saçınızda androjenik dökülme sağ sol şakaklarda açılma ve saç ön çizginizde gerileme söz konusu bunu dudurmak ve cansız saçları aktive etmek için N11den aldığım ve güzellik merkezimde kullandığım Eliony Care serum ve şampuanı kullanmanı öneririm. ilaç firması olması ve içeriği bakımından saç çıkışına ve dökülmeye karşı özel hazırlanmış bir ürün şuana kadar olumsuz bir döüş almadım fiyatıda içeriği ve etkinliğine göre gayet iyi ve uzun süre gidiyor.
Ben dutasterid kullanıyorum artık 9 aydır direkt androjenleri ve DHT'yi bloklaması için
Bence yok, ama ilerleyen yıllarda olabilir diye düşünüyorum. Biraz daha açılmaya devam ederse DHI tekniğiyle eken yerlerde açıklıkları kapatabilirsin. Promed Clinic öneririm bu konuda başarılılar ve en iyi kliniklerden biri olarak geçiyor, ben de orada sıklaştırma yaptırdım. DHI tekniği var olan köklere zarar vermediğinden FUEden iyi. Ama şu aşamada senin için erken bence. aktif olarak dökülmelerinin durması gerekir yoksa sonucunu beğenmezsin, dökülmelerin devam eder. Şu an tek yolu beklemek
Cevap
5Cevap
ESOMED ESOPECİA TABLET KULLAN İÇERİGİ TÜRKİYEDEKİ EN İYİSİYMİŞ GERÇEKTEN İSTERSEN LİNK DE VEREYİM İNCELE DERİM ;https://www. trendyol. com/esomed/esopecia-60-tablet-sac-dokulmesine-karsi-kolajen-biotin-keratin-bitki-ekstreleri-p-260622924? boutiqueId=61&merchantId=325863
Norwood genetik saç dökülme yasasına göre,3. Aşama genetik saç dökülmesine maruz kaliyorsun. Allah yardımcın olsun. Ben 30 yaşındayım 18 yaşımda sakaklar açıldı. Ama ondan sonra daha dökülmedi. Hala aynı duruyor
6.5 aydır minoxidil 6 aydır dutasterid 3 aydır spironolakton 2 aydır dermaroller kullanıyorum biraz daha toparladı gibi
Sen berbere bakma.. Diplerine tavuk gübresi koy saçların daha gür çıkacak...
Bence traş zamanın gelmiş
Ayrıca var gibi duruyo. abim Zigavus men kullanıyo sende dene abiminkini nerdeyse durdurdu
Gerekli videolar demişsin banada atar mısın rica etsem
1 yıldır minoxil kullanıyorum, saçınız çıkıyor, kesin bilgi.
Var tabi
Yanlar gitmiş baksana
Herkesin öyle diyor bazıları
Genetikte varsa dökülebilir de çok kötü gözükmüyor
Babaninda böyleyse genetiktir
Hala ha burada mısın abi?
Buradayım kardeşim tedaviye başladım 4.5 ay önce, hatta sana gerekli videoları atabilirim
Erkek tipi Saç dökülmen var
Evet tedaviye başladım 2 aydır minoxidil 1.5 aydır dutasterid kullanıyorum şakaklar yavaş yavaş doluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?