AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Uzun boylu kızları beğenmiyorum kız dediğin kısa olmalı sanki onun müdürü gibi durmalıyım yanında keşke kısa boylu olsaydın taş çatlasa 165
Yinemi sen yaaa
Ne yine mi sen ben her yerdeyim
Az önce tartıştık daha dkaşqğkdsk
Neyse
Sen kimsin
Vampir kız ben feminist olan
O tartışma hala devam ediyor soru sorarken neden gizli oluyorsunuz onu anlamadım çoğunluk böyle bu arada ben orada sadece kıza laf etmiyorum onunla birlikte olan erkeklere de ediyorum
Büssürü mesaj istek geliyor
Anladım o olayı zaten boş ver yol ver gitsin
Ben feminist değilim demokratım demokrat bir insanım kul hakkı yemem hak yemem kimsenin pek bir şeyine ihtiyacım genelde olmaz yeri gelir erkeği yeri gelir kadın savunurum yeri gelir ikisi de hatalı olur ikisini de laf süzgecimden geçiririm sen onu anlamadın bence
Sizde bana feminist dediniz ben feminist değilim ki, ilk başta olayın sadece soru sorduğun kısmını anladım ona göre cevap verdim, sende kız geldi kendi elledi ben ittim falan diyince sana hak verdim. bende adaletli biri olmaya çalısırım doğrunun yanında olurum anlatmak istediklerini anladım
Lisede olmuştu evet bir kız zorla öpmeye özel bölgeme dokunmaya çalışmıştı sürekli beni sıkıştırıyordu ben istesem onunla yaşayabilirdik bir şeyler ama istemedim her şeyin zamanı var ama bir sürü insanla da birlikte de olunmaz burada bu adamın bir suçu yoktu o adamın neden üstüne gelindi onu da anlamadım suçu yok onu tutuyorum ben çünkü o suçsuz
Tamam sıkıntı yok
Bir insanla beraber direkt bir şeyler yaşanmaması gerek aslında en az iki yıl geçmesi lazım belki sadece sevişme vesaire olabilir ama her erkekle her kızla da olmaz işte o kızın yaptığı sahtekarlık ağır dolandırıcılık duygularla oynamak
Evet söylediklerine katılıyorum bu devirde erkeklerin hepsi sadece işi pişirme derdinde olduğunu sanıyordum ama senin gibi düşünen birini gördüm mutlu oldum Allah sayınızı arttırsın
Yani cinsel isteğim yok mu sanıyorsunuz var evet ama zamanı var yani allah seni ben diğer insanları iyi vefalı fedakar insanlarla karşılaştırsın inşallah
Amin. Ne güzel nefsine hakim olabiliyorsun iyi ve güzel olan her şey senle olsun
Seni takip edebilir miyim tartıştık özür dilerim ama ne bileyim öyle istedim bir an
Olur edebilirsin
Gizlisin sen
İstek attım
Tamam bende attım
Boyun aslında önemli değil bana kırgın değilsin di mi karakterinin kötü olduğunu düşünümüyorum kişilik olarak yani
Sen iyisin bence ne bileyim şimdi de bir acayip oldum nedense daha iyi bir şekilde tanışabilirdik sanki sadece ona üzülüyorum
Kırgın değilim karakterimde kötü değil senin ki de tahminimce kötü değil
Evet tanışmamız biraz olaylı oldu
Ama ya seni sevdim ben kanım ısındı :) aslında seninle tam tartışmıyorum bir kız daha vardı ona bir türlü laf atamadım ayrım yapmıyorum diyorum anlamıyordu
Anladım sıkıntı yok :)
Benim hakkında ne düşünüyorsun :)))))
Fazla tanımıyorum ama iyi birine benziyorsun benim de kanım ısındı sana
Yarın sabah gelirsem gelirim tekrardan :)))))
Tamamdır bende uyuyacağım zaten
O boy için ideal kg.
Hatta 55 olsan daha iyi durabilir
bikaç kilo alabilirsin bile
Kg 55 daha iyi olabilir diye düşünüyorum
7 8 kilo alsan çok iyi
birkaç kilo alsan daha iyi olurdu
Aşık olmami istiyorsun sanırım 😅 çok iyisin
Seni tanimak güzel olurdu 😊
Bence iyisin kilo boy olarak
Zayıf gibisin
Evet yüzüm çöktü ramazandan sonra