Kaplama diş ile ilgili yardım?

merhaba arkadaşlar size hayatımı etkileyen çoook büyük bir pişmanlığımdan bahsedicem. Benim ön 2-3 dişim eğriydi. üst üste binmişlerdi çarpıklık vardı çok abartı değildi ama çarpıktı. beni yaş geçtikçe çok rahatsız etmeye basladı görüntü olarak. birgün arkadasımla konusuyorduk. kaplama dişlerin çok güzel düz olduğunu söyledi bende arastırmaya basladım herkes memnundu her yerde dümdüz dişler vardı, sağlıklı gibi görünüyordu. çok heveslendim. öyle yaparsam tüm sorunun kalkacağını düşündüm. tel düşünmedim hem görüntüsü kötü hemde yıllar suruyor diye düşünmedim O kadar derinden pişmanımki keske tel taksaydım istese 10 yıl sursun insanın kendi dişi gibisi yokmus onu anladım. Arkadasım tel taktırmıs ve dişlerinin iyice çürüdüğünü söyledi. o yuzden korktum ama her diş aynı değil işte o an bunu düşünemedim. gittim doktorla görüştüm tamam dedi beni hiç uyarmadı bile telin nasıl olduğunu kaplamanın bu kadar lanet bişe olacağını hiç söylemedi. direk tamam dedi ve basladık kaç kere gittim geldim düzgün olsun diye diş etlerimi kestiler ölçü aldılar dişlerimi oydular en sonunda taktılar ama bana eğri geldi yana doğru gidiyordu onlarda farkındaydı kaç kere gittim geldim idare eder şekle getirdim ve bitmiş oldu bu süreç. ama ilk basta o tat snra koku gelmeye basladı. damaklarım morardı koku geldikçe rahatsız oldum ya hrgun ağlıyorum neden bunu yaptırdım eğri olsaydı da sağlıklı olsaydı o kadar pişmanımki ya içimden atamıyorum nolur bana yardım edin akıl verin ne yapabilirim. metal kaplama olduğu için mi bu kadar kötü. zirkonyum nasıldır ya nerden uydum nasıl uydum nasıl bir psikolojide bunu yaptırdım çok pişmanım çoook hiç gercek diş gibi durmuyor napıcam bilmiyorum nolur bana yardım edin akıl verin :( artık geride dönemem
Kaplama diş ile ilgili yardım?