(Gerçekten önemli) Beden dersinden ne şekilde muaf olabilirim?

Beden dersi ile sorunlar yaşıyorum, öyle böyle değil.
Şimdi diyeceksinizki "beden dersinden muaf alınır mı, boş ders zaten" ama Lisede böyle bir şey yok. En azından benim lisemde yok, çoğu hareketi yaptırıyor. Basketboldan tut Futbol a kadar futboldan tut voleybol a kadar her spor türünü işledik. Beden dersinden hep kaçmaya çabalıyorum ama malesef devamsızlık hakkım hepsine yetmeyecek. Bakın sırf girmeyeyim diye o kadar derse katlanıp sırf 2 saatlik Beden için yok yazılmaya katlanıyorum. O kadar ileri bir durum bu konu. Belki size abartıyorum gibi görünebilir ama cidden psikolojim bozuluyor bu ders yüzünden. Normalde de fazla arkadaş çevresine alınan biri değilim, yalnız takılırım. Beden dersinde genel olarak "takım" oluşturuyoruz ve ben en son seçilen oluyorum. Açıkca istenmiyorum çünkü cidden bu tür işleri beceremiyorum. Bu ders yüzünden Sosyal fobi, Çekingenlik gibi durumlar yaşıyorum. Beden hocasıyla bu durumla bir türlü uzlaşamıyoruz ve ben açıkça çıldırıcam.
Lütfen sağlık problemleri hariç bedenden muaf alabileceğim bir yol var mı?
Bu durumu hafife almayın, bende biliyorum "ya alt tarafı iki takla atıcağannn iştee" demeyi ama bu gerçekten öyle değil üzerimde gereksiz baskı varmış gibi hissediyorum ve bu çok yoruyor. Empati yaparak tavsiye vermenizi istiyorum lütfen.
(Gerçekten önemli) Beden dersinden ne şekilde muaf olabilirim?