Ben de yeni yeni çıkmaya başladı kepek gibi aynı. Kafamda hafif kızarıklık oluyor bazı yerlerde ve derim kepek gibi dökülüyor. Nasıl geçer sizce?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bende vardı çok stresten çıkıyordu senelerce çok çektim bu yüzden üstelik böyle de değil benimki bildiğin güneşte kalıp soyulan deri gibi koca koca kabukları çıkardı doktor konazol ilaç verdi faydasını gördüm ama benimki strese sinire bağlı olduğu için sürekli tekrarladı sonra bir süre sonrasında kendiliğinden geçti anlamadım bende umarım geçer seninkiler de
Evet, küçükken çok olurdu bende kronik dediler şampuan vermişlerdi falan kaşınıp dururdu Allahtan artık yok
Geçmiş olsun. İnşallah ben de kurtulurum daha başlangıç seviyesinde yeni çıkmaya başladı zaten.
Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun, saçta çıkması çok kötü gerçekten kronik demişlerdi tekrarı olur gibisinden sinir stresten çok çıkıyormuş demişlerdi ve şampuan vermişlerdi gerçi adını unuttum ama eczaneler de var işe yarıyor bir süre kullanmanı tavsiye ederim
Peki çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Av box set sedef, egzema için, mikro silver şampuan kepek için, kullanmanı tavsiye ederim. Sorunun cozumune yardımcı olacaktır. Profilimde link var.
Oraya tıklayıp görsellerdeki foto albümüne bakabilirsin..
Gogildan da mutlaka araştır, görsellere bak, yorumları oku.
İlgini çekerse özelden de yazabilirsin.
Geçmiş olsun.
Oncelikle abuk subuk sampuan ve sac kremi kullanma. Head and sholders i oneririm. Eger egzama fazla seviyede ise eczaneden ketoral diye ozellikle egzama icin yapilmis klinik sampuan al 3 yikamada gecirir
Sence doktora gitmeli miyim? Bazıları gidersen daha kötü yapabilirler yanlış tedavi yanlış ilaçlar sonucu diyor. Yoksa direk dediğin şeyi mi alayım. Dediğin şampuanı kullanıyorum yıllardır. Ama saçlarım dökülmeye başladı ben de bitkisel sabun kullandım ama bu sefer de egzama olmaya başladı. Devam mı etsen dediğin şampuana acaba. Evde de önceden aldığım 2-3 kutu vardı zaten duruyorlar öyle bir köşede.
Yok yeni başladı birkaç aydır. Sence ne yapayım? Doktor yanlış tedavi ile daha da artmasına sebep olur mu acaba
Peki bütün cevaplar için teşekkür ederim.
Cevap
7Cevap
Benim babamın saçında değilde ellerinde ve ayaklarında vardı. Senelerce bin bir çeşit tedavi yöntemi denemişti. Sonra tedavi amacı gütmeden Hatay'dan doğal kurtulmuş kan üzümü getirdik. Babam her her gün çerez niyetine yemeye başladı. Bir kaç ay sonra düzelme gösterdi, doktora gitti. Sanıyorum kan üzümleri kan değerlerini düzenlemiş. Hastalıkta kandaki eksik maddelerden kaynaklanıyordu. Belki sizinki de öyledir. Kan ile alakalı tedavi yöntemlerini araştırmanızı öneririm.
Geçmiş olsun benimde var saçımda malesef ne yaparsam yapayım geçmiyor bir kutu solüsyon devirdim saçımı üç hafta önce isyanlardaydım sanırım 😂😂 sonra bir baktım artık çıkmıyor çok mutlu olmuştum lakin üç gün öncesine çıkana kadar😢😢😢😥😥
Bende de var ilaç kullanıyorum ama tam geçmiyor geçiyor 2 ay sonra yine aynı dolapta çakılı ilaç var şampuan var bir de doktora git direk
kaşıma dokunma fazla. ben kendi haline birakmistim gecmisti ama yine de bilen birine sormalisin.
Peki teşekkür ederim.
cok ıgrenc oluyo ya bendede var haatta annemdede mıde bukandırıcı bence
Cildiyeye gitmelisin kesinlikle kafana göre ilaç kullanma
Egzama sedef hastaligi gibi birsey miydi? hic hatirlayamadim yahu :/
hc complex kullanan tamamen bitkisel ve patentli ben de bugün kullanmaya başladım rahatladim
bu berberlerden bulaşıyor işte onlardaki taraklar hijyenik olmadıgı için doktora git bunun için
babamda vardı. dermovate dıye bır solusyon var geçiryr
Teşekkür ederim 😊
Egzama allerjik bir sey gecmez uzgunum tedavilerle hafifletebilirsinancak
Bende var bana doktor 2 yıl düzenli ilaç kullanırsan geçer yoksa geçmez dedi ve geçmedi dediği gibi
Peki doktora gittiğinde nasıldı yeni mi başlamıştı? Ayrıca kafan haricinde bir yerde çıktı mı? Ve hangi ilacı kullandın? Ayrıca kullandığın sürede iyileşti ama bırakınca yine mi devam etti? Be gittikçe artıyor mu? Çok soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirim.
Yeni başlamamıştı baya olmuştu başlayalı. Vücudumda da çıkıyo dönem dönem geri kayboluyo. İlacın adını hatırlamıyorum konezol gibi bişeydi kırmızı kapaklı. İlacı kullandığım dönem hafifledi ama tam geçmedi çünkü ben 2 yıl kullanmadım sıkıldım bıraktım. İlaç kullanmazsan gittikçe artıyor benim kafama yayılmış durumda şu an
Of kötüymüş ilacı kullanayım ben o zaman en iyisi
Vücudunda ve kafanda çıkan nasıl çıkıyor tarif edebilir misin? Bende hafif kırmızılık var küçük küçük ve o bölgede derim soyuluyor.
Evet kullan. Doktor bana çok zor geçen bir türü ama zararsız bir türü demişti
Kafamdaki kabuk kabuk oluyo sarımsı kabuk gören kepek sanıyo dışardan
İlacı neden düzenli kullanmadın ki ya. Bu arada sence sende neden çıktı ve kaç yaşında başladı?
Vücudumdaki de değişiyo çıkan bölgeye göre ama bugüne kadar her bölgemde çıktı diyebilirim Allahta vücudumdaki geçiyo
Seninki ilerlemiş o zaman. Benimki kabuk olmuyor aslında. Sadece dökülür kendi kendine derim. Kepek gibi duruyor dediğin gibi. Ama kafamda küçük küçük da olsa 6 yerde falan var.
Peki nasıl oluyor vücudunda çıkan yara gibi mi? Ve geçiyor diyorsun ya nasıl geçiyor hiç mi iz kalmıyor ya da kızarıklık?
14 yaşındaydım ilk şu an 24 yaşındayım. Strese bağlı olarak artıyo çok stresli dönemlerimde beni mahvediyor
Ben de çok stres yaptım ondan çıktı o zaman. Çok geçmiş olsun da neden seni mahvediyor ki? Acıyor mu? Benim acı falan yok beni rahatsız etmiyor. Sadece kepek gibi dökülüyor.
İlk çıktığında senin de mi benim gibi rahatsız etmiyordu?
Bazen yara gibi bazen kan toplamış gibi bazen küçük küçük nokta nokta pütür pütür oluyo hiç iz kalmıyo geçince
Ayrıca söylemeyi unuttum dudağımın üstünde bıyık tarafında çıktı küçük bir şekilde kırmızı şekilde duruyor ama arada soyuluyor. O da mı egzama?
6 aydır var o dudağımın üstündeki de
Oh be hiç iş kalmıyor olması güzelmiş benim de geçer inşallah. Senin de aynı şekilde geçer inşallah.
İş yazmışım iz yazacaktım
Bilemiyorum doktora göster. İnanılmaz kaşınıyor benim egzamalarım dayanamıyorum o yüzden mahvediyor
Inşallah
Benim de çok az kaşınma oluyor. Demek ki daha başlangıç olduğundan. Bütün cevaplar için çok teşekkür ederim. Sadece şu dudak üstü de mi egzama sence ona cevap vermedin? bir de geçer mi sence tamamen?
Görmeden bilemem egzamamı. İlaçlarını düzenli kullanırsan geçer
İnşallah. Tüm cevaplar için teşekkür ederim çok çok geçmiş olsun.
Rica ederim sana da geçmiş olsun
Teşekkür ederim 😊 eig senindir 😊
Takip edeyim diyecektim arada sorum olurda merak atarım diyecektim ama utandım 😊
Olur ben sorunu beğenirim takip et
Saçımda egzama var dedim ya ondan utandım rezil olduk 😂
Bende de var ne olacak bunda utanılacak ne var beğendim soruyu
Peki teşekkür ederim ama ifşa etmek yok bak anlaştık mı 😂 zaten iyileşecem inşallah daha başlangıç çünkü 😊 yani inşallah iyileşirim 😊
😄 😄 tamam ifşa yok
Teşekkür ederim 😂
Geçmiş olsun aynısı ve hatta daha da fazlası diyebilirim bende de vardı kına sürdü annem saçına inanır mısınız saçımda egzema'dan eser kalmadı umarım işe yarar kalın sağlıcakla.
Doktora gitmeniz gerekli
Randevu aldım da kötü yapabilirler yanlış ilaçlar sonucu diyorlar korkuyorum.
İş arkadaşımda da varmış egzama. Sonra da yanlış tedavi sonucu sedefe dönmüş. Bunu duyunca korktum.
Çok teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacam.
Stres.. uzak durmalısın
doktora gitmek şart ve ıslak bırakma
Eskiden ıslak bırakırdım hep hiç olmazdı. 1-2 yıldır ıslak bırakmıyorum ama birkaç aydır olmaya başladı.
Teşekkür ederim daha dikkatli olurum 😊
ketoral ya da zetion şampuan kullan
Remolent kepek sampuani al
Sen kullandın mı geçti mi?
Aynen dostum iyi geliyor
Peki çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim dostum 2 yikamada cozer isini.
İnşallah 😊 yalnız çözmezse seni bulurum kanka 😂😂
Geçmiş olsun umarım iyileşirsin
Allahım şifa versin
Ay çok geçmiş olsun.
O nasıl ya
Doktora git dostum
Yok.
Ne oldu geçti mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar