Ağladım ağladım yattım. Şimdi başımın sol tarafı çok ağrıyor. Ama neden sadece sol? Zonkluyor çok fena 😔

beyin oksijensiz kalmistir benim cumartesi agridida öldüm yeminle agri kesicide gecirmio o an yapican en iyi sey saatlerce temiz hava alican eger soguktan olduysa ocagi acip kafani sicaga tutcan uyusturuyo
mıgren olabılır kardesm solda baslıyo zaten yavas yavas ovdukca yayılıyor alnına doktora gosterdn mı
Aynen bana da oluyor ve bişey saplanmış gıbı zonkluyor sancı yapıyor sankı beynin patlıycakmıs beyin kanaması geçircekmiş gibi
aynen ben de dedim cok uzuldum agladim diye beyin kanamasi geciriyorum herhalde)
MİGREN
doktora git, ben aksattım şimdi acı çekiyorum :(
Cevap
13Cevap
kafana gore ilac kullanma ben saglikciyim psikolojik sebebiyle beyin yarimkurelerin basinctan agri yapmistir
Geçmiş olsun, novalgin içmeni öneririm benimde çok ağrır malesef.
Korkma bisi olmaz git bir ağrı kesici al. Kendinide sikma bisey icin. İnsallah salak sulak bisey icin kendini sikmamissindir bukadar...
üzüntüye kaynaklıdır. sıcak duj almanı öneriyorum. sinuzit agrılarıda öyle oluyorda güzelce uykunu alırsan geçiçegini düşünüyorum
Geçmiş olsun Ya sinuzitin var ya da migren ama gecici bir ağrıda olabilir kafana birşey taktıysan falan olur böyle😊
şu an bendede var sol tarafta çivi çakıyorlar sanki
Cok dusunmekten kaynakli insan kafasindan cok gecirir ve dusunurse ağrır normal.
Başinin sol tarafının arıması
Sol yanın arıması anlamına gelir
Geçmiş olsun sinuzut olabilir bir doktora görünmeni tavsiye ederim
Basin belli bir kisminin agrimasi migrendir ve sık sık agrir ama Şu an senin ki aglamaktak dolayi
Migren olabilir benimde aglayınca direk basım agrır ve aynı sekilde migrenim var bir doktora gitmelisin
Bilmiyorum tülbent sar kafana iyi gelir
Sorun vardir hastanegit timor falan
Ask bok gibi kardes bok gibi
ne aşkı ya😒
çok boktan çok
@fedakar1905 vallah öyle seviyon seviyon sirtindan bicakliyorlat
Ağlamaktan
Sünizit kanka
Ağladığın için
para gelcek
Başı tuttun demek
biri seni anıyor