- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
çok kalın kılların varsa lazer kesin çözüm bir daha hiç uğraşmazsın krem sür nolcak o kadar üşengeç olma zaten lazer yapan erkek uzmanda var. illa olmaz diyosan önce ağdayla al aldığın bölgeye karınca yumurtası yağı sür geri çıkana kadar ya da aldıktan sonraki 5 gün sürersin. acayip etkili. sürekli devam ettirirsen tamamen biter. sarı kutu ve orjinal olmasına dikkat et. tala orjinal mesela.
48 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
aktarlarda bulunur direk yağı alınmalı kremi değil. ve evet kılları yavaş yavaş yok ediyor.
- +1 yıl
Bildiğim kadarıyla karınca yumurtası yağı kararma yapıyor o daha kötü gösteriyor.
- Cevap sahibi+1 yıl
kararmayı ağda yapar ama yağ yapmaz. belki kişiye göre de değişir bilemem ama ben böyle bişey duymamıştım hiç bana da olmadı. bildiğim kadarıyla ürün toplattırılıyor. tabi bu kıllardan kazanan çok firma var ya baktılar durum böyle toplattırıyolar bahaneyle :) eğer bulamazsam bir tanıdığım var ırakta ben ordan getittircem. böylede reklam gibi oldu ben okusam inanmazdım ama inan :)
- +1 yıl
Bizde gittik orjinalini aldık hatta irandan bile geldi daha çok çıktı. Hatta kaşı ince olan sürüyordu ki kaşı kalınlaşsın diye :)
- Cevap sahibi+1 yıl
demek ki yeri değil orjinalliği önemli. valla ben sadece fikrimi söyledim ben kullanmıştım hatta bir bölgeye kökünden almadan bikaç kere sürmüştüm ve yıllar sonra baktığımda azdı. şansınıza kalmış artık ne diyim
En İyi Cevaplar
O epilatorler var ya bildigin iskence... Hem uzun suruyor hem de her seyi almiyor, tekrar tekrar yapmak zorunda kaliyorsun.. Aman aman almayayim. Agda en iyisi. Bir, bilemedin iki seferde gidiyor her kil tuy...
01 Yorumla
Vücut geliştirme yapıyorum. Göğüsdekilerden rahatsızdım açıkçası ve şu meşhur hürrem zımbırtısını kullandım. Ağda olmak lazımmış ilk başta. Hayatımda ilk defa ağda oldum kızların haline de üzüldüm. 3 seans kullanıyorsun bende ilk seansta epey etki gösteri tahmini yarısından fazlasın göremiyorum. Yani lafın kısası Hürrem'e yönel adamım en iyisi.
03 Yorumla
sakal üstündeki tüyler çıkmaya başlamıştı.Onları eğer umursamam makineyle ya da jiletle kessem şu an sakal sevyem gözümün yakınlarına kadar gelmişti.Siyah siyah tüyler çıkar çıkmaz tüy dökücü kullandım.2 yıl oldu.Şimdi orda tüy halinde çıkıyor hala sadece sakal olmadı onlar.
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
şuan için ağda ama lazer en yakın zamanda başlamayı planlıyorum
12 YorumlaSakal etek altı ve koltuk altı harici bir yerimi almadığımdan jilet forever :))) zaten erkeklerin kollarını bacaklarını vs. almasını hiç anlamış değilim Türk erkeği dediğin köse olmaz :)) Çokta kıllı olması iyi değil ama işte Allahın taktiri :)
00 Yorumlaşuana kadar hiç bir yöntem denemedim. fakat, lazer epilasyonunu düşünüyorum. ama buda kesin çözüm değilmiş, arkadas yaptırdıgında firma calısanı bunu söylemiş.
00 YorumlaSakal ve etek traşı için, ucundaki emniyeti pense yardımı ile kırılmış tek bıçaklı Permatik.
21 Yorumla- +1 yıl
aynen kanki .d ama ertesi gune tekrar ckiyor
Saçım ve sakalımdan başka bir yerdeki tek bir kılı almış/kesmiş değilim. Bir erkek, sırf bakımlı olmak adına, kendisini küçük düşürmemeli..
11 YorumlaLazeri dene bide :))) ama can acıtıyor Muş. . Bilmiyorum. . Tamamen yok eden bişey yok mu ömür boyu cikmasini engelleyen ya da aylarca :)))
04 Yorumla- +1 yıl
Kızlar niye jilet kullanır anlamam sonra sakal gibi çıkıyor vücutlarında tüm kıllar
24 Yorumla güneşte kurutup ateşe veriyorum. baya eğlenceli oluyor. havai fişek gibi.. oh.
10 YorumlaTüy dökücü kullanıyorum ama jiletten farksız zaten o da
11 Yorumla- +1 yıl
ağda ile klasik değerimiz jilet başa baş gidiyorr hahaah :))))
00 Yorumla Jilet vuran kaldımı bu devirde valla bende çok hafif var oda kasların arasında kötü göstermiyor :D
00 Yorumlakarınca yağı var..şişesi küçük ve maliyetli ama işe yarıyor..doğal sonuçta
01 Yorumlacevap jilet ama şıklara pürmüz seçenegi koysaydın keşke. bir ufak tüp nelere kadir.
00 Yorumla- +1 yıl
Ağda ama lazere gideceğim her hafta her hafta uğraş çok sıkıcı hal aldı.
01 Yorumla- +1 yıl
nası bir kıl varsa artık
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
epilasyon aleti kullanıyorum makine. birkaç bölge için de iğneli epilasyona gidiyorum. aşırı acıyor ama kesin çözüm
00 Yorumla Benim babaanem ben dogdugumda farenin bebegini vucudumda silmis, hic tuy cikmadi simdiye kadar
114 Yorumla- +1 yıl
resimdeki sen misin ? yoksa saçında çıkmadı, kelmisin ?
- +1 yıl
Bazılarıda karıncayağı sürünce bebekken çıkmaz diyorlar.
- +1 yıl
Vücudumda çok kıl yok. Sakallar için jilet kullanıyorum.
01 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Duzenli agd.ben de lazere gittim alexe bir ise yaramadi ya. Gidipte bitiren varmi ben inanmiyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Çok kıllysan Çam sakızları ama dükkanlarda falan satılmıyor onu al 2 saat çiğne yapıstır ağda gibi oluyor ardından yerine cok az kıl geliyor
00 Yorumla ağda . .
00 Yorumla- +1 yıl
önce aduket sonra aryuket çekiyorum
33 Yorumla- +1 yıl
üstünede bir ossbir çek
- +1 yıl
hadouken ve Shoryuken dir orjinalleri. japonca kelimeler
Ağda kullan kardeş :D :D
12 Yorumla- +1 yıl
2 Numaraya vurma yok mu? :)
10 Yorumla - +1 yıl
Makinayla al o iyi bir çözümmmm
05 Yorumla- +1 yıl
dökümü hızlandırmak için olan şeyleri kullanmıyorum güvenmiyorum . philipsin bir tanesihin kullanıyodum bozuldu . şimdi berberlerin kullandıkları varya onu kullanıyom bir süreliğine
- +1 yıl
bozulmadı pardon içini temizlerken parçası düştü lavabo deliğine . ya şu berberlerde yok mu? makinayla sakal traşını yaptıkları makina ondan işte
Kaynak makinesiyle yakıyorum
10 YorumlaLazer hayallerimi süslüyor. Şimdilik B dedim.
01 YorumlaEpilasyon en güzel yöntem usta
00 YorumlaJilet, ağda dönüşümlü olarak.
10 Yorumla- +1 yıl
Gilette... (iyi görünmektir ) :D
00 Yorumla - +1 yıl
Jilet, babamla permatik derbi bile kapisiyoruz.
10 Yorumla - +1 yıl
makina en iyisidir.
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
tabikide ağda..
25 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
ben bişey kullanmıyorum.. zaten ağda bezini çektiğin an acısı oluyor oda hemen geçiyor.. ama buz önerebilirm..
- Cevap sahibi+1 yıl
sir ağda işte :)
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Jilet sipsak tertemiz :D
11 Yorumla - +1 yıl
depilasyondan ziyade epilasyon öneririm
00 Yorumla A: Tüy dökücü krem / sprey
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
B: Soğuk / sıcak ağda
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
lazer yaptırdım rahatım. ama ondan önce ağdaydı
11 Yorumla Erkekler Önerilerinz nedir ?