Doktor kiskanilmaZ bence sizin esinizin sevglinizin jinekologu erkek olsa trip atar misiniz?
Erkek doktor olabilir.
Kadin doktor olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu devirde hala bunların konuşulması çok üzücü. Doktorun öncelikle bayan olması tabi ki hem erkek hem de bayan açısından tercih edilen bir durum. Ancak çok iyi ve başarılı bir erkek doktor varken, sevdiğini sırf kadın diye tecrübesiz bir doktora tedavi ettiriyorsa o adamın zihniyetinden şüphe ederim. Mümkünse benden uzak olsun. Ha bir de şu var, bu zihniyetteki erkekler otobüse bindiğinde yanına bayan otursun diye, alışveriş yaparken tezgahtar bayan olsun diye, diş çektiriken doktor kadın olsun diye fantazi kuran tiplerdir genelde.,
Evet ben erkke doktors gidiorm memnunum genc kiz oldugm icin soyunmuorm ama kadınlar soyunuyor o yuzden erkeklerin fikrini merak ettm
Emin ol o doktor sana kadın gözüyle bakmıyor. Günde onlarcasını görüyor. Ama şu da bir gerçekki her meslek grubunda olduğu gibi doktorlar içerisinde de çürük elmalar çıkabilir. Zaten bu nedenle bazı doktorlar isim yapmıştır ve tercih edilirler.
bende bir doktor olarak bu tarz kıskançlıkları saçma buluyorum...emin olun doktorlar hiç bir zaman hastasına o gözle bakmaz bakamazda...çünkü zaten karşımızdaki hasta...hasta ne demek?bizim için iş demek...yani bizim işimiz bu ve işimizi asla başka şeylerle karıştırmayız..o yüzden rahatsız olunmamalı diye düşünüyorum...
Bencede erkek daha anlayışlı
Hahah sen jinekologsan bende cerrah:)
ben soyle bisey duymustum,
'kizini okutmuyorsun ama karini doktora goturdugunde bayan doktor istemeyi biliyorsun' turunden biseydi ... :)
geçen gittim sevgilim ille kadın doktora git dedi =/ hepsi aynı
Cevap
54Cevap
Kızımı okutup napacam okusun da o* mu olsun diyen zihniyetler, karısını doktora götürünce doktor bayan olsun demeyi biliyo amk.
Evet gerci muayene biraz skintiliymis ama neticede doktor bu
kadın doktor tercihimdir ama bu konu sağlık konusu gerekirse ya da bayan doktor yoksa erkek de olabilir bu gerekirse sözü ipin koptuğu noktadır benim için bunun manası cana zarar gelmesi durumudur gelgelelim memlekette bayan doktor sayısı epeyce çok o yüzden bayan doktor olmaması çok da rastlanacak bir durum değil
bu çok sıkıntılı bir durum ya. erkeğin ne düşündüğünden daha büyük bir problem var ortada. erkek buna izin vermezse kadın tarafından ilkel, barbar diye itham edilecek, bunu problem etmemesi durumunda ise ise kıskanmamakla, sevgisizlikle itham edilecek. bununla ilgili bir politika üretip politik bir cevap vermek gerek
Sağlığın ayıbı yoktur sesim çıkmaz içten içe kıskanır susarım.
erkek doktor elbette olabilir bunun ayıbı yok olmamalı.. bazı geri kafalı örümcek beyinliler,kızların okutulmasına karşı çıkar ama kadın jinekolog arar !
doktorlara müsadedir ayıp falan günah olmuyor..hem erkekler daha iyi biliyor..annem hamileykene hatırlıyodumda annem, kadın doktora gidiyim diyodu..babam ise; erkeğe git o daha iyi anlar kadın yapamaz diyodu..erkek doktorda yaşlı be...o kıskanılırmı?
kadın doktorlar genelde sorunlu oluyor eğer güzelsen çok sorunlu davranıyorlar. bilhassa erkek olsa daha iyi olur sağlık açısından. sapık olanları var tabiki ama onların adı çıkıyor zaten ona gitmezsin olur biter.
bilmem ki=) aslında yaşanmadan bilinmez...! sana sorayım bir ürolog kadın olsa eşini kıskanırmısın?:)
Yok kıskanmam:)
Ya ama dr o :):
Evet bal gbi:)(
Ben her zaman bayan olmasına dikkat ettim.. tabiki şöyle bir durum var adamlar artık görmekten bıkmıştır oda ayrı birşeyde.. sapıklık diz boyu ne doktora ne hocaya güven olmaz bu zamanda
Bence sen soruyu yanlis kitleye sormussun baksana kizlar erkek dr istemiyor.
Kadin dr. İsteyenlere diyorumki kiz cocugunuz varsa ya da olursa okula gondercekmisiniz ?
Gene de cevaplayacağım gizli sen cevap istemesen de.
Erkek olsam sevgilimi güvenilir bir erkek jinekologa yönlendirirdim.
Yok sekerim cevapla şakasına dedm :)
ne olucak ?:) ne trip atacağım hatuna sağlık bu be:D ben kendi elimle götürürüm hatun veya erkek farketmez hangisi olursa? hea burada asıl tricky part: ya kadın jinekolog lezbiyen çıkarsa?:) o daha tehlikeli :P
bayan doktordan korkuyorum açıkcası ...kaprisli ve stresli oluyorlar sebebini bilmiyorum
peki erkek doktora nasıl gidebiliyosn rahat ediyomsn.
Bende canım erkek daha iyi
işinin ehli biriyse doktor hiç çekinmem.bende bayan bir doktora muayene oldum önemli olan bayan erkek olması degil işini iyi yapabilmesi
Doktorun jinekolog olma amacı farklı... Şaka bir yana doktor işte ne fark eder?
O değil de kız çocuklarını okutmayıp sonra hastanelerde eşi veya kızı rahatsızlanınca ' GADIN DOKTOR YOK MU ? GADIN DOKTOR YOK MU ?' diyen tipler geldi aklıma ..
hayır neden atayım zaten o işi yapanlar bıkmış artık görmekten mesleginin geregini yapıyor zaten tanıdım birkaç doktor artık bayan lar ile iç içe olduk larıiçin onlar gibi konuşuyor
İyi doktor olsun da fark etmez. Onun sağlığından önemli dğeil :)
valla benı eder ya.hatta su an dusundum bı an bak nasıl sınırlendım yavvvv
siz her gün jinekologlara jennifer lopezlerinmi gittiğini sanıyosunuz :) jinekoloğun halini soran yok adamın hayatından cinsellik objesi kalkmış bundan daha kötü bir durum olabilir mi burda asıl mağdur olan jinekologlar :)
cem yılmaz :D
Sabahın dokuzunda gelmiş neyim var benimmm. amaaan neyin yok ki :D
ilk önce bayan olmasını isterim, yoksa napalım erkekse doktor sorun olmaz.
hayır etmez bilakis bu konuda sağlık konusu bu şakası yok
Bir dönem hastane de yöneticilik yaptım ordan dolayı doktorlara şüpheyle yaklaştığım oluyor. O yüzden erkek olsun istemem.
Yahu hergun onlarcasini goruyor zaten,napcak erkek olsada.
Sahsen ben jinekolog olmak bile istemiyorum parasi iyi olmasina ragmen ,)
doktor gibi doktor olursa sorun yok sonuçta ortada sağlık var doktorun kadını erkeği olmazzz
eder tabi ki.kadın doktor varsa neden erkek olsun ki.şart mı yani.başka çare yoksa erkek de olur
kadın doktor varsa ilk onu tercih ederiz yoksa erkeğede gideriz
fark etmez.. adam zaten her gün görmekten bıkar zaten.
ben sağlıkçıyım ama eşim için kadın doktor tercih ederim yoksa ne yapalım o ızdıraba katlanacağız
heralde trip atarim diyen erkek evrimini tamamlayamamis ilk insan falan
ya sen önce egonu çek sonra konuş kendini beğenmiş ps.
erkekler kıskanmaz tıpta herşey serbest,sen kıskanıyor gibisin?eşin bayan ürolağa gitse sen kıskanırmıydın dürüst ol?
heralde gitmemesi için jinekolog kitaplarının hepsini ezberler ben muayene ederdim =)
Tabi ki eder goruyoruz fortcu doktorlari. Doktorlarin da organi var.
o değilde bir erkek nasıl jinekoloji alanını seçer onu anlamıyorum amaç ne yani kadın doğurmayı çok mu seviyolar bence jinekoloji alanına erkek öğrenci almamalılar
evet beni rahatsız eder :) kadın olsun isterim gidip baska bir adama orasını burasını göstermesin.
Doktordan bahsediyoruz yahu zihniyete bak..
Bana mı dedin
her erkek jinekoloj değilmi zaten? elinde sonunda endokopi yapıyor...
Doktoruda kıskanmasınlar bir zahmet ..
uffffffff sanki keyfe gidiliyor doktora
Benim erkke doktorum canım soruyu dikkatli oku
aynen aynı zamanda erkekte kadın doktoruna gidebilir
Mecburiyet yoksa olmamasını isterim.
ııyy iğrenc bence ..ss
Ne igrenc
:)
abrtmaya gerek yok bence dktr o die düşünüorum
bayan doktor seçme hakkı var nasılsa!
aman sağlıklı olsun da kız erkek farketmez :D
ben kabul etmem valla :D
Ne dersin
Vayy sert erkek
:) tamam anladım
B: Kadin doktor olsun
kıskanırım tabi ama tedavi için bişey demem
sünnetçim kadındı o.o
ahah harbimi :)
bizimde üroloğumuz kadın olsa sen kıskanmazmısın ?
Hayır kıskanmam
Iyide benim gittigim yerde erkek cokta iyi kadin doktorlarla anlasamiyom
Ben oyle düşünüyorum
Burda ben soruorm soruyu canım begenmiosan git
Ben paylaşamam kimseyle ki onu bastan
her tedavide yanında olursam problem yok :)
Eğer erkekse doktora gitmesin
Erkek doktor olabilir.
Olabilir ama bazi durumlarda dikkat edilmeli..
o nasıl bir geri kafalılıktır ya doktor sonucta
hayır .
rahatsız etmez tabi ki
bendegirerim en son ihtimal yoksa olmaz
tıpta ayıp olmaz...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar