Derslerimde başarım artsın daha az duygusal olayım , kimseyi birşeyi umursamayım , daha robot gibi olayım istiyorum. Bu sebeple doktora gitsem antidepresan kullansam olur mu? Aslında çok depresif filan değil gibiyim ama duygusal biriyim. Artık duygusal olmamak isitiyorum daha mantıklı biri olmak istiyoum. Mesela aşk acısından etkilenmemek gene de işi mi yapmak saatlerce konsantre olmak gibi.
Cevabın nedir?
+1 yılAntidepresanı 2 aydır kullanan birisi olarak hiç öyle istediğin gibi sonuçlar elde edemediğini gayet net söyleyebilirim. Ruh halimin içine s*çıldı ders çalışmayı bırak uyumaktan kendimi kaldıramadım. Bazen kafa yaptı gibi oldu hiç yapmayacağım şeyleri yapıp sevdiğim beye aşkı ilan ettim falan. Antidepresan pişmanlıktır kullanmayınız...
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah allah bir arkadaım cipralex kullandı.. Kendisinde etkisinin çok iyi oldugunu ve hiçbirşeyi takmadığını söyledi. İnsan ilişkileri bozuldu tamam aşık olmuyor kimseyi sevmiyor ama deliler gibi ders çalışıyor işlerini yoluna sokuyor kafası brrrak.. Bunlar onun söyledikleri...
- +1 yıl
Her insanın durumuna göre farklı antidepresanlar verilir. Ayrıca her insanda da ayrı yan etkiler meydana gelir. Mesela ben 2 sene önce kuzenimin antidepresanından eğlencesine 1 tane içtim o gün ne yaptığımı hatırlamıyorum. Herkes çok sakindin mal gibi durdun diyor ama ben en ufak bir şey hatırlamıyorum o güne dair.
En İyi Cevaplar
+1 yılantidepresan kullandığında sürekli uykulu ve yorgun hissediceksin bu da senni derslerini baaşrını etkiler evet ot gibi olmak duygusallığa bağlamamak çok iyi ama ben 12 saat uyuduğum halde esnemekten kendimi alamadığım zamanları biliorum
02 Yorumla
Soran+1 yılşimdi kullanıyoor musun?
- +1 yıl
sırf bu etkileri yüzünden 2 aydan fazla kullanmadım ve bıraktım. geçmio bu etkiler. ve ben de öğrenciyim kafam ayık olmalı uykulu olmamalıyım. doktoruma dedim ilaçları değiştirdi ama gene de değişen olmadı
+1 yılBahsettiğin şeyin adı duygu körlüğü tıptaki terimi bir zamanlar bende olan bişiy antidepresanla olunmuyo yanlız çok çok ağır depresyonun kronikleşmeye başlıyor ondan sonra oluyosun düşünsene hiç birşey hissetmediğini ne acı ne mutluluk en ufak bir duygun olmıycak istediğin şeylere dikkat et..
014 Yorumla
Soran+1 yılbu harika birşey bence.. dünya öyle tuhaf ki zaten duygusal olmak filan kötü birşey zaten.. Adam akıllı işine gücüne ssarılcaksın hayatta kalma savaşı gibi birşey resmen...
- +1 yıl
Bak kardeşim kulağa çok güzel geliyo olabilir ama en ince ayrıntısına kadar düşün robot gibi yaşıyosun hiç bir amaç hiç bir beklenti olmadan bir beklentin amacın olmadıktan sonra niye çalışasın düşün gözünün önünde insanlar ölüyo ve hiç birşey hissetmiyosun ot gibi yaşıyosun çocuğun olsa bile bir sevgi hissetmiyceksin bunlarıda düşündünmü
Soran+1 yılumurumda değil. Güçlü olmak istiyorum... Aslında baksana benimde psikolojim biraz hafiften bozuk gibi.. Hoşlandığım çocuk bu ilaçları kullanan biriydi onun bu bencilliği rhaatlığı hiçbirşeyi takamması beni kıskandırdı. Peşini bıraktım çocuğun ama ben de öyle duygusuz olmak istiyorum. Resmen 1 yıl peşinde gözyaşı dökmüşümdür bana mısın demedi. Döndü derslerine çalıştı işlerini yoluna soktu. Bu rahatlık ben de istiyorum.
- +1 yıl
İnan bana istemessin senin erkek arkadaşın ne ilacı kıullanıyodu o ilaçlar değildir kesinlikle o zaten karakterinden öyledir ilaçlardan ya da psikolojisinin bozulmasından sanma karakterlidir ya da karaktersiz
Soran+1 yılCipralex kullayrdu. Başlarda çok kötü etkilendi ilk 1 ay falan . İntihar bile düşündü ne yaptıgını bilemez hale geldi.. 4. ayda filan artık komple hayatı birşeyi kimseyi takmaz hale geldi. Kimseyi sevmiyor ilişkilerinde takmıyor. Arkadaşlarını bile takmıyor. Paso iş güç delisi oldu. Başarılı oldukça mutlu oluyor... Ee güzel değil mi?
- +1 yıl
Bak cipralex dediğin çok basit bir antidepresan onun etkisi olmuşmudur olmuştur elbet ama tutup bu denli umursamaz yapmaz insanı onun içinde varmış o umursamazlığı vurdum duymazlığı antidepresanlar sadece beyindeki hormonları düzenler yani aslında olduğu kişiyi ortaya çıkarır dediğim gibi o karakterinden dolayı öyle
Soran+1 yılsırf ilaç değil diyorsun yani? İlaça başlama sebebi de şeydi. Çok derslerini ortalamasını takan birisidir. Kariyer delisidir. Ama aşırı takıyordu. Kafası çok bozuktu bu sebepten depresyona girdi. Doktor da ilaç verdi şimdi gayet herşeyi düzelmeye başladı...
- +1 yıl
Bak benim kullanmadığım ilaç kalmadı şu an uyumak için bile 600mg serequel içtim var gerisini sen düşün atlattığım depresyonu duygu çöküşünü cipralex doktorun vereceği en hafif anti depresan bak kendin diyosun kariyer delisi diye böyle insanların gözü yüksektedir ve para herşeyi yapar diyen insanlar olur onlara göre ödül sevgi vefa felan değil pozisyonundan dolayı saygı görmek ve para kazanmaktır ilaçla hiç bir alakası yok sen sevmişsin ama o seni sevmemiş en azından kariyeri kadar unutma para herşeyi yapar diyen insan para için herşeyi yapar..
Soran+1 yılyani ne olursa olsun karakteri böyle idi.. Depresan kullanmasa da hayvan gibi çalışacaktı. Yani gene duygusuzdu dpresanla da duygusuz oldu... Böyle diyorsun değil mi? Ben kullansam duygusuz olmam gene aynı olurum sadece daha mutlusu takmayanı değil mi
- +1 yıl
Dediğim gibi bak ben şu an en ağır ilaçları kullanıyorum gördüklerim yaşadıklarım fazlasıyla yettiydi bana antidepresan bildiğin hormon ilacı gibidir beyindeki eksik hormonları düzenler sadece ilk başladığında 1-2 hafta uyuşuk yapar sonra işe yaramaya başlar ve beyindeki hormonlar düzene girer ve aslında tamda olduğu kişiyi ortaya çıkarır seninde dediğin gibi baştan yani karakteri zaten öyleymiş kafayı toparladıktan sonra iyce tam karakterini ortaya çıkartmış ve bence şanslısın sana verdiği değeri gördün ve anladım bu sayede yoksa antidepresanlar mucize değil ya içiyim bitane şöyle olayım mutlu olayım takmayayım yok öyle bir dünya bunu diyen kendini öyle avutuyo demektir ve yalandır sen diyelim depresyondasın misal sana dünyadaki bütün antidepresanları versekte sen kendin istmedikten sonra o depresyondan çıkamazsın..
Soran+1 yılsenin insan ilişkilerin nasıl peki? Sevgilin avr mı ya da birine aşık olabiliyor musun?
- +1 yıl
Ben eskiden robottum şimdi değil:) insan ilişkilerim gayet iyi sevgilim yok aşk denilen şey isteyerek olmaz kendisine aşık edicek birş karşıma çıkarsa niye olmayayım dediğim gibi ilaçlarla hiç ilgisi yok yoksa ben umursamaz vurdum duymaz olurdum bak mesela şu an baya sinirliyim
Soran+1 yılben de belki gene aynı olcam sadece bu olayı unutcam takmıcam.. o kadar ama hala aşık olmaya devam edicem... Değişmicek yani birşey... Sen neden hala devam ediyorsun bırakma ihtimalin yok mu bu kadar rahatsızsın madem?
- +1 yıl
Eğer sendeki sevgi değil saplantıysa dediğin gibi psikeatristegidince ilaçları kullanınca sevgimi saplantımı anlarsın ya unutursun ya da sevmeye devam edersin ben neden kullanıyorum sorusuna gelince ben kimsenin görmediklerini kimsenin yaşamadıklarını yaşadım öyle aşk acısı felan değil bendeki ya da beni anlaamıyolar gibi bir sorun değil benim sorunum ben hala tedavi görüyorum ve yavaş yavaş azaltılıyo ilaçlarım
+1 yılöyle kafana göre şu ilacı istiyorum falan denmez. ilaç dediğin şey seni olmak istediğin kişi yapmaz. Vücudunu orta vadede çok yorar. Benim tavsiyem bir psikologa gitmen.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10Cevap
+1 yılkullan ama sadece bir süre psikolojin rahtlar sonra bagımlısı olur o hapların istedigi gbi yoksun yaşarsın hyattan.
01 Yorumla
Soran+1 yılen guzeli...
antidepresanla yasayan ölü gibi olursun be. hiç bişey yapmaya doğru düzgün halin olmaz. kilo da yapar. Kafanı bozar daha çok psikolojin bozulur etme yazuktur gunahtur ;D
00 Yorumlabence kullanma acayip kilo yapar bu sefer tipine üzülürsün güzelim Bülent Ortaçgil dinle ama gercekten dinle eglen çiçeğim.. gerçekten ciceksin kopartma kendini kimseye :)
00 Yorumla
+1 yılÇareyi kendinde aramalısın, binlerce derdi olan insanlar kullanırken o ilaçları sen bu yüzden kullanma. Unutma her şeyin sınırı sensin 🤗
00 Yorumla
+1 yılAntidepresan dersler de konsantre yapmıyor zıttına seni düşürüyor ayrıca kullandığım halde aşk acısı çekiyorum Antidepresan kullanmak yerine spor yap , müzik dinle olmadı psikolog ile görüşve dertlerini anlat emin ol rahatlayacaksin
120 Yorumla
Soran+1 yılpsikolog hastanede olmuyor değil mi? psikiyatr var hep...
- +1 yıl
Olmuyor malesef.. hastanedeki psikiyatri doktorları insanları haplara mahkum yapıyor antidepresanlarin en kötü yanı ne biliyormusun kilo alıyorsun bıyığın çıksa bile umursamıyorsun insanlığın yok oluyor kendine yazık etme
Soran+1 yılneden kötü bakıyorsun ki buna? Güzel değil mi ghiçbir durumu takmamak mesela?
- +1 yıl
Değil gerçekten.. aşk mı seni bu hale getirdi yapma be hayat o kadar boş ki bundan 4 sene önce sevdiğim insan tarafından tecavüz edildim 15 yaşındaydım küçük bir kız çocuğu.. yaşıma büyük gelen antidepresanlari kullandım bir hastalıktan başka bir hastalığa çeviriyor bir anda hepsini bıraktım 8 ay once intihar ettim 2 gün sonra babam gorevdeydi vuruldu şehit haberi için geldiler yaşatıldi 3 ay yanında oldum eğer o zaman ölseydim babamın yanında olamazdım yine başlamak zorunda kaldım kendime çok zarar veriyordum 2 nisanda abim şehit oldu devam ettim ve ben onun o ilacimin bagimlisiyim içmediğim bir gün kendimi oldurebilirim bu ihtimali göz önüne alabilirmisin
- +1 yıl
Başın sağolsun.
Soran+1 yılgerçekten zor şeyler yaşamışsın.. yok zaten ben de asla öyle demiyorum birşey yaşadıgım için değil.. Hatta atlatırım bunu dert değil kullanmak zorunda değilim de.. O aşık olduğum çocugun hiçbir şeyi takamamsı hiçbir acı keder tasa hissetmemesi ne guzel bir şey bu ya dedirtti... Bıraksan intihar ederim demişsin neden ki bagımlı mı oldun? Azar azar bırakıyorlar ama? Mutlu musun bari en azından şimdi?
- +1 yıl
Bırakabilirim ama diyorum ya bagimlisiyim bırakması zor gerçekten sonuçta yasal uyuşturucu bünyen kaldıramıyor.. sevdiğin çocuğun kişiliği böyledir belkide kendini kandiriyordur , insanları , hayatını.. fazla önemseme ne olursa olsun pes etme :)
Soran+1 yıl:( kaç senedir kulanıyorsun? Bazıalrı bagımlı olmuyormuş ya sende niye böyle oldu :(
- +1 yıl
15 yasimdan beri 5 sene olucak..
Soran+1 yıl:( keşke bırakabilsen yaa... 5 yıl çok tabi.. Ben en çok 7 8 ay kullanma taraftarıydım...
- +1 yıl
Benim içtiğim ilaçlar ağırdı ama bu ilacın en hafifini de içsen sonuç değişmiyor güçlü ol ben 12 ilacı birden bıraktım 8 ay sabrettim şimdi 1 tane içiyorum bu hafif ama beni durduruyor :) dediğim gibi güçlü ol hayat sandığın kadar zor değil bu hayatı zor yapan bizleriz
Soran+1 yılhelal ama sana tebrik ederim.. bak baya düzelmişsin baya atlatmışsın sorunalrını... ben tamam kullanmıcam zaten istediğim kişilik değişimi gibi birşey di :D Buna faydası olmayacagını anladım boşvercem.. Ama mesela ben aşık oldugum çocugun da kullanmasını sitemiyrm ama ısrarla başladı dunden hevesli gibiydi... Zaten duygusuz biri ama iyice öyle vurdum duymaz oldu şimdi.. İlerisi için korkuyorum mesela biriyle evlenmesi zor ilişki kurması zor hep yalnız kalacak en azından 35 40 a kadar... üzülüyorum bu duruma da... Nasıl vazgeçirebilirim sence onu da? Emin ol onunda bir derdi yoktu taktığı tek şey dersleri okulu notları.. Bu sbeple antidepresana başladı yani senin yaşadıklarınının onda biri değil.
- +1 yıl
Ona benim sana anlattıklarımı anlat , sen bu kadar güçsüz musun ki ilaca bağımlı yaşıyorsun yaşayacaksın de bakışların çok değişti artık seni tanıyamıyorum gozlerinde yaşam enerjin kalmadı bırak bu ilaçları de onu ikna edici cümleler söyle ve onuda düşün bu onun tercihi de olabilir belki bilmediğin bazı problemleri vardır sevdiğin insanın herşeyini bilemezsin emin ol sakladığı birşeyler vardır bak sen bile sadece ders için antidepresan kullanmak istemiyorsun umursamaz olmak istiyorsun değil mı? Kendinden pay bic canım
Soran+1 yılbillmem belki dediğin gibidir.. Ama hani öyle bir insan.. okulundaki başarılı olanalrı filan kıskanıyor hedefleri yüksek. yurtdışına gitmeye takmış.. Hayatı kaçırıyor haberi yok... En son zaten ben de bozuldum kafam gitti.. Gelgitlerinden uzakduralım ben daha fazla dayanamıyorum dedim bıraktım.. Hoşçakal yazdım.. Aslında sonra yazmayı planlıyorum gene ama kendimi ben bir toplamam gerek.. Ben bile delirdim ve hatta ona sinirliyim de.. Aynen dediklerine yakın şeyler dedim. Tek senin mi pssikolojin bozuluyor ne bu böyle dedim Babası ölen arkdşm var , tecavuze ugryan , babsı ölmüş hiçbiri antidepresan almadı ne bu böyle ya suriyede yara almadın ne derdin var dedim. Sevgimi bile göremedin bu bile guzel birşey di dedim çok agır konuştum.. Sonradan vicdan yapar mıyım bilmiyorum ama gerçekten beni de bıktırdı...
- +1 yıl
Bak canım o gerçekten bu dünyayı sadece bir iş bir ders olarak görüyor belkide onu zorlayan birı var aile baskısı var bunları bilemezsin en ufak bişey bile insanın psikolojisini bozabilir demekki takıntıları var ve belki seni fark etmiyor bile.. bir süre uzak dur emin ol yalnız kaldığını farkettigi an sana u dönüşu yapacaktır :) bilinçli birisin anlayışlısin insanları bu kadar umursama seni uzmelerine fırsat verme değmez insan yeri gelince anne babasını bile umursamazken tanıdığını sandığın birini neden umursuyorsun :) yazı yaz ne zaman sıkılırsan el eline defterini dök içini sonra o yaziyı yırt at bunu kesinlikle dene
Soran+1 yıltamam bunu denicem :D Haklısın tabi deiğin gibi.. nebileyim çok sevmiştim de ondan.. Tam aradgım gbiydi özellikelri ama bu hallerde kötü tabi..
- +1 yıl
Yat ve boş beyaz tavana odaklan zihnini toparlayacagindan eminim sadece düşün en ince ayrıntısına kadar neyi yanlış yapıyorsun?
Soran+1 yılbuna ek olarka beni şey de rahatlatıyor YOGA... YEŞİL ÇAY çok iyiler.. Bir de yoga yapan insanlar filan da çok ılımlı sakin huzurlu oluyorlar.. belli bir zümrede olan insanlar oluyor genelde... o nedenle seviyrm öte yandan digeri de namaz kılmak...
- +1 yıl
Bak ne güzel çarelerin var kendini rahatlatmak için 😊
Soran+1 yılTabi bana artık etki etmez depresyon filan... Falcıya gitmek alışveriş yapmak gezmeye gitmek eş dostla hergun biriyle dışarı çıkmak.. hemen unutturur zaten... Mesela bu değildi işte dediğim gibi.. Falcı da muhteşem bir terapi.. Yarın yogaya gitcem galiba mesela...
Hımmm tabi tabi 😒. antidepresan bu alt tarafı uyku verir sakinlestirir. sen ondan yeni bir kişilik istiyorsun resmen yok öyle bir dünya
06 Yorumla
Soran+1 yılhmmm anladım.. kişiliğinde ne varsa o ortaya çıkıyor yani...
Soran+1 yılbu vurucu cümle oldu.. ikna oldum ya neyse bulaşmıcam bunlara...
Soran+1 yılonu da araştırdım evet o da faydalıymış biraz... Ama o neden zararlı sonradan? bende dikkat eksikliği sorunundan da şüphe duyuyorum mesela... Ama bunda da ritalin gibi ilaçlar veriliyormuş o da aynı antidepresan gibyimiş ztaen... Yani gene aynı yola çıkıyor... Ama vitamin filan daha iyi..
Doktora git mutlaka ama antidepresan kullanmak için değil, çözümünü bulup doğru şekilde yapmak için
00 YorumlaLeyla gibi olursun hayat umrunda olmaz tepki bile vermezsin bir süre sonra iyi düşün
09 Yorumla
Soran+1 yıltamam daha çok işlerime derslerime daklanmamı sağlamaz mı?
Soran+1 yılaa kullandın demek.. sonra niye bıraktın? Çok mu kötü etkiledi seni?
Soran+1 yılooooooooooooooooof ilacı diyorum yaaa...
Iyi de antidepresan düşünmeni engelleyerek uzulmemeni sağlıyor yani beyini iptal ediyor gibi bir şey
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ne bileyim dertleri takmayınca da asıl yapman gereken şeyleri yapmanı sağlamaz mı?
1000 cesit yan etkisi var benim saclarimin %60 ini doktu onermiyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin saç dökme konusunda? O kadar kullandım hiç bir yan etki görmedim
- +1 yıl
@GoldenStateWarriors gayet ciddiyim 6 ay kullandim saclarimi mahvetti yas 22 %60 i yok ektirecegim :D her insanda ayni etki olacak diye bir kural yok ilac ureticileri bile kabul etti 1000 farkli yan etkisi var insandan insana degisiyor
Soran+1 yılbırakıtn mı şimdi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılUykunu getirir sersemletir derslerine bir faydası olmaz
00 YorumlaAntideprasan kullanan biri olarak yazıyorum;Yanında en sevdiğin insan ölse tepki vermezsin. Ama sürekli uyursun derslerinde başarın azalır.
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah allah bir arkadaım cipralex kullandı.. Kendisinde etkisinin çok iyi oldugunu ve hiçbirşeyi takmadığını söyledi. İnsan ilişkileri bozuldu tamam aşık olmuyor kimseyi sevmiyor ama deliler gibi ders çalışıyor işlerini yoluna sokuyor kafası brrrak.. Bunlar onun söyledikleri...
- +1 yıl
Ben Ciprelex kullandığımda intihar teşebbüsünde bulundum. Sonrasında farklı bir ilaca başladım şimdi lustural kullanıyorum. Aynı zamanda uyku haplarım tabiki ayrı ama sen bilrisin. Öfke kontörlü olmayan biriyim tamam çok sakinledim salak salak herşeye güldüm ama ciddi anlamda aşırı uyku ve salaklık yapıyor
Soran+1 yılvay bee... belki o çocugun da tepkisi geçicidir şimdilik böyle sanıyordur bilmem.. Bir ara o da çok tuhaflaştığını demişti.. Şimdi olumlu konuşuyor ilaç hakkında.. O da ölmek istediğini demişti aynen... Ama şimdi mutlu olmaya başladı...
Soran+1 yıltabi canım çoğu bağımlılık yapıyormuş zaten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnem kullanıyordu, hafızada büyük gerileme oluyo her şeyi unutuyosun ve aşırı derecede uyuyosun,
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlaçlar farklı ama doktora sor annemde bu etkileri yaptı tavsiye etmem
bu tür ilaçlar intihara kadar sürüklüyormuş diye duydum ben
00 YorumlaBana sorarsan hiç bulaşma
00 Yorumla
+1 yılNedir hayattan koparan seni..
06 Yorumla
Soran+1 yılduygsal biriyim... Hayattan beklentim işimi gücümü normal şekle sokup çok yükseklerde gözü olamdan huzurlu mutlu şekilde biriyle aşk yaşamak... Ama birinden hoşlanmıştım. Lakin çocuğun gözü hep yukarlardaydı. en sonunda depresyona girdi çok takmaktan okulu dersleri işleri... Doktora gitti antidepresan kullandı. Hiçbirşeyi takmıyor şimdi mutlu mesut insanları da takmıyor eskiye göre daha da umursamaz. Üstüne üstlük derslerine odaklanabilir hale de geldi. Olumlu etkileri oldu yani hayatında. Ben ise 1 yıl boyunca yolunu gözledim ağladım yanında oldum yardım ettim. Ama artık bende öyle umursamaz duygusuz bir tip olmak sitiyorum. İlaçlar sayesinde böyle olacaksam ben de istedim.
- +1 yıl
Her insana y aynı etkiyi yapmayabilir. Tekrardan konuşmayı dene. Tabi seviyorsan hâlâ. İlaç çözüm değil ki... aşk'a gelince bu tür durumlar hiç belli olmaz. Yani ummadığın bir anda bile neler olur yani.
Soran+1 yılyok be asla... odunun teki.. neye konuşcan.. üzüyor benia rtık bıktım... kurtuldum diyorum ama sadece işte özendim o haline ben de isterim öyle olmak.
- +1 yıl
Nerede oturuyorsun
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Neresinde
Sağlığın iç tehlikeli olabilir
00 YorumlaKullan engel olan mı var olum
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılIlac kullanmak zararli. Ozellikle bu tip ilaclar.
00 Yorumla Antidepresan bu işe yarıyosa bende alcam eyv
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih