ayak tabanimda sigil çıktı ben ilk nasir sandim ve kestim sonra agrilar çoğaldı giddim doktara sigil dedi agriyo yaniyo sizliyor yuruyemiyo rum ve iltahaplandi napmaliyim lütfen yardımcı olun
Av box set belki mikro silver ayak bakim kremi, kullanmanı tavsiye ederim. Sorunun cozumune yardımcı olacaktır. Profilimde link var. Oraya tıklayıp görsellere bakabilirsin.. Gogildan da mutlaka araştır, görsellere bak, yorumları oku. İlgini çekerse yardımcı olurum. Özelden de yazabilirsin. Geçmiş olsun.
siğilse çözümüm var. bir yakınımın ellerinde bolca siğil vardı, hepsi düştü. yeni ay çıktığında, yalnız olduğun bir bahçe olur, teras olur vs. bir yere git. aya bakarak 3 İhlas 1 Fatiha oku ve yerden aldığın toprağı siğilin üstüne sür. Siğilin düşecek. bu kadar basit.
çocukken bende olmuştu bu. tavuk gözü mü ne diyorlar. nasır bandı almıştım eczaneden ve öyle kurtulmuştum. ama artık tıp iyice geliştir mutlaka ilaçları vardır. sene genede nasır bandınıda dene istersen
Küçük yağ şişesinde yakıcı bir ilaç var siğil yakıcı benim de vardı ama senin ki gibi ağır değil, yakıcı krem de verebiliyor drlar iyi gelir onlar onun dışında acısını çekeceksin mecbur.
En İyi Cevaplar