Dün gece saat 2.45 de saçım kaşındı kaşınan yere bakayım dedim. elime bir şey geldi gibi oldu çektim aldım bit, sabah saçımın diplerine sirke sürdüm 2 saat beklettim, sonra yıkadım güzelce şampuanladım. sonra saçımı güzelce taradım ve ardından bit tarağı ile taradım. bir tane bile bir çıkmadı annem de taradı ama bir şey çıkmadı. gece niye o zaman saçımda bit vardı? eminim saçımdan tutup aldım yani saçımdaydı madem şimdi niye yok yardımcı olursanız sevinirim
Sirkesi var mı diye bak, çıkmıyor namussuzlar. Bana bit bulaşmıştı bir ara, kendime söz verdim bir daha bulaşırsa saçımı kazıtacağım diye. O kadar iğrenç bir durum. Birkaç gün sonra bir daha kaşınmaya başlarsan sirkeleri tek tek saçından ayıklamak zorunda kalabilirsin. Sana temas eden her şeyi ama her şeyi sirkeli suyun içine at ya da yak kurtul içlerindeki bitlerden.
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saçım kalçamın altında çok korkuyorum iyice paranoyak oldum. Asıl garip olan şey gece elimle yakaladım 1 tane ama ertesi günü akşam sirkeli suyla kafamı beklettim bit tarağı ile 2 kere taradım 1 tane bile bit çıkmadı
Sirke bıraktıysa yandın. Merak etme saç biti ile genital bit aynı şey değil, bulaşmaz saçından başka yerine. Hayvan biti ile insan biti farklı onlardan da bulaşmaz.
canım bit taragına kolay kolay gelmez onun yöntemi var taramak için sac kremi tarak yöntemi kullan ben kuaförüm bu ara cok yaygın cok kafa temizliyorum sac kremi tarak yöntemi kullan bu bit sacında 1 aatten fazla kaldıysa en az 20 tane sirke bırakmıstır
Arkadaşından şüpheleniyorsan mutlaka ona şöyle yoksa herekese bulastırır baş edemezsiniz. Annen saç diplerini kontrol etsin yumurtaları var mı diye. Görünür onlar çünkü.
Arkadaşımın saçında bir kere böcek gibi birşey gördüm siyah ama bit boyutundaydı ve ona dur alıyım dedim oda panik oldu annem hep saçımı kontrol ediyor dedi neyse aldım ama uçup gitti bit uçar mı onu da bilmiyorum geçen gün de saçında beyaz bişey gördüm ama kepek de olabilir pek emin değilim