Diş teli ve damaklık hakkında lütfen yardımcı olunnnn?😖😖😖😳😳😳😳?

Merhaba arkadaslar ben 1 sene diş teli taktım normalde dişlerimde hiç sorun yoktu bir kaç dişim yamuktu ve düzeltmek istedim sadece üst dişime diş teli taktırdım 2.500 milyara 1 sene kadar sürdü sonra doktorum dişimden ölçüler aldı damaklık takıcağını söyledi ve diş telim çıktıktan sonrada ince demir gibi birşeyi ön dişlerime koydu ve 1 ay sonra gel dedi sana damaklık takıcam dedi 1 ay sona gittim ve damaklık takmıyacağını bu taktığıı neyse onun kalıcağını söyledi damaklıklar çabuk kurılıyomuşta o yüzden vazgeçmiş takmaya 6 ay sonra gel dedi 3 ay sonra tekrar gitmek zorunda kaldım çünkü ön dişlerimde 4 tane çürük var yaptırmak istedim bu sefer bana bu taktığı şeyin ömür boyu kalıcağını ve demirin kırılma ve çıkarılp takılmasında her defasında 500 milyon alıcağını söyledi ve bu taktığı ince demir gibi şeyde yapışkanlı dişime çıkaramıyorum benden para araklamaya çalışıyo düzeltin diyorum yapmıyo para vericeksin öylede böylede bende başka doktora gitmek istiyorum damaklık taktırmak istiyorum ön dişlerim çürük olduğu için yaptırmam gerekeceği için daha iyi damaklık acaba başka doktorlar yaparmı ve damaklık fiyatları ne kadar acaba? Bu doktordan kurtulmak istiyorum ön dişlerim çürük diye devamlı oraya gelip hem dolgu yaptırmak zorunda kalıcam hemde o demiri her çıkarışına 500 milyon istiyo birde ömür boyu kalıcak diyo oyun oynuyo benle düzgün bir doktor olsaydı zaten ön dişlerim çürük olduğu için böyle birşey takıcağına damaklık takardı sırf para almak için böyle yaptı sözündende dönmüyo birşey dedinmi ofluyo pufluyo lütfen yardımcı olur musunuz gittğim yerde polikinlik özel oranın ortodontisi anlaşmalı hepsi birbiriyle lütfen bilginiz varsa yazarmısınz kaç gündür stresliyim bu yüzden allah belasını versin o para sevddalı doktorunda beni strese soktuuu😴😳şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkür ediyorum az bir bilginiz olsada yazın lütfen😳
Diş teli ve damaklık hakkında lütfen yardımcı olunnnn?😖😖😖😳😳😳😳?