sistit olmuşum. ilaç kullanmadan bundan kurtulmanın bi yolu yok mu?
canım çok yanıyor :(
canım çok yanıyor :(
Asla peynir yenmemeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur. Siyah çay, kahve ve kola içmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler. Et ve et mamülerine 5-6 ay aravermek gerekir, çünkü asidoza sebep olur, buda birçok hastalığın ana kaynağıdır. Akşam yemeği yerine çok az yoğurt, meyve veya salata yenebilir veya sebze çorbası içilebilir. Hayvansal besinler, tahıl, bakliyat ve hamurlu yiyecekler akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur. Ne kadar hamurlu besin o kadar yağ oluşur, çünkü nişasta glukoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa döşerek vucutta depolanır.
bitkisel tedavi olarak sabah akşam maydonoz sapı kaynatıp içebilirsin bide cıvanperçemi otunu çay gibi demleyip içmenin faydası olurmuş
wuhu... allah gönderdi seni bana :D allah razı olsun :)
senin için araştırdım bende öğrenmiş oldum çook geçmiş olsunnn
çok teşekkür ederim
teşekkür ederim :)
Benim bildigim dereotu kaynatip buharında oturmak iyi geliyormuş. Ben kokusuna dayanamadigimdan hiç denemedim. Kadınların yılda 2 kez sistit olması normal, daha sık oluyorsan doktora git. İlaç neden almıyorsun ki? Günde 1 defa alınan ve sadece 3 gün kullanacağın bir antibiyotik. Değmez o sınır bozucu ağrıyı çekmeye derim...
sağlık sorunlarım yüzünden uzun süre ilaç tedavisi uygulandı bana. şimdi ilaç içmek işkencelerin en büyüğü gibi geliyo :( internete baktım üreme sistemine zarar veriyo falan yazıyodu. kısa bi yolculuğa çıkmam gerekecek ama en kısa zamanda doktora gitcem :(
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim
Enfeksiyon,şakaya gelmez.İlaçları alman gerekir.
Bol bol su iç,çay,alkol,kahve vs bırak
Bir de azcık araştırdığıma göre solgar cranberr+c vitamin hapları iyi geliyormuş
ilaç içince canımı alıyolar zannediyorum :S
çok teşekkür ederim
evet var ama doktora git.
en uygun yolu doktor söyler sana. ayrıca sistit sandığın şey bambaşka bir rahatsızlık çıkabilir.
Cevap
5Cevap
maydanozu bol suyla kaynatıosun sonra buharını oranla temas ettırıyorsun uzun sure. ıdrarla sökülür o, ayrıca maydonoz suyunu içmen de iyi gelir. bol su iç ayrıca.
çok kötü bi zamana denk geldi :( yolculuğa çıkmam lazım. ne yaparım ben o kadar yolda :S
linkler açılmadı :S
Üstteki açılıyor ben de.Mesaj atayım nasıl bulacağını beklersen.
ya aynisi bende de var ailemden dolayi doktora gidemiyorum napcam bilmiyorum recetesiz olmadan da ilac vermiyolar
bol sıvı alabilirsin...ama mutlaka antibiyotik kullanman gerekir daha kötü sonuçların olmaması için
Allah acil şifa versin .
aaammmiiiiiiinnnnnnn... teşekkür ederim
one ya
idrar yollarıyla ilgili bi hastalık
teşekkür ederim
Bebek pudrası sür
Doktora sorsak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar