Merhaba arkadaşlar ben kendimi bildim bileli kilolu idim.. En son 210 dan fazla idim.. Büyük uğraşlarla diyet ile 175 kiloya kadar düştüm ancak geri almaya bşlıyordum durduramıyordum ve ameliyat oldum.. ameliyatla 50 kilo daha verdim.. Bu güzel bir duygu.. Artık toplumda bir utançla dolaşmıyorum.. Sizde de bu tür değişimler yaşayan oldu mu? Ne önerirsiniz.. Biraz sarkıklıklar oldu nasıl toparlarım?
Sem değilsin sanki soldaki 😊. Allah'a şükür hiç öyle bir şeyim olmadı en kilolu olduğum zaman 84 kiloydum. boy 183 olduğunda tolero ediyordu. sanırım spora devam edersen sarkıklar geçer
çatlama olmadı. Ancak bacağımın üst bölgelerinde sarkma mevcut ki benim yapısal olarak baldır bölgem çok kalındı. sönmesi normal. Şu an çok rahatsız etmiyor. ama zamanla ne olur bilmiyorum
spor et 75 ten fazlayfm bnde 15 imde falan bnimki sağlıksız ama yemiodum birşey yerdim bigüne yalandan okdr 50 ye düştüm simdi öküz gibi yesemde tik yok😊
98 kilo ile yapılan diyetle 210 kiloda yapılan diyet aynı olmuyor tabi. Size göre daha fazla yiyordum ama bu bana yetmiyordu ve sürekli bozuyordum. Kaç seans paralar gitti. Şunları şunları yedim de kilo verdim diyomiyorum.. Sadece önceki yediklerimi çok az azaltımmı gitmeye başlıyor
En İyi Cevaplar