merhabalar 1 senelik evliyim evlendiğimde balayı sistiiti geçirdim ve 7-8 ay geçmedi sonradan benim çablarımla geçti ama en son ki acile gittiğimde böbrek taşın var denildi ürolojiye gittim ulturason istedi ulturasonda bişey çıkmadı böbreklerim de ama sol overde 47x42 mm lik kist bulundu bunun üzerine kadın doğuma gittim hormon testi istedi ca15-3 yüksek çıktı 2 ay sonra adet bitiminde gelmemi istedi gittim o zaman da 57x43 mm olmuştu 15 gün sonra gelememi istedi doktor gittim 23 mm küçülmüş dedi bu boyuttaki kistleri normal sayıyoruz dedi hamiile kalmana engel değil dedi 3 ay sonra gel dedi 3 ay sonra gittiğimde 340x355 mm olmuş geri doktorum doğum kontrol hapı başlayalım dedi microginon diye hayatım da ilk defa kullanıyorum dün başladım kullanmaya 3 ay kullan adetliyken gel dedi ama biz bebek istiyoruz hani ilerde bir sakıncası olur mu ya da kesin geçer mi kullanıpda yararını gören oldu mu?
ayrıca kızkende adet düzensizliğinden doktora gitmiştim kist var dediydi daha sonra adetliyken gittiğimde kist kaybolmuş demişlerdi.
ayrıca kızkende adet düzensizliğinden doktora gitmiştim kist var dediydi daha sonra adetliyken gittiğimde kist kaybolmuş demişlerdi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer