arkadaşlar hamilelik testi için özel hastaneye gitsem aileme haber verirler mi ya da sgk dan gözükür mü ne olduğu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yıl19 yaşında olman pek birşey değiştirmez sadece sayı olarak bir yaş üsttesin 18den. Yasal olarak reşitsin evet ama özel hastane de kürtaj işlemleri için ücretler tek başına ödeyeceğin hafiflikte değil, devlet hastanelerin de böyle operasyonlar için (ameliyat ya da kürtaj) yanında refakatçi olarak en az bir kişiyi istiyorlar aileden.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe evet devlet hastanelerinde hangi bölüme gittiğin sistemden öğrenilir, kadın hastalıkları ve doğum bölümüne normal kontrol için gittiğini söylesen dahi ailen doktorla görüşüp ne sebeple gittiğini de öğrenir. Özel hastane içinde aynı şekilde, kimlik bilgilerini verip işlem yaptırdığın için kimlik numarandan da ne bölüme gittiğin öğrenilir ama gerisi için doktorla görüşmeleri gerekir.
Soran+1 yılne kadar tahminen biliyor musun
Cevap sahibi+1 yılYaptırdığın hastaneye göre değişir. Tl de alabilirler milyarda.
Cevap sahibi+1 yılSüresini geçirmemeni öneririm zaman geçtikçe kürtaj için uygulanan aletler farklı olabiliyor buda kullanılan aletlerin fiyatına göre değişiyor.
Soran+1 yıl6 haftalık eğer gerçekten hamileysem
Cevap sahibi+1 yıl10 haftadan sonra alınması yasak, 6. Haftasında kalbi oluşmaya başlamış oluyor.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiyeyse erkekler bu tarz şeylere cevap verip, ahkam kesmeye bayılıyorlar :) komik valla sanki hayatlarında kaç kez gebelik testi yaptırıp kürtaj oldular. Bilen kadınlar cevap versin hı eğer ki o da yoksa özel hastaneleri arayarak danışmaya bağlan ve Oray'a sor en doğru o şekilde öğrenebilirsin.
17 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim.. arıycam sanırım başka çarem yok
Cevap sahibi+1 yıl#31# gizliden ara hemen şimdi
Soran+1 yılhastaneyi mi gizliden arıyım
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılbu saatte açık mıdır
Cevap sahibi+1 yılHastane Can'ım 24 saat açık
Soran+1 yılacil açıktır orda da bilen var mıdır ki bunu sonuçta acillik bir bölüm değil ya
Valla daha bugün eski staj yerimdeydim kendisi bir devlet hastanesi. Bir bayan geldi taşınma sırasıydı pek ortalıkta kimse yoktu. Hamilelik için test yaptırmış sonuçları istedi ve aldı kimse de bir yere haber vermedi. Kişilerle alakalı bir durum yok yani. Sgk da görünür mü bilmem hiç hamilelik testi yaptırmadım şahsen.
012 Yorumla
Soran+1 yılsağlık sektörü ile alakan varsa bir bilene sorabilir misin bu sgk durumu nasıl öğreniliyor nasıl gözüküyor 18 üstü yaşlarda karışılıyor mu
Soran+1 yılyani ailem öğrenecek mi ne diyor ki bu anlamadım
Soran+1 yılsen sgk da mı çalışıyorsun
Soran+1 yılkusura bakmayın çok kişi var kafam karışıyo
Soran+1 yılteşekkür ederim yardım ettiğiniz için
Soran+1 yıldokundu tabiiki çok sağol
+1 yılÖzel kliniklerde görünmez , devlet hastahanelerinde görünür. Özel bir klinik bulun ve telefon ile arayın. Çoğu klinik müşterisini gizli tutar ve hiçbir bilgisini paylaşmaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılpeki sgk ile gözükür mü
- +1 yıl
Evet , sgk bunu kayıt altına alıyor ayrıca aileye haber verme durumları da çok olası. Ayrıca sonuç pozitif çıkar ise bildiğim kadarı ile ikamet edilen yere kadar gidiyorlar. Özel kliniklerde 50-80tl arası bir ücret karşılığında tamamen gizli olarak test yapıyorlar ve sizin vermiş olduğunuz telefon numarasından arayarak sonuçları bildiriyorlar. En güvenilir olan özeldir. Devletin bu konu ile ilgili yasaları mevcut olduğu için aileye haber gitmesi çok olası. Haber gitmese bile kesin suretler SGK'da kayıtlı tutulur ve her zaman erişilebilir olur.
Soran+1 yılözelde normale 50 tl alıyorlar eğer gizli olmasını istersem +80 daha mı yapıyorlar?
- +1 yıl
Hayır , 50tl ise 50 tl dir bende 50tl diye biliyorum. Gizlilik için ekstra para ödenmesine gerek yok, siz internetten bulup gitmeden önce arayarak bu soru işaretini bitirebilirsiniz. Eğer İzmir'de ikamet ediyor iseniz gizli olduğundan emin olduğum bir kliniğin telefon numarası var onu paylaşabilirim. Çoğu klinik gizli tutar neredeyse tamamı.
Soran+1 yılizmirde değilim..
- +1 yıl
Bulunduğunuz ilde muhakkak kadın hastalıkları kliniği vardır. İnternette bulabilirsiniz ve telefon ile arayarak gizlilik ilkelerini sorabilirsiniz. Muhtemelen gizli tutacaklardır.
- +1 yıl
merhaba, bahsettiğiniz kliniğin ismini öğrenebilir miyim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
Sgkda hiç bir şekilde detay olmaz. Sadece alan doktorları görebilir. Herşey gizlidir. Kan tahlili olarak alırsın zaten testinide değer HCG değerine bakarsın sadece. o değerin götü başı ayrı oynuyosa hamilesin
035 Yorumla
Soran+1 yılkimse bilemez yani öyle mi
Soran+1 yılsgk dan öğrenilmez mi ücret alındığında ya da kürtaj yapıldığında
Soran+1 yılnasıl yasak?
Soran+1 yılama yapılıyor diye biliyorum nasıl yasaklarlar ki bu çok garip olur insanlar yine kürtaj yaptırır ki
- +1 yıl
Kısaca anlayacağın dilden anlatıyorum :) Çocuk rahme düştüğünden itibaren oluşumuna başlar. Kalbi atmaya ve organları gelişmeye başlar. Ve sen kürtaj yaptırdığında vajinandan elin kadar bir çocuk cesedi alırsın eline ve bu bir cinayettir.
O yüzden gizli kliniklerde merdiven altı kürtaj hala yapılıyor. Ortalama 5 bin liraya kürtajı gizliden yapıyorlar sende cesetini siyah bir poşete koyup çöpe atıyorsun. olay bu
Soran+1 yıl5 bin mi... ya sen ne diyosun ben böbreğimi satsam o kadar para vermezler bana
Soran+1 yılinşallah abi.. çok sağol bilgilendirdin
Soran+1 yılpeki ben napiyim bana yol gösterir misin gerçekten kimsem yok yani oturup da bana yardım edecek
Soran+1 yılkimliğimin açığa çıkmasını istemiyorum sen kendini gizliye alsan
Soran+1 yılsorun değil senin için de değilse abi o zaman buradan konuşabiliriz
Soran+1 yılsevgilim ilk prezervatifsiz girmeye calıştı ucunu sokmaya çalıştı.. sonra sertleşince prezervatif taktı.. ben bakireydim o yüzden içine çok girmekten çekindi yarısına kadar doktu en fazla tamamen sokmadı hiç.. içime de boşalmadı prezervatife boşaldı hatta..
Soran+1 yılama hamile olmaya müsait olduğum tarihte yapmışız..
Soran+1 yılhayır ama zevk suyu varmış
Soran+1 yılöyle olmuyomuş işte
vajina suluyken sperm daha kolay buluyomuş yumurtalığı
Soran+1 yıltamam :( zaten bundan başka yapacak bişeyim de yok gibi.. yoksa kafayı yiycem
Soran+1 yıldahası olmaz artık aseksüelim seks hakkında hiçbişey düşünmek istemiyorum mutluluğumu elimden aldı
Soran+1 yılalay mı edeceksin?
Soran+1 yılbişey olsa da ölsem diye dua ediyorum yaşamadan anlaşılmaz bence
kaydın tutuluyor tabiki. hamile isen haber veriliyor, değilsende ileride evlencegın adamın karşısına döküman olarak çıkıyor. Eczaneden test al
037 Yorumla
Soran+1 yılşu yaşadıklarımdan sonra evlenmeyi düşünmüyorum...
Soran+1 yılhayattan gönlüm geçti cinsellik mi düşünücem şu yaşadıklarıma bak bir daha ister miyim travma geçiricem diye korkuyorum ne kadar zor yaşamayan bilemez onu anladım
Soran+1 yılseks yapmadık ki sadece başıyla hafif girdi sonra prezervatif takıp yarısını sokmaya çalıştı bakireydim ben.. bilgisizlik tabi ki var nerden biliyim hiç alakam olmayan konular salak gibi daldım böyle olacağını bilmiyordum ki..
Soran+1 yılpuanım yetmiyor
Soran+1 yıleklerim
Soran+1 yılburdan niye yazmıyosun ki
gizliden çıkamam profilim gerçek tanınmak istemiyorum
Soran+1 yılözel olup bir daha yazsana gerçekten tanınmak istemiyorum
Soran+1 yıladetim gecikmedi normal vaktinde oldum ama kanım suluydu çok pıhtı geldi adet olmadan önce de kahverengi leke geldi
Soran+1 yılve çok az oldum kan çok azdı normalden
- +1 yıl
Canım adetler her zaman aynı yogunlukta olmayabılır. Ki adetten önce sen bu olayın stresını yaşadıgın ıcın az olman cok normal. Pıhtı pıhtı seklınde gelmesıde normal. Benim de adet öncesi ilk kahve telvesi gibi gelir ilk iki gün sürer bu sonra kanama olur. Sen üstüne görme oldugunu sanıyorsun stresınden dolayı anlıyorum senı ama o ustune gorme degıl. O kadar süre ve mıktardakı üstüne görmede gebelik düşükle sonlanır zaten ki sen zamanın da adetını gordun aslında. Kanama sırasında bıle bu adet degıl ustunemı goruyorum dıyerek stresle kanaman azalmıstır. Sımdı tek yapman gereken yarın bı eczaneden 3 ya da 4 adet gebelık kiti al bir için rahatlasın tamam mı. Cunku dedıgın gıbı o adet degılse senın hamıle olma durumun var bu senın dedıgıne gore tabı kı o da kitte net bellı olur. Ama kesınlıkle ben olmadıgını dusunuyorum cunku cocuk zaten ıcıne bosalmamış v sertlesme olmamısken zaten ıcıne bıle cok gırmemıs. o sıra senı hamıle bırakacak bı sıvı akımı bıle olmamıstır yanı.
- +1 yıl
bende aynısını yasadıgım ıcın bu kadar net konusuyorum :) ki sende surkelı prezervtıf kullanılmıs sadece başında kullanmamıs onda hıccc bısey olmaz zaten. Bende hiç kullanmamıştık ve adetıme kadar manyak olmustuk stresımden. Kürtaj falan dusunmeden once bı gıdıp gebelık kıtı al hemen onu yap. Adetine kaç gun var suanda?
Soran+1 yılabla çok teşekkür ederim çok korkuyorum ya düşündükçe moralim bozuluyo ben hastaneye yatsam bakacak kimsem bile olmaz nasıl yaptım nasıl oldu bende bilmiyorum stresten saçlarım dökülmeye başladı normalde hiç denecek kadar dökülür psikolojim bozuldu ben normalde hiç kimseyle çıkmadım günah diye bu olanları gördükçe kendimden soğuyorum hamile olsam param yok laptopum var bir satacak o da satana kadar 10. haftayı geçer ailemden korkuyorum bide öğrenseler beni okutmazlar bir sürü hayalim var benim geleceğim için okulun özel gruptaki öğrencisiydim hayatım kararır kimse öğrenmese bile ben unutamam rüyyalarıma girmeye başladı o kadar etkilendim ki sevgilim de yardımcı olmuyor günlük yazmaktan içimi kağıta atmaktan iflahım söndü
- +1 yıl
Canım benım sen bı stres yapma. Dediğim gibi zaten sabah oldu bı kac saate eczaneye gıt kitlerden al onları bı yap tamam mı. Adet zaten olmuşsun korkulcak bişey yok yanı.. Sevgilinde kaç yaşında bılmıyorum ama destek olması gerekır tabıkı, belkide o da streslıdır aama sana bellı etmek ıstemıyordur daaha kötu olmaman ıcın
Soran+1 yıloda benimle yaşıt.. 19
benim üzülmeme üzülüyormuş öyle söylüyor
Soran+1 yılkesin sonuç verir dimi abla
- +1 yıl
Adetıne kaç gun var? gebelık kitleri yüzde yüz kesın degıldır ama yanılma payı cok cok dusuktur o yuzden bı kaç tane al ki net olsun. Canım bu olay olduktan sonra kendını yalnız hıssetmıs olabılırsın ama sevgılın senı terkedebılırdı de bunuda dusun. demekkı sevıyor senı kı sevmese umrunda olmazdı ama dıkkat edın bıdahakıne tamam mı
Soran+1 yılyok abla bir dahaki olmaz olsun istemiyorum ya benden uzağa.. alırım ben reglımı en son 13 ağustosta oldum
- +1 yıl
12 gün var. Testten sonra rahatlıcaksın ve dıger gunlerı stressız gecırkı adetın zamanında olsun :) Testi yapınca buraya yaz olurmu. Talımatları düzgün oku doğru yap. idrarını alırken ilk biraz idrarını yap sonra bıraz bardaga ya da neye akıtcaksan ona yap. Kullandıgın sey temızz olsun
Soran+1 yıltamam abla çok teşekkür ederim içimi rahatlattın senin de için hep rahat olur inşallah.. ben alınca bile yazarım sana inşallah korktuğum olmaz.. biraz önce baktım hamile kalacağım dönemde yapmışım bide.. zevk suyundan falan olmaz dimi
Soran+1 yılçok teşekkür ederim abla benim yüzümden uykundan oldun çok dua edicem sana sözveriyorum yatmadan önce hep edicem
Soran+1 yılgörüşürüz abla çok sağol tekrardan :)
Soran+1 yılabla dışarı çıkartmadılar beni sabahtan beri didiniyorum
Soran+1 yılabla senin adın neydi ben sana mesaj atsam bu soru kapanabilir
Soran+1 yılabla takip isteği attım
+1 yılözel hastahaneler para aldıgı için.. sen parayı ver sana bile haber vermezler.
04 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi
Soran+1 yılama parayı almıyolar diye biliyorum
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
:D özel hastahane ve bedava boşversene sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılHasta hakları saklı sanmıyorum tanıdık falan olmayınca ogrenemezler
03 Yorumla
Soran+1 yılamaç tanıdığın öğrenmemesi
Cevap sahibi+1 yılHayır şunu söylüyorum gidecegin hastane de es dost çalışan varsa ricayla öğrenebilir. Benim erkek arkadasim hastanede calisiyor bir keresinde bir arkadaşımın ailesinin numarasi gerekti. Ona kontrol etmesini söyledim bulunduğum şehirde çok fazla hastane yok. Kayıtlardan ailesinin numarasini bulup verdi en son şu bölümde muayene olmuş dedi.
Soran+1 yılmutlaka vardır tanıdığım.. yıllardır bu şehirde yaşıyorum
- Sağlık konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılİliskiye. Girin girin * . k sonra boyle olur mu oyle olur mu
028 Yorumla
Soran+1 yılpişmanım.. bundan sonra ilişkinin adını anmıycam yalnız gebericem psikolojim mahvoldu
- +1 yıl
Ulan dua etki eski sevgilim de bu hale düştü kiyamadim yapacagin kolay ama. uzun is
Soran+1 yılyapacağım kolay ama uzun iş derken
- +1 yıl
özel konuya burdan girebilcen mi? senle alakali cinseelige dair bisey yok merak etme yani.
Soran+1 yılanlamıyorum ya açık olsana zaten gizlisin
- +1 yıl
Ay pardon vallahi unuttum gizliligi ya yarin en yakin arastirma. hastanesine git randevu al ama sadece kan testi yaptir ac veya tok hic fark etmez ama sen ac git hemsireye filan anlat olayi kan testi yapsinlar sana ama tek sorun adet ayinla cakismasin sakın yoksa diger türlü de ogrenemezsin iliskiye ne zaman girdin?
Soran+1 yılnormal hastaneye gidersem aileme haber vermezler mi
- +1 yıl
Ya yok ne aile haberi bisey olca yok doktora kan degerlerini gosterceksin olup biticek iste
Soran+1 yılne için kan istiyosun diyince hamilelik mi diyicem öylesine mi diyicem
- +1 yıl
Aynen oyle rahat davran bunda bisey yok hasta doktor iliskisi kurallari var ve yasin kac
Soran+1 yıl19 yaşındayım
- +1 yıl
Yuuh yani sanada haa ama neyse resitsin sorun olmaz
Soran+1 yılkınama..
- +1 yıl
Aynende sizde cahil olmayin ya bak düştüğün dertlere oldumu hiç 😕
Soran+1 yılölseydim sürünseydim de yapmasaydım
- +1 yıl
son pişmanlik fayda etmes simdi dedigim gibi kan. testinden kimsenin haberi olmaz ve boylede yaparsin normal hastane kan testini yaptir ozel poliklnikler var ordaki doktora okut aile sorunu olmaz kardeşim cidden Şu an eski sevgilim geldi aklima. s ulan elde Şu an gelse yapardim vallaha
Soran+1 yıleski sevgiline ne oldu ki
- +1 yıl
ayni senin durumun
Soran+1 yılnaptınız
- +1 yıl
neler yapmadik ki dertlesmek istersen burdayim elimden gelen bu yardimci olduysam eger ne mutlu bana
Soran+1 yılne yaptınız yardımcı olur musun nasıl sorunla karşılaştınız kürtaj mı oldu olduysa ne kadar ödediniz psikolojisi bozuldu mu..
- +1 yıl
ya su gizlilikten ciktim ya simdi profilde sorular gozukcek o yuzden yazamiyorum kusura bakma anlattiklarmin aynisini yaptik baya ugrastik yani
Soran+1 yılgizli soramıyor musun peki
- +1 yıl
Şu an hayir 😕
Soran+1 yılpeki kürtaj mı oldu evet veya hayır de istersen soruyu silerim konuştuktan sonra bilen birine ihtiyacım var
- +1 yıl
Geneli kürtaj yani ama özel poliklnik bu isi sessizce cozuyor rahat ol yani ailenle bir alaka olmaz ve iliskiye gireli kac gun oldu
Soran+1 yıl28 oldu
- +1 yıl
Yuh
Gizli Üye(25-29)+1 yılKan tahlılı yaparlar zaten ozele gıdersen zaten hiç bsı olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki sgk da falan belli olur mu hastane parası ordan alınıyor ya
Cevap sahibi+1 yılSanmam
+1 yılVermezler haberleri olmaz
010 Yorumla- +1 yıl
sgk da gözükür
- +1 yıl
@OTTzakasaw hayır gözükmez ben de ameliyat oldum ve ailenin haberi dahi olması devlet hastanesinde oldum hemde. Borcun olursa aldığın ilaç isimleri falan çıkıyor
- +1 yıl
ailemin**
- +1 yıl
SGK da çıkıyor hocam hamilelik falan sen 21 yaşındasın tabi çıkmaz kürtaj diyor kürtajda aile haberi olmıcak ha bravo derim o hastaneye
Soran+1 yıl@OTTzakasaw 18 yaşımı geçtim yine de aileye haber verirler mi
- +1 yıl
Benim mahalleden tanıdığım 5 yıllık bir doktor abimiz var kadın doğum vs.. uzmanı sen söylemediğin takdirde aile ve psikoljik bölüme haber veriyor kendisi sebebide tecavüz olaylarındna şüphelenip saklanmasından dolayı SGK dada gözüküyor sonuçta gittiğin bir hastane özelde olsa nereye hangi sebeğle gittiğin kayır altına alınan bir sektör gerisini sen düşün ama hamileysen KAN TESTİ yaptırarak öğren en doğru sonuç öyle alınır
- +1 yıl
@OTTzakasaw 18 yaşından küçükse herhalde aile izni gerekiyor ama sgk'da ameliyat ismi çıktığını ben duymadım babamın haberi olurdu bana derdi operasyon geçirdiğimden babamın üzerine kayıtlıyım ben halâ
Soran+1 yıl@OTTzakasaw peki sgk dan para alırlar mı ya da ailem öğrenirse nasıl öğrenir
- +1 yıl
Gidip araştırması lazım ya da doktorun sana verdiği ilaç ve muayene ücreti çok küçük olasılıkda olsa sisteme çok az cüzi miktar kalması sonucunda ailenden biri muayene olduktan sonra ilaç alırken önceki aldığın ilacın bir miktarı kalırda baban veya annen bu para nerden kesildi diye araştırmaası sonucunda çıkar karşılarına
Soran+1 yıl@OTTzakasaw yapar
Sağlık konusunda 445 cevap paylaştı. Direk haber vermezler ama isterlerse öğrenirler
032 Yorumla
Soran+1 yılailem mi öğrenir
Soran+1 yılevet büyüğüm.. peki sgk para keserse yüksek bir miktar ordan öğrenirler mi
Soran+1 yılpeki diyelim ki hamileyim kürtaj yaptırsam bunu sgk mı öder
Soran+1 yılödememesi benim için daha hayırlı sanırım
Soran+1 yılbakireyim sanıyordum yemin ederim o kadar pişmanım ki ölmeyi bile düşündüm insanlar bacım yazmış o kadar ağrıma gitti ki.. ben nasıl yaptım diye aklıma geliyor geceleri uyuyamıyorum.. yapayalnızım kimsem yok insanın bunu bir daha yapması için salak olması lazım.. umarım hamile değilimdir bundan sonra da bu işlerde bezim olmaz çok şey öğrendim inan bana
Soran+1 yılbacım değil *r*spu
- +1 yıl
Anladım olsun önemli değil olmuş bitmiş doğru insanla doğru şekilde yapacaksın herseyin bir zamanı var acele etme. İnsanlar birseyler der tabiki hepsi haksız diyemeyiz ama ilk önce herkez kendine bakıcak o lafları söyleyen insanlar bunu yapmıyorlar mi bir kız onlara teklif etse bunu gider yaparlar ama başka biri söyleyince Aa slak derler e iyide sen olsan sende böyle birşey yapacaksın ilk önce herkes kendine bakacak sana bunlardan çıkardığın ders yeterli keşke yapmasaydın tabi ki ama olmuş bir kere yapacak birsey yok bu saatten sonra isyan etmenin yok ölmeyi düşünüyorum gibi saçma seylerı söylemenin anlamı da yok hayatına bak çok onemseme
Soran+1 yılşu an tek isteğim bunun gerçek olmaması benim kuruntum olması.. test yapana kadar ne olduğunu bilemeyeceğim ama çok dua ediyorum bu benim saçmalığım olsun diye.. erkek arkadaşım da diyor senin kendi kuruntun diye çünkü o olayı bile yapmadık doğru düzgün bende anlamadım nasıl oldu.. insanları geçtim ailem bilmesin tek isteğim o.. daha da yapmam böyle bişeyi herşeyden soğudum.. sgk sorun olmasa hastane sorun en son regl tarihime göre hesap yaptım 6 haftalıkmış eğer bebek varsa.. 4 haftam kaldı ve ne kadar sıkıntılar varsa bana verilmiş gibi
Soran+1 yılregl oldum ama çok garip oldu normalinden biraz farklıydı.. erkek arkadaşım çok iyi.. ama biraz bu konuda desteğini arttırsa benim yüküm azalıcak çok yalnız hissediyorum o hiç önemsemiyor
- +1 yıl
İşte ondan dedim seni nasıl anlamaz bu büyük bir korku bunu anlaması lazım yardım etmesi lazım. Hmm umarım yoktur öyle birşey normalde bile çocuk yapmak zor yani onu yaptın diye çocuk olacak diye birşey yok ama işte garip bir durum bazende ufak bir şeyden dolayı bile olabilir o çocuk yani belirli bir sistemi işleyişi yok zaman kaybetmeden dediğim gibi mutlaka özel hastaneye gidip kontrolünü yaptır
Soran+1 yıliçime tam girmedi bile biz hala bakire olduğumu düşünüyorduk sonra ben bu hamilelik şeyinden biraz tedirgin olup kendimi inceledim o şekilde anladık bozulduğunu.. prezervatifsiz sadece başını soktu o kadar diğer şekilde prezervatif kullandı hep.. o bunun yüzünden eminmiş bana bunu söylüyor ama bilmiyorum başım çok dönüyor midem bir ara bulandı karnımın alt bölgesi hafif şiş aşırı duygusaldım daha beter oldum.. takıntı yapmaktan da korkuyorum normalde bebekleri çok severim şimdi bakınca moralim bozuluyor
Soran+1 yılhayır boşalmadı içime girmedi bile en fazla prezervatifle yarısına kadar girdi prezervatifsiz ucunu soktu sadece.. boşalma olayı bir kere olmuyor mu o ilk başını soktuğunda sertleşmemişti bile
- +1 yıl
Bir kere olmaz boşalır ama o kalan ufak şeyle bilr çocuk olabilir onu bilemeyiz de senin anlattığına göre senin hamile olma ihtimalin %1 bile değil zaten sert degilken prezervatifsiz yaptı diyorsun sert olmadan içine bile giremez ki yani korkma ama şüphe kalmasin istiyorsan eczaneden test al ama dedigim gibi birsey yok boşuna evham yapıyorsun gibi geldi bana
Soran+1 yılya sevgilim de öyle diyor biz bişey yapmadık ki diyor ama reglım çok değişik geçti önce kahve bileke geldi sonra açık pembe tonlarında kan geldi sonra koyulaştı falan.. bunlar bana ilk defa oluyor neden böyle olsun ki hamile değilsem
Soran+1 yıl4 5 gün ama dediğim gibi çok azdı
ya bide hamile olunca böyle karnının içinin açılmasında a kanama oluyormuş üste görme mi ne deniyomuş hatta ondan da şüphelendim
Soran+1 yılnormalde reglim 9 gün sütrüyor ama ve kanama çok oluyor
Soran+1 yılya eczaneden alırım sorun değil de krkuyorum gerçekten hamileysem ve yanlış sonuç çıkarsa 10. haftadan sonra kürtaj yasakmış nasıl aldırıcam öyle olursa
Soran+1 yılya hamilelik testini regl olmadığın zaman ve 5 gün geçiktiğinde yapıyormuşsun ben her ne olduysam oldum yani bilmiyorum kesin değil diyolar her yerde
Soran+1 yılözür dilerim o kadar başını ağrıttım.. çok teşekkür ederim gerçekten.. umarım herşey gönlünce olur hep mutlu olursun.. çok iyi birisin hep böyle kal gerçekten çok çok teşekkür ederim
Soran+1 yılamin inşallah.. sonucu yazarım buraya :/
+1 yılKendin yap o testi eczaneden test al
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl5 liraya al eczaneden bir tane test.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleczaneden test neden almıyosun canım
013 Yorumla
Soran+1 yılo kesin yanıt vermiyormuş bana kesin gerek ve regl gibi bişey oldum ama regl olduğuna da emin değilim kısacası kesin bişeyler gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılcanısı once gıdıp ucuz bısey alırsan vermez tabı eczaneye danıs bunu en ıyı sonuc veren hangısıyse onu al emın olamazsan kan testı yaptırırsın saglık ocagında ya da özel hastanede ama buna aılenı ya da sıgortayı karıstırma sadee ucret odeyerek yaptır normal bırıymıs gıbı tamam
Soran+1 yılsağlık ocağında nasıl yaptırıyım belli olmaz mı kim olduğum
Cevap sahibi+1 yılıste sonradan dedım ya özel hastaneye gıt ama sıgortalı degıl nerdensın bı sehır sölermsın bakalım yakınmıyız yardımcı olabılırsem olayım
Soran+1 yılsen nerelisin
Cevap sahibi+1 yılİstanbul sen
Soran+1 yılşehrimi söyleyemem
Cevap sahibi+1 yılnedenkı canısı yardımcı olmak ıstedım yoksa napım sehrını neresındensın söle sende ıstanbulsun dımı
Soran+1 yılhayır görürler söyleyemem şehri boşver yardımcı olacaksan ol
Cevap sahibi+1 yılya kım gorcek canısı sms gelemıyomusun ya da gızlıden cıkım yaz bana olmazmı takıp vs sonra gızlı olurum ben gene
Soran+1 yılistanbullu değilim
Cevap sahibi+1 yılnerdensın pekı ıst degılsın ama ıstanbuldasın dımı canım
Cevap sahibi+1 yılNereye gittin
Sağlık konusunda 430 cevap paylaştı. haber vermezler yaşın küçük değilse
01 Yorumla
Soran+1 yıl18 den büyük ama haber vermeseler bile sgk sorunu var
- Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılİdrar testi yapmadın mı?
00 Yorumla Sağlık konusunda 717 cevap paylaştı. özelde görunmemesı lazm.
00 YorumlaNe yaptın kürtaj oldun mu?
00 Yorumla
+1 yılolmaz
00 YorumlaBelli olur
02 Yorumla
Soran+1 yılnapıcam
+1 yılHayır beee
00 Yorumla
+1 yıldikişmeseydin bizene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleczaneye git
00 Yorumla