Yüzümde öyle büyük ve iltihaplı sivilceler yok. küçük sivilceler ve izler var. Bunları kısa zamanda geçirmek için ne yapmalıyım?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
En başta dermatoloji evde ise gül suyu altta kalanlarıda çıkartıp kurutur saf gül suyu olması gerekiyor birde aktardan kayısı sabunu alırsan oda bu tür sivilceleri düzenli kullanımda geçiriyor ben kullanmadım ama kardeşimin aynı şikayeti vardı kullandı test edildi ve onaylandı diyebilirim...
Patlatma oynamamaya çalış hep izleri kırmızı durur. Benimde bir kac tane vardi Allaha cok sukur gecti. Limonlu pamukla teker teker sür ama hepsine 1pamuk kullanma. Ilacta kullan demek isterdim hemsireyim ben ama kendime bile ilac kullanmiyorum o yüzden limon😉
sebamed diye bir sabun var kukurtsuz benim arkadaştada ayni senin kadar sivilce vardı 2-3 ay kullandı geçti yalnız doktora gözükmeden kullanma yinede
Cevap
5Cevap
Clindoxyl al 2 3 hafta kullan inanamayacaksin öyle bir değişecek ki çok çok az kalır onlarda hafif ve zamanla onlarda gider
Su kaynat , bez gibi bir şeyle dayanabıldıgın sıcaklığa bastır bezde soguyana kadar bunu her sıvılcenın ustune yap gecıyo
Sivilce izleri için cildiye şart o izler ancak ve ancak deri yenilenmesi ve cildiye kremleriyle geçer
Bir haberde okudum çocuk hayvansal kötü şeyler tükenmeden sebze vs yle sivilcellerini yok etmiş
Eczaneden sivex al. Ya da bir cildiyeciye git derim ise yarar verdikleri krem
Valla sivilceyı kurutmak için dış macunu sıkıp bir gece bekleyin diyorlar ama bilemiyorum Brutus :D
O surata sicsanda duzelmez kes at o kafayı sen
Hayatım boyunca bir tane bile sivilcem olmadı
Urun var elimde dikersen yardımcı olayım kardeşim.
Sirke sür elma sirkesi
Limon suyu pamukla hergun sur
Patlatıyor musun onları?
Patlatmamam gerektiğini biliyorum. ama kendimi tutamıyorum ve patlatıyorum.
Differin jel kullan bence 😂
Kiz yuzu neden izinsiz kullaniyorsun?
Üzerine diş macunu sürebilirsin.
Az çek , geçer
Kil maskesi kullan
Iyy bune mk
Zamanla geçer.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar