05321680531 bu numarayı whatsapdan kaydedin ben bu kişiden uzun zamandır şampuan alıyorum bu adam şampuanları kendi doğal yapıyor yaklaşık 100 çeşit bitkiden elde ediyor hem saçları dökülmesini durduruyor hemde yeni sac oluşumunu sağlıyor bence bir deneyin derim adamın bu şekilde binler ce müşterisi var memnun kalmassan adam ürününün arkasında duruyor bence bir deneyin pişman olmayacaksınız artık ne varsa doğal ürünlerde facebok da sayfası var sacdökülmesine çözüm diye bir sayfa sayfaya baktığınızda adamın şiparişlerinin kargoya verildiği resmi görünce nedemek istedimi anlayacaksınız hatda numaranızı kıbrısdaki müşterinizden aldım dersen bilir bence deneyin pişman olmayacaksınız
Bir çok yöntem denedim ve meblağ harcadım , saç dökülmesine çözüm için 🤔, badem yağı dökülmeyi önlemde cidden etkili ancak bekleme süreci nazara alındığında pratik değil ;en son bir Dr. arkadaşın tavsiyesiyle Libien saç serumunu kullandım , şükürler olsun , saçlarım günden güne kalınlaşıyor ve dökülme yok denecek kadar az🤗🤗🤗🤗Çok araştırdım bu konuyu , ve çok farklı ürünlere o kadar meblağ harcadım , denemediği ürün kalmadı desem yeridir.🤷♀️🤷♀️🤷♀️çözüme kavuşunca paylaşmak istedim.
Erkek tipi saç dökülmesi genelde şakaklarda başlar. Bunu eski fotoğraflarınla yeni fotoğraflarını karşılaştırıp anlayabilirsin. Doğal çözümleri de deneyebilirsin
Alın çizgisinde hafif bir gerileme olmuş. Aile bireylerinde dökülme ya da kellik yoksa şu an için sorun yoktur. Aile bireylerinde varsa Androgenetik denilen erkek tipi saç dökülmesi başlangıcı olabilir.
Acaba dalga mı geçiyorsun? Çünkü saçların var hem de fırça gibi :)) ama eğer dökülmeye başladığını hissediyorsan saç mezoterapisi veya PRP yaptır. İstanbuldaysan Promed Clinic'i şiddetle tavsiye ederim. Hizmet çok iyi ve bence işe yaradı. Aynı yerde saç ektirmiştim, şimdi PRPye devam ediyorum, telleri kalınlaştırıyor. Bakalım ilerleyen seanslarda daha net görücem inşşş
En İyi Cevaplar