca, o da hani artık en azından 10 vuruyorum, diğer erkek bozuntuları sövmüyor artık 😂
Teşekkür ederim :D
Rica ederim 😊
Ne anlamda yetersizsin? Taktiksel FPS oyunları belli bir tecrübe gerektirir videolar izleyerek taktik öğrenebilirsin eğer yetersizlik Gameplay ise aim çalışabilirsin Aim Lab'den. Valorant oynamadım ama biliyorum az çok mesela kullandığın ajana göre strateji geliştirmen gerekiyor. Oyunu biraz izleyerek kendini bir miktar geliştirebilirsin kısaca.
dediklerine bakacağımm
Böyle yazıyorum ama bakma taktiksel fps oyunlarını oynayamam fazla sabırsızım daha çok cod gibi durmadan sağa sola koşarak oynanan oyunları iyi oynayabiliyorum. 😂
😂 olsun o da bir şey
ben normalde pek oyun oynayan biri değilim
elim hiç alışık değil o yüzden galiba jsdjs
İnan öylesi daha keyifli oluyor. Oyunu beceremediğini düşünüp gerilmek yerine tadını çıkarmaya bak neticede oyunun nihai amacı eğlence tabi takım oyunlarında bireysel olarak bunu yapmak takım arkadaşlarını sinirlendirebilir orası ayrı. 😄
dediklerini dikkate alıcam :D teşekkürler jssfd
Rica ederim iyi eğlenceler. 😄🎉
🎮🎉
Ne konuda oynamayı beceremiyorsun? Aim konusunda sorun yaşıyorsan Aim lab ile alıştırmalar yapabilirsin. Bir de silahların geri tepme durumuna alışırsan oldukça gelişirsin. Yeni bir oyuncuysan daha kolay ajanlar denemelisin Sova, Raze deneyebilirsin. Oynaya oynaya öğrenirsin moralini hiç bozma. 🍬
Yaa teşekkürler deneyeceğim bunları😊
Rica ederim. 🍬 Bir de koşarken vurmayı deneme adamı gör sonra dur ve vur böylece işin daha da kolaylaşır. 🍭
Deneyeceğim başarırım umarım dalga geçiyorlar sonra 😂
Başarana kadar denemelisin ondan sonrasında karşı takımda nazar varmış üzerlerine kurşun döktüm dersin sjdkdkflf başaracaksın ben biliyorum 😂
hgsjdaaas güzel sözmüş bu
keyiflendim birden 😂 Teşekkür ettim tekrardan
Rica ederim 🍭
Teşekkürler 🍬
Cevap
10Cevap
Bence yotube da izleyin öğrenirsiniz
Zamanla oynadıkça alışırsın zaten ama başlamasaymışsın daha iyiymiş
Teşekkürler
başladık artık zorladılar ahash
öyle oldum biraz :D teşekkürlerr
Beni sarmadı oyun cs nin çakması gibi cs go daha güzel
Bende beceremiyorum cs go gibi düz oynuyorum uçan uçana herkes 😄
breach oynamayı dene çok eğlenceli
Bol bol poligon çalış
kızlar fps oyunlarını beceremez
Becerenler var, herkesi kendiniz gibi görmeyin :)
denemek lazım ama demi
Adamların oynadığı cs go yu oyna
O ne ya
adini imisshim yap karakter kendi oynuyor oyle
boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?