son 2-3 gündür başımın sol üstü zonkluyor diş ağrısı gibi. sol gözüme de vuruyor ağrısı nedeni nedir sizce bu haftasonu yks sınavına giricem acaba stressten midir
Eğer tek taraflı bir ağrı ise sol sag farketmez göz başin tek tarafı vs migren olasılığı yüksek. Sınavdan sonra geçmez ise nörolojiye gidin isterseniz?
çoğu zaman başımın ortasında oluyor gözlerime vuruyor ama bu sefer sadece kafamın sol üst tarafına bıçak saplanır gibi oluyor. Sınavdan sonra dediğiniz gibi bir doktora gitmem gerek :(
Stresten sekerin yukselmis olabilir dikkat et cok stres yapmana gerek yokki olursa olur olmazsa dunyanin sonu degil be güzelim sağlığın sinavdan daha onemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tümör var
ne
😱😱😱
ciddi değilsin dimi
Ciddi gibi mi görünüyorum 😑
ya sınava giricem böyle şaka mı olur her şeye inanıyorum zaten
Bir 101 çalışanından bir korkutma challenge yapım dedim
yeteneklisin korkuttun beni
Yuppi 🙌
Strestten olabilir migren var mi?
migren var mı tam emin değilim hiç doktora gitmedim ama sık sık baş ağrılarım oluyor normalde de büyük ihtimalle migren de var
Eğer tek taraflı bir ağrı ise sol sag farketmez göz başin tek tarafı vs migren olasılığı yüksek. Sınavdan sonra geçmez ise nörolojiye gidin isterseniz?
çoğu zaman başımın ortasında oluyor gözlerime vuruyor ama bu sefer sadece kafamın sol üst tarafına bıçak saplanır gibi oluyor. Sınavdan sonra dediğiniz gibi bir doktora gitmem gerek :(
İhmal etmeyin lütfen geçmiş olsun 🙏
teşekkürler iyi günlerr
Stresten dir
dimi ya umarım kötü bir şey değildir sınava kadar sağlam kalsam iyi
Stresten sekerin yukselmis olabilir dikkat et cok stres yapmana gerek yokki olursa olur olmazsa dunyanin sonu degil be güzelim sağlığın sinavdan daha onemli
:') çok tesekkür ederim cidden kendimi çok kasmamaya çalışıcam bundan sonra dediğiniz gibi dünyanın sonu değil
Rica ederim zaten stresli sinava girsen bildigin soruyu bile yanlis yapma durumun var relax gir rahat ol en iyisi
aslında rahatım, büyük ihtimalle bilinçaltımda stress yapıyorum nasıl geçireceğimi bilmiyorum ama elimden geleni yapıcağım
İnşallah guzel gecer istedigin sonuçla cikarsin😊
teşekkürlerrr umarım güzel geçerse yazarımm
Beklerim ☺️
Migren olabilir
umarım sadece migrendir
Ne olabilir ki
birisi tümör yazmış
Yok artık
dimi yaa
Her ağrıda öleceksek
:((((((
Çok mu hassas sın