Kasık bölgesine ve göğsüne lazer epilasyon yaptırması sonucu, kasıklarında yanık ve ağrılı sivilceler oluştuğunu gerekçe gösterip firmadan paranın iadesini isteyen gencin derdini mahkeme çözdü. Tüketici heyetine başvuran genç, ödediği 3600TL nin 500TL lik kısmını geri aldı. Bu gencin sevgilisi olsan, ne işin vardı orada oh olmuş mu dersin yoksa ne münasebet de sevgilimi yakmışlar diye her yerde o merkezi rezil mi edersin?
''Kasıklarımı yaktın'' diye epilasyon merkezine dava açan genç senin sevgilin olsa, davasını destekler miydin?
bacak göğüs değilde, kulaklardaki tüyleri, ve göz altındaki tüyleri aldırmayı düşünüyorum, lazer kötü birşey değil ki abicim, kıllı olmak ayıp kendine bakmamak ayıptır, gençlik hatası zamanında jilet sürdük çocukken daha şimdi göz altında filanda çıkıyor, mağaradan çıkmış gibimi gezelim? erkeklerde koltuk altı ve genital bölgede bence epilasyon yaptırabilir, dini açıcanda zaten arpa boyunu geçmemesi lazım o kılların, jiletle kesmek yaralamak yerine kendini yaptırılabilir bazı bölgelere diye düşünüyorum..
Yani iyi yer seçmek gerekiyor ya bu konuda. Lazer ışın atıyor, zararlıdır bilmeyenler yaparsa... Hani bir de, elbette olacaktır bu tür şeyler. Ama geçicidir, birkaç güne geçmiyorsa sıkıntıdır. Lazere gidiliyorsa, biraz katlanmak gerek bu tür şeylere...
ne işin vardı ne demek öncelikle kendine sonra bana olan saygısından temiz olmak istemiş herif ve bunu en profösyonel biçimde çozme yoluna başvurmuş daha ne yapsın arkasında dururum ama o şikayetler zaten olluyo bir bakarım ciddi bir şey varsa arkasındayım gereksiz yere sızlanıyosa öperim geçer ;)
'ne işin vardı orada oh olmuş' bu ne kadar saçma bir düşünce epilasyon merkezine gitmek ayıplanacak bir davranış mı? önce araştırılması gereken merkezin kullandığı lazer seviyesi, her şey kitabına uygun yapıldı ise epilasyon merkezinin bir suçu yoktur, ha yapılmadıysa vay haline o merkezin.
Vallahi böyle bir riskin olabileceğini biliyorsundur zaten 3600 tl öderken imzaladığın kağıtta yazan maddelerden ötürü.
Sonuçta lazer la bu LAZER '' L - A - Z - E - R '' Hani yakıcı bir şey?
Ben mahkemenin yerinde olsam 500 tl ' de ödetmezdim epilasyon merkezine. Sevgilisi olmuş olsam böyle küçük bir olayı (hemde bir nevi sözleşmeyi kabul ettiği için kendi hatasından dolayı kaynaklanan) çok büyütüp mahkemelere taşıdığı için, mantıksızlığından ötürü anında ayrılırdım ondan.
Adam epilasyon yaptırıyor kardeş paravan şirket kurup 500 milyon $ kredi çekmiyor. Ne maddesinden bahsediyorsun. Anayasa da bile açıklar var sen inanıyor musun ki muazzam bir iade-i kapak maddeler var orda? Adamın totosundan kan alırsın kan eğer akıllıysan tabi
@HDRengo Kardeşim benim sitemim ; ne maddelere ne şirkete ne devlete ne de parasına. Benim sitemim ; Riski bilerek girdiği bir işin kötü gitmesinin ardından mızıkçılık yapması.
Bu benim lügatımda '' Mantıksızlık '' tır. Ve tahammül edemediğim yegane şey mantıksızlıktır.
Ne alaka ya! Yurt dışında olsa, örneğin Amerika'da parasını geri aldığı gibi bir dünya da tazminat alırdı bu arkadaş. Dandik hukuk sistemimiz sağolsun, dandik firmalar yetiştiriyoruz.
haklı. ne umduğum ne buldu. sağlığından olmuş yani.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
tabiki desteklerim benim için temizlik önemlidir ve sevgilim/eşim bu şekilde bir temizlik için epilasyon yatırıyorsa ve vücudunda yanıklar varsa operatörün suçudur
En İyi Cevaplar