Güncellemeler
1 ay
Lazere başladım bugün
Ben nadiren ağda kullanırım onun dışında hep jiletle alıyorum ama o da kökten olmuyor ve kararma var buna nasıl engel olabilirim? Siz jileti nasil kullanıyorsunuz? Ve kararma için ne yapmam gerekiyor?
Soran sadece kızlardan görüş istiyor. Görüş paylaşmak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Lazer öneriyorum kökten kurtulmak istiyorsan kararmada jiletten dolayı oluyor lazere baslayıp beyazlatıcı krem kullanabilirsin genital bölge içinde kullanılabiliyor bir sakıncası yok
Aslında yakından bakınca öyle çok kararma yok sadece jilet kökten almadığı için kararma çok varmış gibi görünüyor onun dışında kararma için aleo vero ( yanlış yazmış olabilirim) kullanmaya başladım
Her duştan sonra jiletle temizlenirsen tabi kuru bir şekilde değil, köpük savun vs. cok kararman olmaz kararmalar icin de limon yagini su ile seyreltip kullaniyorlarmis ya da limon karbonat
10 seneye yakın duşta hep köpük ile temizlik yaparım ve aslında yakından bakınca öyle çok kararma yok sadece jilet kökten almadığı için kararma çok varmış gibi görünüyor onun dışında kararma için aleo vero ( yanlış yazmış olabilirim) kullanmaya başladım
Peeling kullan. Vücut için için de glikolik asit olan vucut losyonları ya da benzeri ürünler kullanabilirsin. Aynı şekilde kese yapabilirsin.
normal aldıktan sonra tersine doğruda kullabilirsin jileti ama sivilce olabilir kararmanın çözümü yok
Jileti kesinlikle tavsiye etmiyorum tüyleri kıl gibi yapıyor kalınlaştırıyor en iyisi ağda bana göre.
Yumuşak ve hassas cildim olunca sürekli yapamıyorum
Zamanla geçmeyen lekeler bırakıyor jilet hiç kullanmasan daha iyi olur kağıt ağda kullanıyorum ben
Ne ağdası taş devrinde mi yaşıyorsunuz lazer yaptırın
Taş devriyle ağdanın ne alakası var? Herkesin tercihi farklıdır
Yeni teknoloji varken neden kullanmıyorsunuz ki ağda leke yapıyor ve zahmet gerektiriyor bence gerek yok yani
Lazere gitmek için durumu olan var olmayan var ikisinin de elbet zararı var ha ona gitmişsin ha buna ne fark eder
Ağdayı herkes yapamaz çünkü hassas ciltler kullanamaz
@melixady @b3rry zaten lazere gideceğim ( şu an değil ) ama iyi bir yer bulmak zor
Kessinikle lazer zaten tüyler bitince kararmada azaliyor beyazlatıcı kremde sürebilirsin zamanla birazda olsa değişiklik oluyor
O kadar çok var ki beyazlatıcı krem hangisini almalıyım bilmiyorum çünkü çoğu para tuzağı
Kuaförlere sorabilirsin zaten kötü bir mal kullanmazlar
Zink oksidli olanlar daha iyi
Bugün lazere başladım baya güzel geçti
Ooo çok iyi yapmişsn hadi hayırlısı inşallah ❤
Jilet kullanma bence yaa
Çözümü yok. Jileti bırak
Jilet sakin kullanma lazere git
Lazere gidicem ama bazı nedenlerden dolayı hemen gidemiyorum
Maddi mi
Bugün lazere başladım baya güzel geçti
10 gun sonra etkisini gosterir
Cildin hassassa jilet deneme sakın