Hani gripsindir ya yatarsin burnun uyumana izin vermez çünkü nefes alamazsın. Bu durumda ne yaparsın?
-Oturarak uyumaya çalışırım. 😂
-Oturarak uyumaya çalışırım. 😂
viks sur burnuna, bide yatmadan once tencerede kaynayan suyun icine bir caykasigi viks at bugarini cek icine acilirsin, hele bide annene viksle sirtini ovdurup sicak bez koyup uyucaksin terletir seni sabaha biseycigin kalmaz #vikshayatkurtarir :)
uyuyamam gece 4 5 kez kalkarim ruh gibi olurim sonra
Yaşadım bunu burnuma viks sürdüm olmaı biraz gezdim yattım olmadı uyuyana kadar ter içinde kalmış idim :D
Cevap
13Cevap
peki hastayken gece yazinda gece nobete giden ben ne yapcam 😑
onu anladığımda gün içinde burnuma tuzlu su çekerim birkaç kez en son uyumadan çekerim genize kadar kendiliğinden boşalır zaten
evet çok zor bir durum uyku haram oluyor insana ya bir 5 dakka uyuyaim diyorsun hep :( .. daha 4 gün önce bu durumdaydım ama bir çözümünü buldum kendimce ve yapıyorum çok iyi işe yeriyor şükür
yemek yiyerken 1-2 tane taze aci biber en acısını yemekle yiyorum acayip bir etkisi var o anda burnum açılıyor hemen . ben gribe yakalandığımda zor atlatıyorum ve söylediğin gibi ağzım açık sabaha kadar uyuyamıyorum ama bu yöntemi deedim gerçekten faydası oldu.
onu bilmiyorum artık , ne diyeyim Allah yardımcın olsun geçmiş olsun
sadece ateşlenince ya da bademciklerim şişince uyuyamam. ateşim varsa kalkıp duş alırım ilaç kullanırım. kendime gelirim, ertesi gün grip olurum :D
Burun spreyi kullanır öyle uyurum veya uyku ilacı içerim 😂
burnumu iyice temizler burun spreyi sıkarım 😂
kafayı yemiş bir şekilde sırtımda battaniye elimde nane lion ölmeyi beklerim :D
Ağzım açık uyurum yine de uyurum.
Nefes açıcı burun bantları var işe yarıyo
Burun spreyi kullan acilir
şalgam suyu iç..
içince görürsün
hastaneye git bence
ya da iğne
iğne daha iyi 2 dk sürmüyor ama korkanlar oluyo korkmayın lan iğneden
bende direk damarı buldu :D