Merhaba arkadaşlar sabah burda hamilemiyim acaba diyip belirtilerimi dile getirmiştim. 14 gunluk bir suphem vardi aybasi gunum gelmedi hala. Eczaneden test aldım ve yaptım. Tek çizgi çıktı. bir yerde okumuştum sabah yapmak daha iyi olur diye. Kesin sonucu o zaman verir diye. Doğru mu sizce.
Hamilelik belli olmaz çünkü adet günün gecikince bu test doğru sonuç verir. Seninki daha gecikmemiş. Bir de gebelik istiyosan neden kaçamak yapıyosunuz. Oluk oluk boşalsın içine kocan. Çünkü artık hamilelik zor. Bizimki 5 ayda anca oldu
Aynen yaniltabiliyo... Cunku belli donemlerde hornonal zirveler olabiliyo. Bu da kan tahlilinda sanki hamileymisisn gibi bir sonuc cikarabiliyo... Yaslariniz kac. Evlimisiniz.
Adetine bir hafta kala eğer kasiklarinda hafif bir ağrı ve kahverengi leke gelirse ki buna yerleşme kanaması diyolar o zaman hamile olma ihtimalin yüksektr genede bir doktora git istiyosan
Sabah tekrar bir test yapmayı ve olmadı yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Sağlık ocağında kan testi sonucu kaç saat içinde belli oluyor bir bilginiz var mı acaba?
Ertesi günü belli olur sana fiş vericekler internetten saglık ocagı kan testi sonucu diye yaz verdikleri kodu gir görürsün sonucu tekrar saglık ocagına gitmene gerek kalmaz.
Bence doktora git kan tahlili yap orda kesin sonuç alınıyor eğer 3 haftadan fazla hamilesen farketmiyo hangi saate testi yaptığına kesin sonuç çıkıyo eğerşe 2 haftaliksa sabah yapsan daha iyi
Ozaman kafaya takma hele günün üzerinde geçsin ozaman bakarsın. . tahminen hamile kalmak istiyorsun çok kafaya takmakda iyi değil ozamanda geç hamile kalıyorsun. ... relax ol nasipinde varsa olur
Yani bu yanlışta olabilir değil mi? Bide şüphelerim de çok erken yani adetime bile hayli zaman var.. hcg değerli bu yüzden net olmayabilir belki bir ihtimal var yani demi
Erken gebelik testleri varmış galiba onlar daha net bişey çıkarır benim için aslında çünkü bu testler dediğin gibi çok hassas ölçümler yapamıyor erken bir ölçüm oldu ve sabah saati dediğin gibi daha uygun olur.
Pembemsi bir kanamam oldu bugün buda implantsyona işaretmiş. Ben Şu an kesin gözüyle bakmıyorum bu sonuca çünkü çok erken bir test oldu ki bu testler çok hassas. Böyle erken bir gebeliği kesin bir ölçüm yapamazlar. Sabah saatlerinde hcg değerleri yüksek olduğu için tekrar yapmak istiyorum bu sabah
Arkadasiniz hamile kaldimi benim adetime 10 gun var kac tane test yaptim hepsinde 2 cizgi cikti amma uzeride 20 30 dakika sora 2ci cizgi cikiyor solgun oluyur sizce hamilemiyim
En İyi Cevaplar