Herkese yorumlar için teşekkürler
Yiyip Yiyip Kusuyorum...
Herkese yorumlar için teşekkürler
Muhtemel bir Bulimia Nervosa vakası, kadınların en çok muzdarip olduğu rahatsızlıklar arasında yer alır Amerikan Beslenme Kurumunun yaptığı araştırmaya göre kadınların %17 si bulmiktir bu sayı erkekler için %6 dır.
Yapacağınız en önemli şey, bir psikoloğa başvurmak, bir diyetisyenden beslenme programı edinmek, b vitamini kompleksi ve de balık yağı kullanmak ( kapsül halinde günde 1000-1500 mg yeterli olur )
bence psıkolojın bozulmuş yanı sureklı böyle seyler düşünüyorsun ve yağlı yeme konusunda takıntınn oluşmuş bunu bı sure yağlı yemeklerden uzak durarak cozebılrsın ve bir süre sonra yağlı bısye yesen dahi o kadar senı rahatsız etmez..kendı kendıne terapi yapabılrsın..
Ben eksi vermedim. Al şimdi artı verdim. Gönlün olsun.
Saol :D
Cevap
5Cevap
1- link
2- link
3- link
4- link
Bende ekliye bilirim benim fikrim belki işe yaraya bilir limonlu salata ye mutlaka yemeklerde kıvırcık marul olabilir domates koyma içine soğanda ama havuç kırmızı turp olabilir
Müjde!
Nurtopu gibi bir Blumia hastalığın var artık.
Manken hastalığı olarak da tanınır..
:/
anoreksiya nervoza yı araştır derim.gerçi yeme bozukluğuna sahip hastalar kendilerinde bir anormallik olduğunu göremezmiş umarım tedavi almanı gerektiricek bir şey değildir..
bende eksiledim ^^)
Aklini basina topla! Aksam bir saat yurursen toparlanirsin. ANOREKSİA BULUMİYA Mİ OLMAK İSTİYORSUN? iyiligine konusuyorum miden artik yediklerini sindiremezse gorursunn
anoreksiya başlangıcı büyük ihtimal bir doktora başvur bu arada boy ve kilo kaç
kustuğunu ye de israf etme amk, millet açlıktan ölüyo
ne kadr iğrençlik bu.yeminle yazdığını okuduğuma pişman oldum :s
+ :D
acil tarafından önce endoskopiye sonra psikiyatriye.ihmal edersen kendine yazık edersin
bir süre sonra miden hiçbirşeyi kabul etmeyecek ve öleceksin.
kim eksiliyo lan!
ben
Psikolojik bu. Psikologa git.
türkler çıldırmış olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar