Dalga geçmeyin bu yaşıma kadar öğrenemedim evet, söyleyinde öğreniyim,
Ve bunlar neden alınır?
Ve bunlar neden alınır?
Bütün vücudun temizlenmesi olarak soyleyebiliriz.
Erkekler dusta iken namaz abdesti gibi abdest alir sonra tüm bedenini kuru yer kalmiyacak sekilde yikar. Namaz abdesti yerine 3 agza 3 burna da yapabilir.
Erkeklik organindan meni (tabiri caizse döl) geldiginde ve cinsel bir temas oldugunda gusül abdesti alınması gerekir.
kizlari bilmiyom erkeklerde dusa girilir agiz ve buruna 3 kere su verilir sonra bastan asagi bildigin dus alirsin ama soylentilere gore 1 toplu igne ucu kadar kuru yerin kalmicakmis eger kalirsa cenabet gezmeye devam aldigin dus aldigin abdest bir boka yaramaz yani 😅
Neden alınır
valla orasini bende bilmiyom iliskiden ciktiktan sonra aliniyo iste
bir ilişkiye girdiğinde veya günün bittiğinde alınır abdest insanı temizler. nasıl ki su vücudu temizliyorsa abdestte seni o pis halinden temizler ilişkide çünkü karşı cinsin var.
açıklamada nedeni sormuş !!! oku önce
Sakin olun ikisinide sordum
Kizlar da erkekler de ayni sekilde alir neden alinira gelince farzdir da ondan alinir neden alincak
Cevap
9Cevap
Kız erkek farkı yok. İkisi de aynı şekilde alıyor. Önce niyet ediyorsun sonra 3 defa ağzına su verip çalkalıyorsun sonra 3 defa burna su verip sümkürüyorsun sonrasında ise vücudunun hiçbir yerinde kuruluk kalmayacak şekilde yıkanıyorusn.
Duş almao gibi yani? Peki neden alınır?
Evet bayanlarda da ayni erkekte de ayni. igne ucu yer kalmasin. tirnak alti temiz olmali gobek ici temizlenmeli kulak delikleri. disleri fircalayin. ve koltuk alti genital bolge buhday tanesi uzunlukta olmasin. o zaman tam olur
Bu abdest olayını ben anlamıyorum. Temizlik için diyorlar. İnsan zaten banyo yapınca temizlenmiş oluyor
Aynen
Niyet et üç ağza su al tükür üç burna sonra da tüm vücudunu yıka. Göbek deliği kulak içi ve göz kenarlarına dikkat et
farkı var mı :D abdest alırken kızlar şöyle erkekler şöyle mi alınır diyor
Ben nereye düştüm böyle lan. Bu ne biçim soru
Yanıtlamak zorunda değilsin insanoğlu
Önemli değil canım
Google yaz daha erken cevap alırsın
Baktımda uzun şeyler yazıyordu anlamadım
Erkekte kadında gusül aynıdır değişmez
Annene sor öğrenirsin
Fark yok
Cunup musun
Yaz bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?