Göz altımdaki yağ dokusundaki çökme nasıl düzeltilebilir doğal yöntemlerle?

göz altımda yağ dokusu 1 hafta içerisinde aşağı doğru kaydı ve burun kenarında iz yaptı ayrıca göz altımda çukurlaşma oluştu yağ kaybı nedeniyle. birisi kuşburnuyla düzeltilir dendi ama denemedim. göz altını dolduran yağ dokusu nasıl eski haline döndürülebilir? bilgisi olan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
doktora göründüm. geçici olan ve pahalı olan çözümlerden başkasını sunamıyorlar. tıp hikaye. doğal yöntem arıyorum arkadaşlar belki başına gelen aynısı vardır diye davet edip fikir almaya çalışıyom? kilo kaybı falan olmadı. sinir stres ve depresyon bir araya geldikten sonra oldu.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar doktora gidin diyip durmayın, gitmedim sanmayın hepsi hikaye. para için yapıyorlar. ancak orta yüz germe ameliyatıyla düzelir dedi, bir diğeri 1 sene ömürlü geçici dolgu maddesi önerdi yaptırmadım.
ben doğal olarak düzeltmek istiyom nasıl aşağı indiyse yukarı çıkıp düzelmesi de mümkün. doğal bir yöntem olmalı ama ne bulamyorum işte. insanın bakışlarını komple değiştiriyo bu sorun. yaşlı ve yorgun ifade veriyor. kolay kolay olmuyo bu sorun ama oldu mu da eski haline düzelmiyo.
Göz altımdaki yağ dokusundaki çökme nasıl düzeltilebilir doğal yöntemlerle?